- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz
hoffman_ #46614 üzenetére
8 db 100 forintos kondi cseréje nem tuning, hanem javítás! Én tuningról beszéltem, azaz egy adott készülék gyári paramétereinek/tulajdonságainak megváltoztatására, ami egyrészt egyedi tervezést igényel, másrészt gyakran igen mélyreható átalakítást is.
bajnokpityu : hoffman_esetedben nem hinném, hogy megérné tuninggal foglalkozni (csak gondoljunk arra, hogy mennyit érhet jelenleg ez a Videoton, számoljunk rá x tízezer Ft tuning költséget, és ezután nézzük meg, hogy használtam azért a pénzért milyen erősítőt/AVR-t lehetne venni).
-
-
törölt tag
válasz
hoffman_ #32683 üzenetére
A 60X-es sorozatban jelennek meg főképp az adott év ujdonságai, pl DPLII, 7.1,Audyssey, stb. és komolyabb táp van benne mit az előzőekben,tehát minőségi ugrást végez az előző szettekhez képest és kedvező az árképzése is,mintegy középkategóriát képvisel, HD-ra alkalmas.
Ami magát a 600-ast illeti,DD Ex,DTS-ES,6.1-es konfiguráció(2002) négy digitális bemenet és videoskálázó is van benne. -
bcrics
tag
válasz
hoffman_ #30460 üzenetére
A Fast Five-ről írt néhány gondolat minden Sorával egyetértek,hozzátenném hogy Rock>Faster C. mozija is UltraBrutál és várom én is a KékLemezt.
ez az OST Meg nagyon adja.
Short Hero -
Vidala
senior tag
válasz
hoffman_ #30430 üzenetére
Nem mindegyikünk teszter, sőt talán csak BBéci egyedül. Akad aki olyan is aki hangmérnök, meg hasonlók. Viszont érdeklődés, meg hobbi, az van rendesen!
Valamint nem feltétlenül fordul meg ennyi hangfal ténylegesen a tulajdonunkban. Viszont boltokban, hi-fi barlangokban, meg barátoknál is lehet "művelődni".
Ráadásul mostanában alakulgat egy olyan "szokás" a régebbi fórumtársak között, hogy egymáshoz is elmennek hallgatózni, vagy cserélnek ezt-azt rövidebb időre. Amire csak ennyit tudok mondani:
Látom a blogodból, hogy téged is egy picit jobban érdekel a mozizás, mint a film hossza!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest