- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
-
yodgi
csendes tag
Hasonló cipőben járok V363 mellé, nekem a Quadral Quintas 500 -szettet javasolták (72e Ft), Jamo S418, Echotech M-6050, Echotech E-808, Magnat Monitor 990, Hopkins&Palmer, és a SAL szettek közül ebben a kategóriában (100e -ig), de kiváncsi lennék még olyan véleményekre, akik esetleg még hallották ezeket. Persze jó dolog a "hallgatózás" , én voltam már sok helyen, de legtöbbször sajnos nincs lehetőség meghallgatni, pláne összehasonlitani ezeket. Ezért is nagy kincs egy megtapasztalt irányadó hozzászólás. Előre is köszi
-
Winzsolt
aktív tag
irtam h én 80ért vettem kb 1 éve. lehet hogy saturn volt.
szerk: ki tud olcsóbat?
-
Ilyen olcsó kategóriában a Kenwood, a Pioneer és a Yamaha van otthon, meg a különféle márkák egybeminden cuccai, amit én legalábbis ki nem állhatok. Hallottam Yama 361-est négy Yamaha NS-333 (front és rear) meg egy NS-C444-es (center) hangfalakkal és YST-SW012-es subbal, elég meggyőzően szóltak az árához képest filmek alatt. Nem vagyok audiofill, így azt nem tudom megmondani, hogy zenéhez mennyire lenne jó, azokkal a hangfalakkal zene alatt sem volt rossz (bár a saját rendszeremhez képest én kissé tompának éreztem a hangokat, de ez csak személyes megjegyzés).
-
-
Így első blikkre két észrevételem lenne: egyfelől nem értem, hogy minek támogatja a DD EX, DTS-ES, DD Pro Logic IIx és DTS Neo6 dekódert, lévén ezek a 6.1/7.1 hangfalakhoz vannak, miközben az erősítő elvileg 5.1-es (lehet, hogy az AVPlanet leírása rossz modellről készült?). Második körben az olcsóbb Yamaha RX-V361 több extrát tud nyújtani.
-
jolti05
őstag
Jó árban van. Ha vétel előtt állok, mindenképpen beállítom a sorba.
Hátsóknak két félét néztem, az egyik a mostani frontjaim hátsója, Heco Vitas fogalmamsincshány14 ropiba fáj. A másik pedíg valami Conan hangfalpár, 8e-ért.
Háát, fogalmazhatunk úgy, hogy bele van építve a mélynyomó a frontokba, de azért ez így pontatlanIgaz, a Heco Vitas 500-as gyönyörű mélyet ad, de én mégis megtoldamán ezt a -szintén- 12nm-es szobát egy Vitas 25A subbal
-
jolti05
őstag
Nekem RXV361-esem van, és szerintem jó cucc. Több erősítőt is kipróbáltam ebben a kategóriában, és engem ez győzött meg. Én akciósan vettem 39100 valamennyiért.
A 90W az RMS lesz, tehát ezt érdemes nézni. De ne foglalkozz a wattokkal -szoktam kapni a tanácsot
Nem kell nagyon felhangosítasi, és akkor elvileg nem lehet baj.
Tapasztalat? Megvan már 1 pár hete, de még mindig nem olvastam el, hogy merre-hány óra. A kezelése számomra szokatlan volt, de meg lehet szokni. A szürke pofás, a fekete csak képen néz ki jól. Az irányítóján mindent megtalálsz, amire szükség lehet. Nem túl nagy- nem túl kicsi. Szóval...erősítő...Leginkább zenére használom, és nekem megfelelő. Filmeknél az a furcsa, hogy elhalkulnak a hangfalak (2.0 és 5.0), a mély pedíg szinte el is tűnik. Nem tudom hogy ilyennek kellene-e lennie, mivel ez az első komolyabb cuccom. Talán hiányzik egy subláda
Nem bántam meg a vételt, jó áron jutottam hozzá, és mindent tud, amire szükségem van. Már csak a 2.0-át kellene lassan kiegészítenem.
MOD: Még egy kérdés! Az a SAL center 7e Forintért hogy szól??
[Szerkesztve] -
Winzsolt
aktív tag
Az irásod 2. felét nem annyira értem a kézikönyv részéröl, de a sztereobol PL-t ugy kell megoldanod hogy az egyik pl cd-bemenetére rákötöd a hangkártya front kimenetét:
pc-n: sztereo kimenetet állitasz be
erösitön pedig átállitod cd-bemenetre, távirányitoval vagy a gombokkal pedig nyomkodod a PL gombot=) vagy ijesmi -
Winzsolt
aktív tag
Mit is szeretnél?
1. PC-n hallani az erősítő által kiadott 5.1-es jelet?
Én még nem találkoztam ilyen erősítővel aminek a kimenetén alacsony szintű jelek vannak.
És hangkártyán is (főleg integrált) az a 3 pár jack hüvely csak kimenet tud lenni
1 bemenet(jack) szokott lenni a hangkarin, és az is csak sztereo lehet. Vagy s/pdif digitális bemenet ami vagy coax vagy optikai csatlakozasu.
2. PC-ről az 5.1et az erősítőn keresztül hallani?
Fent említett 3 pár jack-et átkötözöd az erősítőd bemenetére, de ahogy elnézem Te csak sztereoban fogod tudni rákötni, ahoz elég egy jack(front).
innentől sztem szebb hangja van a sima sztereonak mintha erősítő megdolgozza a jelet és csinál belőle egy szvsz elég gyenge térhatást (prologic)
[szerk.]
ugy látom a 7. oldal amit linkeltél az csak a 425-ösre vonatkozik.
[Szerkesztve] -
_Lacos_
tag
Hangkariba 5.1-et mint bemenetet nem tudsz rákötni szerintem (esetleg ha van spdif bemenete). Gépen ha stereoból akarsz 5.1-et, akkor olyan progi kell, ami tud prologicot (pl powerdvd). Mondjuk nem igazán értem, hogy mit akarsz ebből kihozni, erősítőt rákötöd egy bemenetre és abból 5.1-et, vagy hogy gondoltad?
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest