- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
robi0604 #6488 üzenetére
Sajnos hiába állítod be, ezzel nem kapcsolja ki a processzort. Hardveres oka van. A 260-ban így néz ki a HDMI Bypass.
-
Daywalker
addikt
válasz
robi0604 #6464 üzenetére
Na én a Balboa subbal nem voltam kibékülve
Valahogy olyan...nem volt az igazi, de nem az erő hiányzott belőle, hanem nem azt a hangot kerestem. Inkább használtam vettem Klipsch-et (RW-10) és azóta is az van. Zenére is jó, hiába reflex, egy kis késleltetést ráadva össze lehetett lőni a HK-val. Na ez így most olyat tol, hogy kirázza a lelkem is, viszont forszírozott 30 Hz alatt ez is ad egy kis reflexcső hangot, de 3 méterre tőle már nem hallani, illetve attól is függ milyen "talajon van", mivel a cső kimenet előre-lefele van. Szőnyegen sokkal kevésbé hallatszik. Na lényeg a lényeg, azt hiszem sosem fogom eladni.
-
Daywalker
addikt
válasz
robi0604 #6429 üzenetére
Illetve most jutott eszembe még valami. Nekem volt Balboa 30 hangfalam 235-ös AVR-en és nem osztom a véleményedet. Tekintve, hogy én beletettem párszáz órát a sajátomba mielőtt eladtam (3 évet volt nálam kb, újonnan vettem), hosszas bejáratás után teljesen jól szólt. Szép magasak, jó közepek és picit gyenge mélyek, amit mélyládával kompenzáltam. Most Northridge E60-as van és csak azért cseréltem le a Balboát is, mert a többi hangfalam is Northridge E, csak a sub Klipsch.
Ne felejtsd el, hogy a bevásárlóközpontok legtöbbször nem alkalmasak hallgatózásra, mert a zaj miatt csomó részlet elveszik, illetve a legtöbb cucc egyáltalán nincs bejáratva, ami hangfalnál hihetetlenül sokat számít...na és persze erősítőtől is függ a végeredmény.
Egyébként hétvégén voltam Saturnban, ahol egy hallgatózásra szánt zárt szobában (na jó, kisebb teremmel is felért) jó hangosan szólt az új Studio L szériás JBL és letettem a hajam, pedig sokan szídják, hogy szar, hát szerintem meg egy csoda....
-
Daywalker
addikt
válasz
robi0604 #6429 üzenetére
No és ha DVD-t vagy CD-t állítasz a távval és ezekre állítod be az adott optikai bemenetet, akkor is csinálja? De mondom, kizárt, hogy az optikain valami átjusson, mivel az csak üvegszál és fény, ráadásul egyirányú
Ha még koax lenne megérteném, na de így?! Nem lehet, hogy a HDMI-n jut át valami a háttérben, aminek nem kéne? Egyébként attól még hogy zavaros a kép, hang átjön az optikán?
-
sirdond
őstag
válasz
robi0604 #6436 üzenetére
én is ezt akartam írni. megéri e egyáltalán a felárat (kb 70-80k) egy avr 235-höz képest
mert, ha optikai csatlakozást használsz akkor teljesen felesleges a hdmi 1.3
azért az árért (vagy olcsóbban) meg már tudsz venni egy avr 435-öt, ami azért zenére is elég jó
szóval,ez így csak pénzkidobás -
törölt tag
válasz
robi0604 #6436 üzenetére
Ha jól tudom még annyi különbség van köztük, hogy az újnál már lehet USB-n frissíteni a szoftvert, ami sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldás. (Az adatlapon RS-232 szerepel, de ez valószínűleg elírás, mert az összes többi új modellnél USB szerepel, még az AVR-160-nál is. Nem olyan régen az amerikai 1600-asnál pl. a teljesítményt írták el.)
Szerintem megéri a plusz 10 ezer forintot, de ha más nem így gondolja, azt is tiszteletben tartom.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- YouTube
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest