- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Silent Bob #494 üzenetére
HI!
Kennyem a hajamra, de nics rajta preout:- (((
udv
neduddki
mod: Cifu: vegigjatrtam par hejjet az emlegetett ismerosok utmutatasan kivul, es az volt a vlemeny, hogy preout-bol a HarmanKardon es Denon az ket marka ami szemrevetelezesre ajanlott /ebben az arban/, de ahol a zenei elmeny lineratitasa leglabb akkora sujjal esik latba mint a mazimozis dolgok, ott egyertelmuan a Denon a nyero
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Silent Bob #491 üzenetére
HI!
Ha nem kene preout akkor nekem is oleg lenne a legkisebb is /nem kedvelem kulonoskeppen a sok.1-et/, igy a 1907es a nyero /mert egy baszladadt csak mell fogko tenni:- )/
Az anyagi vonzatok miatt is ajanlottam a 670/770-ett arahoz kepest mindig egy kellemes joszag volt, es ha vkinek igenye meg pize van akkor bodegesen leheet modifikalni.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Silent Bob #488 üzenetére
HI!
Hazimozi epito esmeroeim igencsak sozktak zenehallgatasra alkalmas rendszernel is dicserni a Denon-okat, hallotam is mar epitett rendszeruket aminel a zene is lenyegs volt, es azt kell mondanom teccet:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy cd-nel en meg mindig ragaszkodom a technics 770-hez, de neha-neh alehet emg talalni haznaltan Technics 670/770-et en kedvelem oket
mod: az utogyakent emlgetett sl-ps7-es votl az utolso kommers teteje cd jacco a technicstol ha jol tevedek, az kulsore egesze pofasn nezet ki:- )
[Szerkesztve] -
válasz
Silent Bob #484 üzenetére
Ez ugyan nem pont a kérdésre válasz, de érdemes körülnézni itt: [link]
BTW én pont emiatt döntöttem el, hogy többet DVD lejátszót soha. Majd PC-ről nézem a filmeket, onnan még soha nem volt gondom, és a PC amúgy is itt van... -
válasz
Silent Bob #482 üzenetére
Vidéki vagyok, így azért problémásabb a dolog. :\
-
Side_
aktív tag
válasz
Silent Bob #471 üzenetére
Nekem megvan a magam véleménye a kábelekről - de ez is egy végtelen hosszú téma...
Néha van értelme a jónak - ha az valóban jó is!
De az esetek - és rendszerek - többségében valóban felesleges pénzkidobás... -
válasz
Silent Bob #474 üzenetére
Ami azt illeti a szettvásárlással én is így jártam. ^^
Az NS-555 bizony érezhetően ''leveri'' az NS-P70 centerét és surroundjait, én marha meg bele sem gondoltam, hogy ez gond lehet, valami kisebb (de azért nem gagyi) hangfal legyen hátul, meg elől középen, jó lesz az, ellensúlyozza majd a két komolyabb front. Hát bizony messze nem, sőt, inkább kiemeli a különbséget a két front és a több hangfal között.
BTW a NS-555 mellett nálam is az volt az egyik érv, hogy nagyon komolyan néz ki a fényes fekete lakkozásával... -
válasz
Silent Bob #469 üzenetére
A rendszer összeállításánál én is azt vettem figyelembe, hogy milyen jól szól házimoziként, illetve egy-két régi kedvenc zeneszámom alatt. Nyilván 10-ből 6-7 ember azt mondaná, hogy hát ez nem is szól olyan jól, mint amennyibe került, de a saját korlátozott képességeimhez képest igyekeztem egy nekem tetsző összeállítást összedobni. Amin még gondolkodok, hogy a centert lecserélem az NS-555-el egy szériában lévő NS-444-re, mivel akárhogy is ügyeskedek, az NS-P70 centere sajnos elmarad a két front mögött (egy éve ha valaki ilyesmit ír, simán lekezeltem volna, hogy idült audifill, és a valóságban nem is lehetne komoly különbséget észrevenni... erre tessék, most már én is észreveszem az eféle dolgokat... és ez egy kicsit rémisztő...
, de erre csak akkor fog sor kerülni, ha a nappalim átszabása után marad kár keret.
-
válasz
Silent Bob #466 üzenetére
Miután már megvannak, a mozgástér elfogyott, legfejlebb a jövőben (1-2 év) fog változni a felállás. ;)
Soha nem mondtam, hogy jobb lenne a Yama, mint egy Heco, Tannoy, stb., de a körülményekhez képest szerintem nem rossz választás, mivel eredetileg olyan 170-200e Ft-ig terjedt az anyagi keret, ebből kellett kihozni mindent. Meghalgattam pár hangfalat, de őszintén szólva az NS-555 még mindig a legjobban szólt a lehetséges versenyzők közül az adott árkategóriában (33e Ft / db). A Magnat kezdő szériái (Monitor 880, 990) hangja nem nem volt elég átütő, az NS-555 érezhetően dinamikusabb volt nála. A Koda, Rubicon, Jamo megint nem volt pariban. A Dali Concept hangja nagyon tetszett, de az már egyel feljebb volt árban, a Whaferdale Diamond 8.4 pedig már a duplája az 555-nek. A Clarus Charon is sok lett volna már, de annak a hangja sem győzött meg házimozi céljából, a hangja tisztábbnak tünt ugyanakkor, ám egy-egy áthúzás a Red Flag HD demóvideón nem volt olyan robbanékony, mint a Yamán, és ugyan nem elsődleges szempont, de a Charon kinézete finoman szólva visszataszító számomra. Rendben van, hogy egy hangfal nem szobadísz első sorban, de azért hányingerem se támadjon már tőle...
Amit kicsit bánok utólag, hogy mondjuk kissé passzentosan is, de befért volna a keretbe egy Heco Victa szett mélynyomó nélkül a Yama hangfalak és erősítő helyett. Egy ideig gondolkodtam rajta, végül mégis maradtam a Yamánál, pedig a Victa hangja nagyon tetszett...
Erősítő terén eredetileg Yama 361 lett volna (ekkor még úgy volt, hogy csak 5.1 lesz), de miután meghalgattam egy Pio 916-ost egy rendes 7.1-es szettel 7.1 és 5.1 módban is, azt mondtam, hogy kell a 6.1 / 7.1 inkább (érezhető volt a ''lyuk'' a háttérhangzásban azért 5.1-el).
Ezért lett végül Pio, de mivel az nem volt, végül Onkyo 505E lett, már ez is egy tizessel az eredeti költségkereten túl vitte a projectet. Az 505E új típus, de a tesztek és a külföldi fórumvisszajelzések alapján az adott árkategóriában veri a Yama és Pio erősítőket (a Sony, Pana olcsó erősítőiről mindenki óva intett).
Szóval igen, lehet álmodozni, én mondjuk egy Harman Kardon AVR-140-nek nagyon örültem volna az Onkyo helyett, de megéri-e egy kicsivel jobb erősítő azon az áron, hogy cserébe akkor meg a hangkeltők terén csak valami olcsóbb kompakt hangfalszett fért volna bele a büdzsébe? Féllábú óriás helyett legyen akkor már egy többé-kevésbé kiegyensúlyozott derék szolga.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hővezető paszták
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest