- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Tuya
tag
Kerdes:Jamo 406az milyen vetel 35ert?Mert a helyi MM-ben van egy kupac...egy Yamaha erolkodovel ami 45korul van mar van is egy rendszer 80bol.Velemeny?
-
Tuya
tag
haliho!
40ert jo aron van a Jamo S406 HCS1 5.0??
-
Tuya
tag
válasz
canniball #2780 üzenetére
ahhham....akkkor meg kerdesek....en is inkabb zenet akarok hallgatni rajta,meg persze laptopra is ratennem(filmnezesre)...innen viszont csak stereo jelet tud kapni,szoval azert nem is eroltetem az 5.0-t...szoval zenere mennyire jo a warfi(ugy ertem ez kifejezetten hazimozihoz valo hangfal,vagy a hangfal barmire jo es inkabb az erolkodok azok amik meghatarozzak,hogy HM vagy zene),es tud-e ugy szolni egy 25os szobaban,hogy ha a masik beszel csak azt latom,hogy tatog.
Az a szitu hogy ha mar 53ert vennem a 2 frontot akkor 70ert az egesz keszlet jobban megeri....akkkor az tuti levinne a fejemcsak sajna nekem mar a Te altalad emlitett 40 rugo egy par az etalon...
-
Tuya
tag
wharffedale CR2 szett 70ert megeri igaz?5.0.....
a masik kerdesem,hogy onkyo txsr304 van meg learazva 45re az MM-ben ez mennyire eri meg?Legyszi ne arrol irjatok,hogy izlestol fugg es 300 ezres rendszerekhez kepest...hanem,hogy ez ennyiert jo-e....thx -
Tuya
tag
ezt batran ajanlom mindenkinek
http://www.fresh99.com/music-room.htm -
Tuya
tag
válasz
#67688960 #1488 üzenetére
hat nem tudom,hogy mi tortent vele,de kapora jott,mert nem voltam megelegedve a teljesitmenyevel...igy legalabb jogosan viszem visssza....ez nem normalis erolkodo amugy hanem sima 5,1hez egy subwoofer+erosito egyben,es sajna valoszinu en csesztem el,mert mikor az elejen bekotottem a hangfalakat akkkor szoltak,aztan egyszer mar csak nem....azert remelem rendben visszaveszik,a gond csak az ,hogy penz lenne a legjobb,vagy max levasarlom masra,masik nem kellene belole,mert nem "robbantotta" szet a szobat
-
Tuya
tag
ahhhha....akkkor vihetem visssza...ehhh,mondjuk ugysem voltam elegedett a teljesitmennnyel
-
Tuya
tag
hi all!
van olyan,hogy egy 5,1 melynyomolyara egy helyre tobb hangfalat kotok es ezaltal az kimenet behal.....mert most nem szol azon a kimeneten semmmi....holott a hangfalak rendesen mukodnek a tobbire dugva,csak azon nem....assszem amikor kiprobaltam mindenhol szolt
-
Tuya
tag
válasz
Rover623 #1154 üzenetére
thx....assszem a topic elejebol fogok most olvasgatni....hasznosabbbnak tunik mint a frissebbbek.....amugy szetszedtem es tuti nem piszkalta senki....fulll gyari volr belul...felteszem a 2 par vezeteket csak egymasba kell tekerni es ennnyi...elobb csiholtam belole hangot e modszerrrel...
-
-
Tuya
tag
Ehhhh pedig valszeg hangszorovezetek,mert nincs semmmi ki-be kapcs gomb...ugye ha powerkabel lenne akkkor valszeg...bar ...hm na dobjal be egy linket megnezem en is....
-
Tuya
tag
Na megint
Atolvastam vissszafele meg nehany szaz hozzaszolast....s arra jutottam,hogy nekem sztereo is eleg lenne,hiszen laptopn is csak fules kimenet van es sokan azt mondjak,hogy eleg egy jobb sztereo,mint....
Na meg talomban volt nekem 1 par AIWA hangfalam,szoval ha beszereznek erositot akkkor lassan epithetnek rendszert,es ugye arra aztan mindent lehetne kotni.De ezek a hangfalak felhuztak,nincsenek fent a neten,hogy bevagjam ide es velemenyt kerjek roluk....hatuljan a kovetkezok Model No:SX-M200 es emelllett speaker system....ez alapjan semmmit nem talaltam.A szitu en nem ertek a hangfalakhoz sem ezert lenne jo tudni,hogy milyenek,lenne ertelme beruhazni egy erositobe vagy maradna mas....na szoval meg a hatuljan a kovetkezok...front speaker high frequency impedance 16 ohm,aztan spaker lox frequency impedance 6 ohm....Tokyo Japan....nem nagyok kb 35 cm magas es 18 szeles,3 utas es elore az van rairva meg,hogy Built in powered subwoofer ja es fa ha szamit valamit....ja es meg ami erdekelne mindenkepp 2X2 vezetek jon hatulrol....szoval ra lehetkotni rendesen erositore?Ugy ertem mind a 2 par vezeteket,hogy kihasznalja a tudasat....kar,hogy nem talalok semmmit rola(vagy mert sztem valami hifihez lehetett es nem kulon hangfalkent ment,vagy mert en vagyok lama)...na ennnyi,minden pici infot szivesen veszek T -
Tuya
tag
Na jo de milyent?Mire kell odafigyelni?Mert ha megveszek valami olyant amivel aztan meg nem birom ossszekotni akkkor ideg leszek....ugy tudom,hogy ezek az egyberendszerekhez nem lehet mindent hozzzakotni ha nincs meg a megfelelo kimenet hatul.....szoval tudnom kellene,hogy mivel kotom hozzza pl a laptopot(mondom sajna csak fuleskimenet van rajt)(most mar rohadtul gondolkozom egy rendes asztali gepben,es ahhhoz hangkartyara vennnek egy hangfalkeszletet)
-
Tuya
tag
Thx,azota mar atolvastam nehany szaz hozzzaszolast,es eszrevettem, hogy mindenki az erositot nyomja ezekkel a mini hazimozikkkal szemben....na most nekem csak valami olyasmi kellene,hogy a TV-m rendesen szoljon a szoba minden iranyabol es a laptop hangfalai egy gyengek....nem vennnek en feltetlenul hazimozit sem,mert a dvd-ket(amibol mar most tudom,hogy soha nem veszek 1t sem,hiszen letoltom ingyen az ossszes moviet,amit akakrok) letudom jatszani geprol is,az meg osssze van kotve a TV-vel.Ami nekem kellene valami olcsobb hangteljesitmeny,melynyomo mindenkepp kell,mert annno a regi szamitogepemnel hozzaszoktam a soundblaster live es az 5 hangfal okozta "zaj"-hoz.
Tisztaban vagyok azzzal,hogy hatalmas ossszegekert szepen szolo dolgokat lehet vasarolni,de nekem eleg egy normalis elfogadhato hang(MP3,letoltott filmek es max TV).Valahogy en sosem hallottam ki a kulonbseget,en szimplan csak teljestimeny novekedest akakrok,melynyomoval..... szoval max 50 lenne ra.Szoval most a kerdes,hogy erosito es par hangfal vagy valami hazimoziszettt...ja laptopon mar eleve szivas,mert van egy kis szaros fuleskimenetemHat valami ilyesmi.
-
Tuya
tag
Szevasztok!
A tudasom sajna nullla a temeban.Szoval elmondanam,hogy mire lenne szuksegem,es ha valakinek lenne otlete akkkor ne tartsa magaban.Szoval van egy LCD TV-m,na most ezek hangtudasa szinte nullla....es lenne a szamitogepem is.Ami kellene,hogy mindkettot rakossem,ha lehet egyszere egy 5,1-6,1-re.Namost felteszem vennni kell egy hazimozit hangfalakkal....kerdes,hogy mivel kell ossszekotni a TV/Szamitogeppel?Megoldhato-e,hogy hol egyik hol masik mondjuk egy gombnyomastol fuggoen szoljon.Felteszem csak be kell kapcsolni es a bemeno jelek kozott kell valtani....na most milyent kellene vennem,milyen kabelek kellnek,mire kellene figyelnem?Batmi infot elore is kosz!
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest