- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
medvezsolt #36444 üzenetére
Inkább az elgének szánja szerintem....
Mennyit kaphat ifjabb Mark ezért a kis opcióért, hogy a nevét adja ehhez..... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #36368 üzenetére
A dunénél is ez volt. 95 a készülék és asszem 180 a táp....
Persze megérte, mert 270-ért sem volt jobb alternatíva akkoriban. Talán még most sincs.
De arányaiban nézve tényleg vicces. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #36363 üzenetére
A "nagymuftik" szerint jelentőset.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Poplacsek #36357 üzenetére
Viszont annyiban mindenképpen számít a lejátszó hang és képben egyaránt, hogy milyen táppal rendelkezik. Ez a dunénél elég sovánka....
A szinemaciban is külső táp van, gondolom nem véletlenül.Emlékezz vissza, a dunéhez is lehetett kapni modifikált tápot (az egy másik dolog, hogy rohadt drágán), és nagyon sokat tudott rajta hozni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
python1 #36338 üzenetére
HD Max. Megvárhatod a 'bejelentést', de szerintem koppanás lesz sokaknak, akik valami nagy és új dolgot várnak...
(bár ne úgy legyen).
Elfogadható minőségűnek mondható, mivel jelenleg nem nagyon van jobb közte és a Cinemaster avagy a CrystalVision közt. Azok pedig csillagászatiak árban a dunéhez képest.
Tény hogy a képük 30%-al jobb, a hangjuk meg vagy 40-el...
Viszont ezek is HTPC-k tetszik vagy sem. -
-
xtremetuning
addikt
válasz
TazLeacher #36142 üzenetére
Még nem, de már fent lakik a vincsin...
Ha picit visszaolvasol, pár napja tárgyaltunk páran filmekről, azokból még tudsz tallózgatni. -
xtremetuning
addikt
Nos Uraim jelentem 5 perccel ezelőttől már nem 5.2-ben nyomom, hanem 7.2-ben
.
Reggel 9-kor kezdtem és most lett kitakarítva, beállítva minden.
Picit el vagyok zsibbadva. Azért egyedül nem olyan nagy élmény álmennyezet felett fűzni a kábeleket...és felaggatni a 12 kilós dipólokat
Most járatás és nem mellesleg reggelizek egyet.... -
xtremetuning
addikt
Nem erősítő, SSP.
Egyébként kétszer találkoztam az emberrel.
Először melósruhában voltam - hozzám sem szólt, átnézett rajtam.
Másodszor az itthoni high-end shown tavaly - akkor öltönyösen érkeztem, egy mondhatjuk 'ritka' órával a karomon. Meglátta és nem lehetett levakarni rólam.Ezt rohadtul nem szeretem.
Amikor 13 évesen már dolgoztam, ez volt az első, amit megtanítottak nekem. Ember-ember, darab-darab. Ne látszat alapján ítélj. Én megtanultam és ami fontos : nem felejtettem el. Ő lehet, ezt nem tanulta, vagy ha igen, már elfelejtette azzal együtt, hogy honnan jött. Ne ettől legyek potenciális vevőjelölt.Hozzátenném, természetesen az öltönyt kölcsönöztem, a vekkert pedig kölcsön kaptam....
-
xtremetuning
addikt
Sosem vennék szinemacit
. Belőlem nem lesz gazdagabb S.Sanci.
Pedig az új verziója sokkal jobb lett, mint a régi. De akkor sem.
Ráadásul az hdmi-n működik, vagy analógon. (mármint a hang).
Ennél a szerkezetnél pedig figyelembe vették a kérésemet, hogy coaxon tegyen csodát. Valami 32 bites hangról halottam... -
xtremetuning
addikt
Én is azt a pletykát hallottam, hogy új olcsóbb modellek jönnek a régi chippre építve.
Lefelé akarnak terjeszkedni. Pro verzió a kanyarban sincs
Mindegy én már nem sokáig dunézek, ha minden igaz... ma megyek megnézni az új csodafegyver képét, hangját. Holnapra minden kiderül. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35860 üzenetére
Tipikus esete annak, amikor hiába a sok pénz, ha nem segít valaki, csúnyán bele lehet futni a szopóágba.....
Ha tudnád hány olyan emberrel beszélek napi szinten, akiket 'bizonyos' kereskedők átvertek a 'vedd meg az én rendszeremet az majd jó lesz' felkiáltással és a végén vissza sem akarták venni a cuccukat, még töredék (tized) áron sem.
Még pénzzel is nehéz összerakni tényleg működő és hallgatható rendszert. -
xtremetuning
addikt
Más téma : tegnap este megnéztem a Limitless c. múúúúvit.
Olyan dinamikája van a hangjának, hogy bátran ajánlom mindenkinek.
Mellesleg a story sem rossz... -
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35805 üzenetére
És ugye ez még fokozható a berylliummal...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35802 üzenetére
Inkább "fedik" a hibákat, ami a legtöbb rendszernél jót tesz.
Ezért is hívják fedett hangú kábeleknek őket.
Nekem ilyenre nincs szükségem. Mutassa csak a hibákat, majd korrektírozom őket idővel.Sokan a Focalt is ezzel támadják, hogy túl precíz, részletező, neutrális.
Inkább ilyen legyen, minthogy meleg hangú, amin elalszok 10 perc után.
De hát izlések és pofonok... -
xtremetuning
addikt
Látom figyelsz - ez tetszik. Igen megvettem. Most a dune popójából lóg ki.
Hozott a képen, a hangról meg inkább nem is beszélek. Az egyetlen kábel, amivel a Seal - Soundstage koncert nem visít és végig lehet hallgatni. A Terminator - Salvation-t is ez tette rendbe (meg a két JL)
Bbéci tudja miről beszélek. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35744 üzenetére
Elrod Power System EPS2 és EPS3 - Transparent felsőbb kategóriája - Harmonic Tech Magic Reference - Stealth Audio
Bladelius Ask - Bladelius Embla Silent Player
Finite Elemente állványok -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35741 üzenetére
Azt csak akkor cserélném, ha nagyobbra tudnám, de az nem mostanában lesz.
Tehát a kiszolgáló egységeken javítottam... új kábelek (majdnem mindet lecseréltem), új állványok, új mély(ek) új sztereó lejátszó és erősítő...csupa apróság, ami egyben mégis sokat nyom a latban... -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #35739 üzenetére
Áááá dehogy.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #35733 üzenetére
10 ??? Én eddig vagy 150. És kétszer élőben...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #35731 üzenetére
Live in Berlin
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35724 üzenetére
Te értesz félre. Én nem a DIY srácokról írtam, hanem az ellenző táborról, akik nem akarják hallani, mert nem tudják megmérni. Nekem szimpi a DIY hozzáállás.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35712 üzenetére
Pont mondtam Integra után a nejnek, hogy talit fogok szervezni....finoman szólva le lettem hülyézve
. (Ma nincs jó napja).
De még nem vetem el az ötletet.... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35719 üzenetére
Vannak a multiméteres emberek, akik sosem fogják tudni megvenni a kábelt, de legalább megmagyarázzák, hogy miért nem. Gondolom jobb így aludni...
Én meg nem akarom megmérni, elég ha élvezem a mindennapjaimban. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35700 üzenetére
Asszem a lényeget értetted...
Integra most indult hazafelé tőlem. Erre járt és teszteltünk egy picit...
-
xtremetuning
addikt
Én azért kipróbálnám, hogy megvágja a frontokat és a mélyeket LFE-n keresztül oldja meg a láda egyelőre. Veszteni nem veszthet semmit. Sőt, amennyiben jobb helyen lesz a sub, mint a frontok (márpedig ennél csak jobb lehet), akkor profitálhatna belőle.
Színpad, térleképzés szempontjából úgyis felesleges foglalkozni a dologgal egyelőre...sajnos. -
xtremetuning
addikt
Pótoltam....
Egyébként a Terminator Salvation a mélyek érkezéséig nálam sem volt kerek.
A két JL helyretette. Mondjuk helyretett az mindent...Viszont ezek a jbl-ek olyan rondák, hogy vallatni lehetne velük.
Persze tudom moziba való cuccok, de akkor is. Sztereón hallgattátok már, hogy mit domborítanak ?
Van valahol ilyen összerakva, ahol én is meg tudnám fülelni ? -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35530 üzenetére
Zárt, yeah...
-
xtremetuning
addikt
válasz
medvezsolt #35519 üzenetére
Talán, mert nem ismerik a vezeték nélküli cuccokat, a google meg neked is ugyanannyiba kerül ???
...ráadásul Bbéci már válaszolt a kérdésed egy részére. A többi részére nyilvánvalóan azért nem, amit fentebb már említettem...
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35483 üzenetére
Miért kérdezed ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35336 üzenetére
Bííízony volt...(2000-ben)
És én sem ültem le elé soha, max. mozizni.
Akkor még én sem értettem. -
xtremetuning
addikt
válasz
adamssss #35302 üzenetére
"Ja és a hallgatózást pont ezért kértem, hogy megtudjam, hogy mennyi különbség van a mienk és egy tényleg audiofil rendszer között. "
Próbáld meg nem arrogáns hozzászólásnak venni amit most írok :
Nagyjából Dorian, Bajnokpityu, Gál István és azt gondolom a nagy többség rendszere leverné, mint vak a poharat. Ez egy nagyon szép nappali egy régi hi-fivel, sok esztétikai érzéssel és nagyjából 0 zenei érzékkel megáldva.
A 2 frontból sosem lesz sztereó színpadkép, nemhogy zenei térérzet.
A mélynyomó rezgései kihatással vannak az összes komponensre, amit a szekrénybe pakoltatok.
Semmi elcsatolás nincs a rendszerben.
Bbéci már leírta a hangfalvédőt.
A mélynek dobozhangja lesz ebben a helyzetben.
Nagyon messze ültök.
Balos front mögött ablak. Legalább valami vastag sötétítő kellene a visszaverődések miatt.
A rendszer összetevőit nem részletezném.Ez az én amatőr véleményem. Ne vedd a szívedre, a lelkesedésetek ötöst érdemel.
-
xtremetuning
addikt
Én azt gondolom, akkor alkoss véleményt a csokis shake ízéről, ha már legalább egyszer kóstoltad....
Adamssss : visszaolvastam az összes hszedet....., nemrég még itt kuncsorogtál, hogy halgathass...
, ha gondolod idézhetek Tőled....
Képet én is tudok linkelni, azzal a különbséggel, hogy nap, mint nap elmegyek a cucc mellett...... És én legalább a saját tapasztalataimat tudom leírni.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35169 üzenetére
Nem hallottam, de már az originálra is jókat írnak. Ergo tuningolva csak jobb lehet.
Integra : hallani kellene a rendszert, és úgy eldönteni milyen irányú 'javulásra' lenne szüksége.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35164 üzenetére
El is hiszem. Szivem szerint a hálóba vennék egy kis diablo utópiát (
) , az irodába az imac mellé egy sib & co-t..... és összeraknék még 2 rendszert. Ez az, amikor az ember tényleg szereti a hobbyját.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35161 üzenetére
Ez már szerelem Pityu...
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest