- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zsman89 #18881 üzenetére
pl.: ebből úgy számolj hogy frotokra páronként azaonos méretű + centerre amennyi kell, és ebből pedig a hátsó hangfalakhoz párban ugyanakkorát. Ilyent nem irtad hogy milnen tévére kell de biztos hogy össze kell kötni,ebből kellhet több is,források függvényében, de lejátszóhoz elég lehet ez is,már amennyi kell és egymás alatt vannak (külön polcon persze).Mélynyomóhoz. Sajnos optikai kábelt nem találtam csak ekkorát. ha hosszabb kell,külön kell beszerezned.
-
BaLee
addikt
válasz
zsman89 #17980 üzenetére
Nem nagyon dícsérték ezt a Mission sub-ot ha visszaolvasol. Amit én írtam az nem annyivel drágább, mint amennyivel jobb lehet.
Kef C4-et ajánlanám még, de 30m2-es szobába elég kevés lesz a 200-as membránjával.
Hangfalkábelnek meg legalább valami 2-2.5mm2-es kábelt válassz.
Kábelnél szerintem lényegtelen, hogy 1.3 HDMI-t írnak rá vagy 1.4-et, mivel az nem a kábelen múlik, hanem a készülékeken.
-
törölt tag
válasz
zsman89 #17950 üzenetére
Ha az 1 sz hozzászólás után ezt az oldalt is végigolvastad akkor rájöttél gondolom hogy belépő szint is 200 ezer,-igaz,az már tudja a 3D átvitelt. HD hangok jó megjelenitéséhez pedig 300 feletti rendszer kellene. És a hozzávalók is elég drágák,pl Onkyo 608,Pioneer 1020 vagy jobb ,hangfalban JBL ES szett,KEF IQ sorozatai Dali MK vagy jobb. Ezt nem én mondom,ez tapasztalat és a gyártók hozzáállása is; kicsi pénz,kis tánc...
És csatlakozónak HDMI kelllene neked. Tehát ha nem tudsz ennyit rágyüjteni,akkor sztereó rendszert kellene beszerezned szerintem.Vagy keress ennyiért használtat.
-
BaLee
addikt
válasz
zsman89 #17950 üzenetére
Használtan érdemes körülnézni.
Ha mindenképpen újonnan akarsz akkor:
Mission Mv-8 5.0 (90k)
Hozzá egy tetszőleges házimozi erősítő. Kimenetek és specifikációk függvényében kellene választani. Nagy eltérések vannak szolgáltatás terén.
De kb. a Onkyo TX-SR308E (70k) Denon AVR-1311 (75k) az ami belefér.
És ne feledjük, hogy ehhez kelleni fog még egy aktív mélynyomó a normális mozizáshoz, 30nm-re ráadásul nem ártana valami 30cm-es membránnal rendelkező.
A minimum szerintem egy Polkaudio PSW 125 lenne 30cm-es membránnal (85k).Ezek csak példák. Legjobb ha meghallgatod és úgy választod ki őket. De a keret igen szűkös. Vagy nézegess a használtpiacon.
Aktív témák
Hirdetés
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest