- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
KrAt
veterán
Újra itt
Apum meghozta az erősítőm, egy (vagy több?) kondi ment el benne, kicserélték, most már nem kell bekapcsolás után 2 percet várni, h elinduljon, hanem 2-3mp és megy is
Újra szól, és nem tudom, lehet-e, vagy én képzetem be, de szerintem szebben is szól. Lehet ez pár (vagy egy?) kondicserétől?
Úgy örülök neki
-
KrAt
veterán
válasz
#67688960 #1110 üzenetére
Már messze nem garis, rééégi
Úgy vettem itt a PH!-n
Pontos típus - ONKYO TX-7320
Régebben csinálta azt, hogy elhalkult - elment, majd ha megcsavartam a hangerőt, akkor visszajött a jobb oldal. Ma reggel már meg se nyikkant
Ha finoman megkocogtattam régebben, akkor visszajött, lehet, mostmár elengedett a forrasztás? De remélem nem vmi komolyabb baja van
-
KrAt
veterán
Sziasztok
Ma reggel úgy néz ki, hogy az Onkyo erősítőm jobb oldala feladta a harcot
Eddig mégcsak néha elment a hang, majd visszajött ha a hangerőszabályzót megcsavartam, de mára már néma a jobb oldal. A potik adhatták meg maguk, vagy komolyabb a baj?
-
KrAt
veterán
-
KrAt
veterán
Elsőként köszi
Szépen szól, meglepőenZenében is tuti, pedig nem vmi nagyonfrankó hangfalaim vannak, de játékban fülessel hát lefosom a bokám
Nagyon korrekt
Akkor átrakom máshovaHa fülessel hallgatnám fél hangerőn az úgy elég jó teszt? Mert hangfallal kivitelezhetetlen, elföldelnének a szomszédok (panel rulz
) De inkább átrakom máshova
Akkor nem izgulok a bemelegedés miatt, úgyis mire bebootol a gép, addigra bekapcsol
Köszi mégegyszer mindent -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Nemrég (pár órája) boldog tulajdonosa lettem egy Onkyo TX-7320-as sztereó rádiós erősítőnek. Szép állapot, nagyon nagyon szépen szól (szerintem) és 10 pénz volt.
Első kérdés: megérte? (már úgyis mindegy, mert ittvan)
Második kérdés: van egy fa szgépasztalom, polcokkal, és az egyikbe pont tökéletesen bepasszol, csak felette nincs csak kb fél cm hely. Nem gáz ez szellőzés miatt? Mert ottvannak a rácsok rajta
Harmadik: az normális, ha amikor bekapcsolom, akkor nem szól de világít, meg működik, hanem csak kb 1.5 perc után egy kattanás után (relé kiold vagy behúz) kezd el szólni?
Negyedik: a mélyhangok potija kicsit recseg (úgyse tekergetem, csak szeretem, ha vmi tökéletes) ezt ha szétkapom, tudom vmi kitisztitással orvosolni?
Előre is köszi, és üdv: Atesz
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest