- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
zozy84
senior tag
válasz
AMDFan #20493 üzenetére
Persze, de Kef IQ70re ott a boltban azt mondták hogy "óó az már régi darab, talán nem is gyárgyák már és ezért nekik nincsen már több mint fél éve". Az MM szintü boltban meg szóltak hogy 1 pár van csak belőle az is feketében (ami nem tetszik) és Pioneerről szólt. De sokkal dinamikusabb volt. (na ezt a szót kerestem
)
A MA olyan volt mint ha ki akartam volna kapcsolni valamit az erősítőn ami miatt nem szól rendesen.
Mint pl ahogy kikapcsoltam a Pure Audiot, sokkal jobb lett.
de most mennem kell melóba.
-
zozy84
senior tag
válasz
AMDFan #20490 üzenetére
Nem. De az itthoni Yamahám is jobb mélyet produkál. Olyat, hogy nem remeg minden a mélytől de még is érzed hogy ott van. A Kef is ilyen volt. Nem remegett a tüdőm a mélytől de még is jobb mélység érzetem volt (vagy hogy mondjam
) Ez amit próbálok körbe irni a freki miatt lehet vagy mitől?
-
-
Dorian
félisten
válasz
AMDFan #20443 üzenetére
Ha a szobád akusztikája rossz, akkor nem azon kellene először is javítani? Hangcsillapítással, stb.
És miért 3 utas hangdobozokról beszélünk? Kétutas hangdoboz is képes bőven elég mélyeket produkálni, jobb hangminőségben mint egy 2.1-es rendszer. (Nyilván filmeknél más a helyzet)
Nekem is huszonpár m2-es a nappali-konyhám de hülyét is kapnék, ha búgna meg puffogna a mély. -
BBéci
legenda
válasz
AMDFan #20429 üzenetére
Komolyan mondom, a kijelentéseidtől égnekáll a hajam!
Mindegyik hangdobozhoz szokás adni ajánlást, mekkora helyiségben képesek tudásukat megmutatni. Nyilván nem való egy Focal Grande Utopia 40 négyzetméternél kisebb szobába, de egy Scala már tökéletes választás. Munkám során rengeteg hifi és moziszobában jártam, 80 %-ban állódobozok töltötték be a frontsugárzó szerepét és sehol nem volt búgás, döngés.
Egy harmadik (vagy negyedik) hangdobozzal, legyen az bármilyen méyláda, soha nem fogsz tudni olyan egységes (sztereó) hangképet létrehozni, mint amikor a mélysugárzó a magassal és a középpel egy dobozba van építve, egymással öszehangolva. -
zsozso1
tag
-
-
BBéci
legenda
válasz
AMDFan #20394 üzenetére
Melyik hangszerből "jön ki" 35 hertzes frekvencia???
Az orgonák C sípján kívül hirtelen egy sem jut eszembe.A világ egyik legjobb monitor (állványos) hangdoboza a Focal Diablo Utopia specifikációjában 44 Hz az alsó határfrekvencia. Nem hinném, hogy bárki arra vetemedne, hogy sztereó zenehallgatáshoz szubládával kombinálja.
A legtöbb stúdiómonitor sem megy lejjebb.
2.1 leginkább AV erősítőkkel alakítható ki, ami már eleve kompromisszum.K-501 fülest használok 5 éve, egy Sennheiser HD600-650-hez képest valóban kevés a mélye.
Az RTi A3 mélyeit elegendőnek találtad??? Mert arra 50 hertzet írnak.
-
BBéci
legenda
válasz
AMDFan #20388 üzenetére
A valóban jó minőségű állványos dobozokhoz például ezekhez nem szükséges mélyláda, igényes, zeneszerető embernek eszébe sem jutna ez a téma. De még a Polk RTi A3-hoz sem szükséges.
-
törölt tag
válasz
AMDFan #19979 üzenetére
Azt jelenti hogy a hanghullám amit lead nem heggyel hanem völggyel indul. Vagy a membrán nem huzással hanem tolással.Tehát 180 fokot megfordul a szinkronicitás és ha azonos egész számu hullámok találkoznak,így azonos fázsiban lesznek és erősités fog létrejönni kioltás helyett.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest