- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
hackeeeee #41457 üzenetére
"HDMI 1.3 port supports direct connection to high-definition displays with up to 1920 x 1080 resolution and 7-channel audio with one convenient cable (not included)"
Megy ezen hang is, kipróbáltam, csak épp a HD rész nem akar kijönni. Lejátszókban/Playback device-ok között is SPDIF-ként szerepel. Ha az új HDMI kábel sem oldja meg a problémát, milyen lehetőségem van, hogy HD hangot hallgathassak? Külső eszköz sem akadály, vagy valami minőségi médialejátszó?
-
Furky
őstag
Sziasztok!
Köszi a segítséget korábban.
A következő problémám az lenne, hogy nem akar kijönni az erősítőbe a DTS HD, csak a core megy át.
A laptopon van 1.3-as HDMI (HP Elitebook 8530w), a HDMI kábel új (Hama High Speed) remélhetőleg nem 1.3-as alatti verzióval rendelkezik, gyorsan vennem kellett egy kábelt, mert a kinézett kábelek még angliában vannak (QED Performance HDMI Superspeed).
Az erősítő Onkyo TX-NR609, és kipróbáltam MPC HC-val, WMP-vel, valamint a Splash PRO-val is. Splash PRO-ban nem tudom beállítani a HDMI bitstream-et, csak az SPDIF bitstream-et. A laptopban ADI AD1984A-as "hangkártya", valamint nvidia quadro fx m770 van. Mindkettő driverét frissítettem.
Van egy X-fi Surround 5.1 Pro is a laptopra kötve, ami optikain csatlakozik az erősítőbe, de direkt az alaplapi hangkártyát választom a lejátszáshoz, és az erősítőben a HDMI-t állítom be bemenetként.
Van valami ötletetek?Furky
-
Furky
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Onkyo erősítőt, és a banándugókat nem tudom beledugni, mert van a csatlakozókban egy-egy fekete kör. Azt ki tudom bányászni valahogy, hogy bemenjen a banándugó? Van erre valami egyszerű bevett szokás/fogás?Köszi!
Furky. -
Furky
őstag
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem. Azt hiszem eljött az idő, hogy egy komolyabb hangfalrendszerbe ruházzak, mint a mostani Z550-as rendszer, amit 2-3 hónapja vettem.
A kiszemelt 5 szatelit a következő:
2 db Wharfedale Diamond 9.5
2 db Wharfedale Diamond 9.1
1db Wharfedale Diamond 9.CS
Mélynyomó egyelőre nem lesz, majd csak pár hónap múlva egy Wharfedale Power Cube 10+.Ehhez szeretnék erősítőt használtam olyan 30k környékén. (1 éven belül szeretnék valami komolyabbat is, ez átmeneti lesz erre az 1 évre, a hangfalak remélem sokáig meglesznek, azok nem átmenetiek)
Találtam kettőt is, amire úgy gondolom, hogy megfelelő lenne:
Yamaha RX-V361
Kenwood KRF-V5070D (ez szimpatikusabb nekem, de én nem értek hozzá megfelelő szinten.)
Véleményetek? -
Furky
őstag
Hi!
Szeretnék venni olcsón egy erősítőt. Egy pár Wharfedale Valdus 400-ast kötnék rá első körben, majd 2 további Wharfedale hangszórót hátsóknak, illetve centert, és mélynyomót.
Használt is megoldható, ami normális, és jó minőségű, megbízható. Pl láttam egy Sony STR-DE598-at - megéri garancia nélkül vajon a 28ezret? Egy Asus Xonar U1-et kötnék rá elsősorban, majd a későbbiekben tv-t, dvd-lejátszót coaxon, ilyesmi eszközöket. Igazából egy Logitech Z5500-at néztem ki a Z5300-asom helyett, de fülembe ültettek egy bogarat ezzel a Wharfedale Valdus 400-asokkal.
Mellesleg a Wharfedale Valdus 400 - 1 pár - megéri a 40ezret? Alig használt, megbízható eladótól.
Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest