- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Flow
senior tag
válasz
ShadowLord #2239 üzenetére
Akkor tisztázzuk, azt mondod, hiába van digitális kimenet, spdif, a gépemről nem fogok más jelet átvinni, csak stereo?
monstre: kifejtenéd bővebben? Játszani nem játszok...
-
e=mc²
őstag
válasz
ShadowLord #2236 üzenetére
Es mire jutottal? Hogy oldottad meg?
Egyeb lehetosegek? Gondolok itt arra, hogy akkor az optika kilove.
Tehat akkor a konkret kerdesem:
Hogyan lehetseges vista alatt jatekokban 5.1 ha a koltseghatekonysag a fo szempont?
-
Flow
senior tag
válasz
ShadowLord #2236 üzenetére
Ezzel a hangkártyával milyen lehetőségem van 5.1-es jel erősítőhöz történő juttatására? Amit írtál dvd-re, zenére is igaz, vagy csak játékokra? Jó lenne, ha optikai kábellel lehetne megoldani, mert szerintem van alapzaj, és talán így csökkenteni lehetne.
yakuza.tora: Hát nem vagyok "annyira" vájtfülű... Nagyjából már kiválasztottam a hangfalakat és az erősítőt is, csak beleültettétek a bogarat a fülembe,
hogy így a hangzás, úgy a részletesség... Szóval kipróbálom, ha lesz lehetőségem.
-
Flow
senior tag
válasz
ShadowLord #2233 üzenetére
Én is dilemmában vagyok, de megyek meghallgatni/összehasonlítani az általam preferált erősítőket. Ez olyan, mint az autó, kinek ez, kinek az tetszik... Persze objektív szempontok is vannak.
-
Flow
senior tag
válasz
ShadowLord #2228 üzenetére
Denon-t favorizálják, állítólag szebb, részletesebb a hangzás, pio nem örvend túl nagy népszerűségnek, állítólag a kettő között van, de majd okosabbak írnak neked részletesen, vagy olvass vissza 100-200 hsz-t.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
ShadowLord #2228 üzenetére
Házimozira a Yamahák nagyon jók! Szerintem zenére is. (bár én elfogult vagyok a márkával kapcsolatban)
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- SkyShowtime
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest