- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
BullZeye #30087 üzenetére
Meglepetésemet és csodálkozásomat akartam kifejezni a kérdőjelekkel.
Házimoziban és hifiben az RCA kábeleket önállóan használják, kompozitot csak nagyritkán, végszükség esetén.
Számomra felfoghatatlan, hogyan lesz a HDMI kábelen haladó digitális hangból egy adaptertől analóg. Ahhoz D/A konverterre van szükség. -
bajnokpityu
félisten
válasz
BullZeye #30087 üzenetére
sztem ebben nincs spdif.sem optikai sem koaksz.
ideje egyébként csak úgy van spdif,hogy a füles kimenetbe beleépítenek egy optiksi spdifet,és egy filléres átalakítóval lehet normál toslinkra alakítani.nyilván kifejezetten jót tesz az egyébként sem minőségi optikai csatolásnak,de még mindig jobb,mint a hangkari analóg jelét kitenni.manapság szinte csak az acer rakja bele,meg a nagy multimédiás asusokban szokott lenni.én sem úsztam meg külső usb hangkarit.
-
törölt tag
válasz
BullZeye #30012 üzenetére
Jól sejted: tényleg semmi köze,max DPL varázsolható ki..
Ha normál 5.1-et akarsz akkor optikai kábellel kösd össze a Philipset és az LG-t.
Laptopot is csak optikaival kötheted össze a LG-vel igy vagy eygik vagy másiklesz térhatású (egydobozosok átka...).
Én lecserélném az LG-t Onkyo 5305-re: az emlékezetem szerint tanitható távos és minden gond megoldva,minden 5.1 lesz. -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #2885 üzenetére
Nah most az a durva hogy most vettem csak észre...de ha kint van egy film TVn, és nem megy ,szüneteltetve van, akkor ugye hang nélkül jól lehet hallani ahogy búg, aztán csak rákattolok filmre hogy elinduljon majd ismét szünet, ilyenkor megáll a bugás...és hangtalan, pár másodpercig...nah ez mitől van? >>
-
törölt tag
válasz
BullZeye #2885 üzenetére
Azt nem tudok, de a itt találsz.
Inkább adok egy két tanácsot amik nekem beváltak.
Ha az cd-n lévőt használod, akkor sűrgősen cseréld le a legújabbra, de jobb ha elötte felteszed a cd-n lévőt, ha az újban nincs default állítás ami szokott kelleni(ha recseg vagy ilyesmi), és így lesz.
Telepítés elött a régit drivert le kell szedni, és belenézni a biosba.
Biosban; pci freki fixre, plug and play os bekapcs, interrupt 19 capture bekapcs(ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy kell). -
BluEyes
őstag
válasz
BullZeye #2876 üzenetére
Elmúlt - megit búg - kontakthiba gyanúja áll fenn. Próbáld mozgatni, billegtetni a kábeleket főleg a csatlakozóknál, meg magukat a csatikat is rángassad gyengéden, hátha kibukik valami törött vezeték vagy hibás forrasztás. Nem csak kábel, hanem a készülék csatija is lehet az okozó. Vagy a kábeltv kábele, fali aljzata is.
A panelban az a szép, hogy alattad, fölötted, melletted is laknak, légvonalban néhány méterre tőled, így a te készülékeid mellett a szomszédok gépei is jól megszórják a légteret, szóval ha egy másik készülék szórja a rendszeredet, az nem biztos hogy valaha is meglesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest