- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
köpödki #29451 üzenetére
kenwood és a marantz erősitőknek sztem pont ellentétes a hangstilusuk.és mindkettő ugyanott készült valaha.nad rotel is mindkettő jó márka,angolok is,mégis tök más a hangjuk.
nekem van rotelem és denonom is.hangjuk stilusa meg tök ugyanolyan.a kérdés nyelvtanilag jól van megfogalmazva,de végkövetkeztetést ebből nem lehet levonni, és nyilván ez lenne a célod.tehát a kérdésed igenis értelmetlen.szerintem is
nyurga82:2es sorozat nem is lesz?sztem a kettesek a legjobb ár/értékű denonok.
a C8 szett jó áron van,bár én hozzátenném,nem olyan nagyon szeretem a hangjukat.
Gál István:csiptetős denon:valóban igénytelen,de anno a 300V denonomon is ez volt,és nagyon jó hangja volt, ettől függetlenül.
-
robi0604
őstag
válasz
köpödki #29459 üzenetére
Szerintem csak arra gondolt, hogy egyszerűen márka alapján balgaság választani akármit is, főleg audio vagy video terméket.
Minden valamire való gyártónak vannak jobb és rosszabb termékei. A lényeg, hogy ugyan abban a kategóriában egy másik gyártónak lehet számodra jobb terméke, mivel ezek karakterisztikában és/vagy szolgáltatásban eltérnek, de ezt csak Te tudod eldönteni, főleg hallgatással. -
BBéci
legenda
válasz
köpödki #29456 üzenetére
Értelmetlen kérdésre nem lehet értelmes választ adni.
Igen, a Blaupunkt autóhifiben jeleskedik.
A T+A, Burmester kiváló német gyártók, ajánlom a termékeiket.
A Brit Rotelt is felveheted a listádra..
Első hozzászólásodban az európaiakat dicsérted a japánok ellenében, döntsd el, mit szeretnél!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest