- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
gexona
csendes tag
válasz
Sefter #18856 üzenetére
Én gyakorlatilag csak a Bravia sync kihasználása miatt gondolkod(tam) Sony erősítőben...annak ellenére, hogy halvány-lila gőzöm sincs arról, hogy az mire jó
Gyanítom, hogy annyi lehet, hogy ha összehangolom a TV-t az erősítővel, akkor egy irányítóval vezérelhetem mindkettőt??? Egyéb?
Bár ha jobban belegondolok, ez a HDMI érdeme, nem a Bravia sync-éGondolom neked sincs belőle hátrányod, hogy nem az ő erősítőjüket használod.
-
Vidala
senior tag
válasz
Sefter #18830 üzenetére
Azért, mert a jelút nem lesz ugyanolyan hosszú. Nagyon pici ugyan a különbség (mivel az elektronok ugye gyorsak
), de éppen elég lehet egy zavaró késleltetéshez, de más is változhat. Lehet, hogy "ki nem hallod", de "érzed". És ne feledkezzünk meg az ellenállásról se (az is annál nagyobb, minnél hosszabb a vezeték).
-
törölt tag
válasz
Sefter #18820 üzenetére
A 142-ben csak egy jelismétlő van, ami annyit jelent, hogy választhatsz melyik HDMI bemenet jelét küldje tovább a HDMI kimenetre. Tehát nem tud olyat, hogy a hangot a hangfalak, a képet pedig a TV felé továbbítja. Sőt, mintha olyat is olvastam volna, hogy semmiféle jelfeldolgozásra sem képes HDMI-n keresztül, de ennek azért utána kellene nézni.
Amelyikben már "használható" a HDMI, abban HD dekóder is szokott lenni (saját megfigyelés, de eddig bevált), az aktuális H/K kínálatból a 260-as a legolcsóbb ilyen erősítő. Más márkával olcsóbban is megúszhatod, de azokat nem nagyon nézegetem.
#18822: Nincs mit.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest