Aktív témák
-
Panamoto
csendes tag
Center hangszóró falra rögzítéséhez tudnátok ajánlani valamilyen bevált gyári tartót?
-
Panamoto
csendes tag
válasz
Vidala #14148 üzenetére
A frontokon dupla csatlakozóaljzat van, jelenleg a nem használtakat egy hangszórókábellel kötöm össze. Nem láttam arra utalást, hogy ez azért lenne, mert alkalmas erősítővel külön-külön lehet vezetékezni a mély és magas sugárzókat, ergo elképzelhető, hogy egyszerre két erősítővel is össze lehet kötni. (Amatőr vagyok, bocs ha szakszerűtlenül fogalmazok) A denon erősítőnek is dupla front kimenete van (A és B), ezért már gondolkoztam, hogy egyszer megpróbálom duplán bedrótozni a hangfalakat, de mivel hülyeséget sem akarok csinálni, előbb megpróbálok kiokosodni, mi mire is való.
-
Panamoto
csendes tag
válasz
Vidala #14134 üzenetére
"talán "csak" az igényeid haladják meg a készülékeid képességeit.
"
Ezzel a kör bezárult.
Mivel házimozi tekintetében elégedett vagyok a rendszerrel, azon gondolkodtam, hogy külön sztereo erősítővel fejlesztem tovább. De mivel a fennálló problémának nem tudtam behatárolni a forrását, bizonytalan lettem, hogy egy új eszköz beállítása valóban minőségi ugrást jelent-e. Mindemellett meg kell jegyeznem, hogy a korábbi (Sony erősítő - kisebb Jamo hangfalak) rendszeremhez képest azért zenehallgatásban is érezhető minőségi váltás volt, amikor üzembe helyeztem a jelenlegit.
Még egy kérdés: tudna valaki javasolni Pécs környékén olyan helyet, ahol meg lehet hallgatni többféle erősítő/hangfal összeállítást?
-
Panamoto
csendes tag
válasz
Vidala #14113 üzenetére
Vidala, köszönöm a véleményed. Valóban az első részben írtakon túl vagyok. A bútoron én is gondolkodtam. Ha lesz időm, megpróbálom kivenni a két hangszóró közötti tv tartó könyvespolcot (csak meg kell várni, hogy a feleségem ne legyen otthon
)
A nappali egyébként asszimetrikus, jellemzően nincs sok párhuzamos és merőleges falfelület, a hangszórókkal szembeni és a baloldali fal pl. egy 4.5 m sugarú kör. Én eddig mint hozzá nem értő, azt vettem ki az elolvasott cikkekből, leírásokból, hogy inkább az a probléma, ha nagyon szabályos a szoba (négyzet vagy téglalap.) -
Panamoto
csendes tag
Sziasztok,
Denon 1306 erősítőm és WD Diamant 8.4 hangfalaim vannak. A gondom az, hogy (főleg sztereo zene hallgatáskor) úgy érzem, a zene a két hangszóróból jön, és sok állítgatás, próbálkozás ellenére nem tudom "kitölteni" a két hangszóró közötti helyet. Tudnátok segíteni, mit gondoljak át? Esetleg milyen információt adjak még meg?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest