- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Aktív témák
-
válasz
zsadnok #3913 üzenetére
Biztos van olyan hely, ahol ezek ki vannak rakva. MediaMarkt-ban voltál már? Csak mert Szegeden rengeteg erősítő ki van ott rakva és meg lehet nézni őket! Nem azt mondom, hogy pont mindkettő van, de az olcsóbb kategóriás erősítők (amiket jobban vesznek), általában hangfallal is össze vannak kötve, kipróbálhatóak. Én mindenképpen ott próbálkoznék először!
(#3902) -=Libria=-: nem tudom mi gondjuk van vele másoknak? Nekem bevált, nagyon szépen szólnak. Szerintem meg nem lehetetlen kihozni 5.0-t 85-ből, de 70-ért én sem vennék Z5500-at, az tuti. Vagy vársz, amíg összejön egyben a pénzed mindenre, vagy megveszed a dolgokat sorjában. Szerintem, ha 520-as Sonyt, vagy 363-as yamahát nézel, azoknak az ára már úgyis elég lent van, ergo ha most megveszed, később nem fogsz annyit bukni rajta. A hangfalszettet én 2-2,5 éve vettem 40-ért. Most is akörül van, azon sem tudsz sokat bukni. Hordozható vinyóból szinte mindig van valami akció, pl Metroban, érdemes figyelni a szórólapokat. Max januárig várnék esetleg, hogy hátha leakciózzák a kifutó modelleket, de tovább nem. Ez persze a saját véleményem.
Mod.: a magnatot megnéztem edigitalon, 44-ért jó ajánlat!
-
ny.janos
tag
válasz
zsadnok #3911 üzenetére
Mint írtam is nem értek hozzá, így nem tudom megmondani. Mivel botfülű vagyok, még ha halottam volna őket, sem tudnám szerintem megmondani. Talán keress teszteket, s abból lehet következtetni.
[testfreaks.co.uk: Sony STR-DG520]
[testfreaks.co.uk: Yamaha RX-V363] -
ny.janos
tag
válasz
zsadnok #3908 üzenetére
Bár nem értek az erősítőkhöz, mint ezt több hozzászólásomban is leírtam, megpróbálok válaszolni.
Nyilván erősítő és erősítő között különbségek vannak. Azonban egy árszegmensben az erősítők közel ugyanannyit tudnak. Minél nagyobb tudású egy erősítő, annál drágább.
Emellett azonban az erősítők között hangzásvilágban, a felhasznált anyagok minőségében is jelentős különbségek vannak. Vannak gyártók, akik nem gyártanak premium kategóriás erősítőket, míg mások meglehet csak azt gyártanak. Ez nem jelenti azt, hogy a nem premium kategóriás erősítő nem jó, csak azt, hogy a másik márka / típus más minőséget képvisel. Ugyanakkor egy premium és nem premium kategóriás erősítőket is gyártó vállalat alacsonyabb (belépő) szintű erősítője tudásban / minőségben minden bizonnyal gyengébb egy nem exluzív erősítőket gyártó vállalat felső kategóriás típusánál.
De úgy is feltehetném a kérést, hogy melyik jobb: a BMW vagy a Peugeot? Más megfogalmazásban melyik jobb: a BMW 1-es sorozat, vagy a Peugeot 607-es? Ugye nem kell tovább finomítanom felszereltség, motorpaletta szerint?
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Léghűtés topik
- Magisk
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest