- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Ninoka
tag
Nem 100%, de igen, lehet kondi. Nálam nem volt szemmel látható jele, mivel ami nekem tönkrement, az nem egy nagy elektrolit kondi volt, hanem egy egészen kis kapacitású kondenzátor, csodálkoztam is rajta. Az én esetemben csak mérésel lehetet megállapítani, hogy rossz. De mondom, nem 100%, hogy nálad is ez a baj. Simán lehet egy egyszerű forrasztási gond is, és amikor feltekered a hangerőt, akkor megnövekszik a feszültség, ezért átmenetileg megjavul az érintkezési probléma. Keress egy megbízható szerelőt, aki ért is az ilyen erősítőkhöz!.Szerintem ez a legbiztosabb, mert egyébként csak találgatni lehet. De szvsz, nincs túl nagy baja.
-
Ninoka
tag
Lehet poti is, de lehet bármi más is. Nekem egyszer volt egy erősítőm, ami ugyanígy elhallgatott néha, és ha jól feltekertem a hangerőt, akkor pattant egyet és visszajött a hang. Annak nem poti baja volt, hanem egy kondi ment tönkre az végerősítőben. Tényleg jó ötlet amit gog mond, mármint a kontakt spray segíthet, próbáld meg befújni vele a potit hátulról, hátha segít neki. Már ha egyáltalán poti van benne. Mert azokban az erősítőkben amiknek nem lehet ütközésig fordítani a hangerő gombot, hanem addig tekeregeted amíg akarod, azokban nem poti van, hanem digitálisan állítod a hangerőt egy jeladó segítségével.
-
-
-
Ha szépen szól, akkor biztos megérte.
Viszont szerintem fél centi kevés felette. Hallgasd egy-két órán át fél hangerővel, és valószinüleg érezni fogod, hogy melegszik.
A bemelegedés normális lehet, elképzelhető, hogy csak üzemi hőmérséklet elérése után lép csak működésbe rendesen (bár ez inkább a csöves rendszerek sajátja...). Ha csak a poti forgatásakor recseg, akkor igen, valószinüleg a poti kijavítás/cseréje orvosolja a problémáidat.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest