- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Dassler
őstag
válasz
ny.janos #3910 üzenetére
Azért egy NAD pl az annyira nem megfizethetetlen. Nekem speciell személy szerint az egyik kedvenc márkám. Csak azért vettem Yamahát - egy éve - mert már mindenképpen HD erősítőt akartam, és akkor még nem volt túl nagy a választék. Persze ez is egy 250k-s erősítő, amiért bőven kaptam volna NAD-ot is. Más ennyiből hozza ki az egészet.
Amúgy érdekes a prémium kategória, mert ml nekem a Mac - nem a számítógépgyártó - erősítők nem jönnek be, a Rotel meg a Crell sztem jobb, pedig sokkal olcsóbbak. Az autós hasonlat elég találó -
Kobe
veterán
válasz
ny.janos #3907 üzenetére
lehet elég lenne nekem a logitec z5500 is, többen írták, és 22nm en már az is kiszólja magát és állítólag nem rossz vétel, de én félek, hogy műanyag dobozos. Nagyon emgzsoktam már a fa hangzását.
Gondoltam ha az van 70K ért akkor kapok 80Ból fa hangfalakat erősítővel. ezekszerint csak SAl t kapok ennyiért....mondjuk nem mondom, abból a 2200as széria nagyon tetszet tkivitelre csak emghallgatni nem tudtam. De masszívan igényesen volt összerakvanem biztos h minőségben bármelyikkel jobban kijönnék mint a másikkal, de ugye nálam valahogy a műanyag kizárja a zenét (z5500) pedig az is fontos szerepet kapna
-
Kobe
veterán
válasz
ny.janos #3905 üzenetére
a HDMI vel kapcs,l nem feltétlen arról van szó hogy több eszköz kell, mint amenyni csatoló van. Csak amikor találtam a yamaha 363ast, 43 ezer ftért, nem igazán láttam jobbat-olcsóbbat....legalábbis AVPLaneten nem volt. Persze,, miután tisztázódott h nem sok értelme van a hdmi nek az 40-50ezres aktegóriában, lehetne nézni oclsóbbat de nem találtam olyan 5.1 es erősítőt ami jó
tényleg kiváncsian várom, milyen oylan erőlködő van, ami a 363asnéál lényegesen olcsóbb és jó is...
-
ny.janos
tag
válasz
ny.janos #3861 üzenetére
Nehéz dolog ez a döntés. A tervezett Denon DVD-m (1740) felejtős, hisz nincs benne DTS decoder, a drágább modell (1940) pedig 80eFt körül van, annyit pedig nem adok érte. Így viszont Onkyo DV-SP406 lesz a DVD lejátszó, s akkor már lehet az erősítő is Onkyo (HT-R518) lehetne.
Viszont mozgatja a fantáziámat a JBL SCS178 helyett a Magnat 880 5.1-es szett hasonló árban. A benne foglalt Subnak (200A ) nagyobb kicsivel a teljesítménye, talán jól jöhet. Van valakinek tapasztalata az említett szettről? Vagy csak szimpla véleménye?
-
Dassler
őstag
válasz
ny.janos #3861 üzenetére
Nem rossz a 7.1 HD anyaggal, bár tényleg nem árt hozzá egy nagyobbacska platz. A hangszzórók megfelelő elelyezése okoz legginkább problémát, mivel ugye az esetek legnagyobb részében egy többfunkciós helyiségben (pl.: nappali) üzemel a dolog, és hát nem lehet mindent teli pakolni hangfalakkal + ablak, ajtó stb. Bár nekem 5.1 is teljesen megteszi, elégedett vagyok vele.
-
Dassler
őstag
válasz
ny.janos #3850 üzenetére
Szia, a 30 fok teljesen jó, nekem is úgy vannak. Máshol meg pont, hogy a 30 fokot írják ideálisnak. Ha 95%-ban mozihoz lesz, akkor szvsz jobb is előre a bookself doboz, mit az álló torony.
7.1-ben vagy 5.1-ben gondolkodsz? Erősítőben egyik sem rossz, amiket írtál, én talán az Onkyo felé hajlanék picit csak mozi ügyben, de a többi is teljesen megfelel. Abba térbe a JBL szett elég szerintem, bár a mélyládája lehetne picit nagyobb.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- GTA V
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest