- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
jos3ph
tag
válasz
Tabika #38289 üzenetére
Minőség Hallgathatja bárki.
Ha zenét hallgat, illetve megtekintésére videó tartalom bármely határozattal, azt szeretné, tiszta és pontos hangvisszaadás minimális a minőség romlása. A VSX-420-K gondoskodik, hogy nem számít, hogy melyik forrást használja.
Akár 1080p (HD) videó jeleket támogatja, valamint az xvColour és Deep Color az élénk, életszerű színekért sima gradiens átmenetet.
Ha csatlakozik a Blu-ray lejátszóval HD audio dekódolás, akkor képes lesz arra, hogy élvezze a tömörítetlen audio sávok a legújabb sikerfilmeket.
A zene lejátszása közben a hordozható zenelejátszó, akkor biztosítását jobb hangzást . Az Advanced Sound Retriever "felkonvertálás" a tömörített audio , hogy szorosan egyezik az eredeti forrás. Együtt Auto Level Control , kapsz egy dinamikus és kiegyensúlyozott hangzás.Ez egy fordítóval lett fordítva, ezért nem túl magyaros, de a választ megtalálod benne a HDMI-re vonatkozóan. OSD-t én sem találtam rajta.
-
jos3ph
tag
válasz
Dorian #38284 üzenetére
Egyenlőre csak tájékozódtam, gondolkodok, hogy járnék jobban. Mert majd lesz HM erősítő csere, és szeretném, ha filmben is, és zenében is kihozhatnám a maximumot. Egy Onkyo-t néztem ki amire ugye többen, vagy mindenki azt mondja, hogy moziban remekel, ami addig jó is, míg nem hallgatok zenét. De nekem a zene is nagyon fontos. Én nem hallgatok klasszikust, vagy hasonlót, de a Trancet-ol egészen Bruno Mars-ig elmegyek. Ha ebben a műfajban annyira nem is volna fontos a professzionális sztereokép ugye mint a klasszikusoknál, azért nekem még is számít. Kb 70% zenét, és 30% filmet nézek. Talán egy 150eft árrésben lévő Denon lenne a legjobb választás a muzikalitása miatt, és a legolcsóbb is. Mert ahogy mondtad, az átkapcsoló mellé még jönnek a kábelek is, szóval kompromisszumot kell kössek, vagy zene, vagy mozi, és inkább a zenét választom.
-
jos3ph
tag
ITT van még egy átkapcsolóról szóló fórum.
-
jos3ph
tag
válasz
bajnokpityu #38273 üzenetére
Pontosan mit értesz Rotel tuning alatt?
-
jos3ph
tag
válasz
bajnokpityu #38273 üzenetére
Az én Marantzom bordája 15 perc hajtás után 80fokos lett, multiméterrel mértem meg, orvosi eset.
-
jos3ph
tag
válasz
andras511 #38269 üzenetére
Lehet kapni Vaterán 255ft/db áron Nakamichi dugókat, én most vettem és szerintem nagyon megéri az árát, ha nem akarsz ennél komolyabbat venni, akkor szerintem ez nagyon jó választás. Először nem akartam dugókra sokat költeni, megvettem az olcsó fillérest, de ott jöttem rá arra, hogy nem szabad ennyire spórolni, szerintem banándugókra 200ft alá semmiképpen sem szabad menni.
-
jos3ph
tag
válasz
bajnokpityu #38262 üzenetére
Igazából nincs véleményem a ROTEL-el kapcsolatban. Csak megláttam, hogy milyen vékony, és azért érdeklődtem felőle. Olyan helyre menne, ahová ez a vastagságú erősítő férne be. A MISSION M35-öket akarom meghajtani sztereóval. De majd még szétnézek a piacon miket lehet kapni. Egyáltalán érnék el hangzásbeli különbséget aközt, ha HM erősítővel sztereó módban zenélek, vagy ha sztereó erősítővel? Gondolok itt az alacsony árkategóriára, mert nem akarok sokat költeni rá.
-
-
-
jos3ph
tag
Elméleti kérdés.
Adott egy 5.1 házimozi rendszer, HM erősítővel. Plusz van egy külön zenehallgatásra használt sztereó erősítő. A sztereóra is ugyan az a két hangfal van kötve, mint ami a házimozinál a front. Csak, ha zenét akarok hallgatni, akkor a sztereót használom, ha filmezni akarok, akkor a HM erősítőt használom. Lehet e abból probléma, ha véletlen mindkét erősítő jelet küld a hangfalra, mert elfelejtettem kikapcsolni, vagy akármi. Van e erre megoldás, átkapcsoló, vagy valami automatika, ami lekapcsolja az egyik erősítőt, egyáltalán lehet e ugyan azt a hangfalat kettő erősítővel használni, ahogy fent leírtam? Köszi!
-
jos3ph
tag
válasz
Gál István #38147 üzenetére
Lájkolom a kábeled
-
jos3ph
tag
Lehet, de nekem a stílussal volt bajom. Ha hülyeséget mondok, Te is, mások is kijavítanak, emberi módon, és onnantól már én is jól tudom, tévedni emberi dolog, Te is tévedhetsz. De ha valaki így reagál, akkor én sem hagyom annyiban. Ha nem mondok hülyeséget, nem javítanak ki, és akkor tévesen fogom továbbra is tudni a dolgokat. Na mindegy, de szerintem Te is egyetértesz azzal, hogy akármilyen távhitről is van szó, attól még nem kell a másiknak esni, hogy fogja be...
-
jos3ph
tag
válasz
Maxell014 #38063 üzenetére
Akkor sem szabadna kikapcsolni akkor, ha hirtelen feltekered a hangerőt, ott valami hibádzik! Venti lesz a bűnös, amikor feltekered hirtelen a hangerőt, gondolom az erősítő be szeretné kapcsolni a ventit, de nem tudja mert nem jó, ezért inkább kiírja, hogy overload. Szívesen
-
jos3ph
tag
válasz
Maxell014 #38063 üzenetére
Milyen hangfalak vannak rákötve? Hány Ohmosak? Amikor overloadot írt ki, fel melegedett az erősítő?
A leírás csak 8Ohmot ír, nem tudom akkor mi lehet ott a gond, az én tudásom itt a végéhez ért
majd jönnek a szakik, és mondanak valami okosat
Addig csak módjával hallgasd
-
jos3ph
tag
válasz
gazsibacsi #37935 üzenetére
Pionerr vsx 420 k+Mission MV 8 cinema pack (kb. 140e) Én ezt venném
-
jos3ph
tag
(#37838) kaci70
Nekem M3-as dobozaim vannak, egy M35, M33, M2C2, MS sub. Maximálisan megvagyok velük elégedve. Nagyon jó minőség, elérhető áron. Szedtem is már szét, és láttam, hogy nem spórólták ki belőle az anyagot. Csak ajánlani tudom, ha csak sztereóba szeretnéd használni, akkor is megálja a helyét, hatalmas mélyet ad le.
(#37829) BBéci
Évekig nyúztam egy WD MYBOOK HOME EDITION-t hibátlan találmány, szerintem elég dizájnos, és ebben a típusban van e-sata, és firewire is, ami lényegesen gyorsabb az USB-nél. Akát PC-re kötve, akár médialejtászróra kötve, érzékeli a kikapcsolást. Nekem személyszerint macerás volt mindig kábelezni, külön táp, meg adatkábel, mondjuk én cipeltem mindenhová, de ahogy olvasom neked nem erre kell, így nagyon jó választás lehet.
(#37833) m3gtr
Nem, nem azért. A monitorok oldaltbetekintési szögénél, vibráltak, látható volt, miközben a szembeni monitor nem vibrált. Az én szemem nem bírja a vibrálást, régen volt egy CRT monitor itthon, és az is vibrált alacsony frekin, és attól meg a fejem fájt. Analógra voltak kötve d-sub vitte át a jelet a TV-nek. Egyszerűen pocsék minőség volt. 3 monitort kell elképzelni, monitoronként egy PC-t, és volt egy 4. PC ami mindent vezérelt, és ahonnan a program futott. Volt egy Hundai müszerfal, üléssel, és ez volt ha jól emlékszem 7 millió forint. Még a szaga is új volt. De valami írtó pocsék volt ott ülni, és vezetni.
Jamo... Vicceltek? Műhelybe sem tennék belőle háttérzenének. Akkor már inkább egy bögreszett... Sosem voltam róluk jó véleménnyel. Egyszer jártam a METRO-ban nézelődni, és ott a hifis részlegnél, nem láttam mást mint JAMO hangfalakat EUR raklapra téve fent a magasban egy sálgopolcon, volt belőle több típus is. Hát így kell egy profi hangfalat kínálni?... Abból a látványból is csak az jött le számomra, hogy egy nagyon alsó kategória.
-
jos3ph
tag
válasz
ricsik #37768 üzenetére
Szegeden vettem úgy 4-5 évvel ezelőtt, 120e körül. Ez egy Bonnel rugós ágy, az ülőrészt előrehúzod, a háttámlát pedig lecsukod, és kapsz egy kétszemélyes ágyat. Van benne ágyneműtartó. Elég jó, ezzel a homokszínű kárpittal, jó a tapintása, nagyon kényelmes ágy, strapabíró, sok akció végbemenet már rajta, és meg se kottyant neki,
nem zörög, nem mozog. Nem is volt ilyen az üzletben, külön kellett katalógusból rendelnem, hetekig a földön aludtam
, de megérte a várakozást.
TCr Kb egy hete voltam kamion szimulátoron vizsgázni, két oldalt, és szemben 3 LG plazma volt, típusát nem tudom. Monitoronként egy pc adta a képet. Hundai személyautó műszerfal volt, tehát minden mint az autóban, még a programi s autós, de kamionos feladatok. Másfél órás volt a vizsga, addig kellett vezetnem, különböző veszélyhelyzetekkel fűszerezve. 5 perc után elkezdtem magam nagyon szarul érezni, olyan érzésem volt, mint ha mozogna az egész, de nem mozgott, fix volt a "jármű" aztán rájöttem, hogy a plazma miatt volt az egész, és fél óránál már nyavalyogtam, mint egy hisztis kurva, hogy én ezt nem akarom tovább csinálni, izzadtam, szédültem, hányingerem volt. Lehet a TV alacsony kategóriájának tudható be ez az egész, lehet a plazma sajátossága, nem tudom, mert én eleve LCD párti vagyok, de az biztos, hogy az a 3 monitor az gyilkos volt!
-
jos3ph
tag
válasz
nismoka #37730 üzenetére
Köszi a linket. A csavaros dologról pedig, tudom, hogy tompa, de arra nem is gondoltam, hogy megfordítsam, ugye a menet a tompa végénél végződik, ha megfordítom, akkor a hegyes fele felfelé áll, és lehet, ha ütközésik tolom, akkor ugye elbuktam az állíthatóság lehetőségét, na mindegy, így is jó
-
jos3ph
tag
Csak érdekességképpen, akinek jó az olcsó megoldás parkettája védelme érdekében, ha hangfalai tüskézettek, akkor íme a megoldás.
Vettem mindegyik tüske alá egyet, ami 20db 60Ft volt. Ez egy 3-as önzárós anya, tehát a belseje műanyag amibe a tüske "ül" bele. Tökéletesen teszi a dolgát.
BBéci Köszi az infót! A falak is tervbe vannak, csak mindent a maga idejében
-
jos3ph
tag
válasz
hackeeeee #37717 üzenetére
A Marantz 8Ohm-on 90W a Denon pedig 75W, ha nem tévedek. Ha összevetem, hogyan van skálázva a volume, tehát, hogy azonos Decibel-ig megy mindkettő ha maximumra tekerem, és ugyan az, ha le, akkor tudom kellene különbséget tenni 75, és 90W között. De én nem tudtam. Ugyan azzal az intenzitással szólt a Denon is a 75Wattjával, mint a Mari a 90Wattjával, csak a Denon jóval szebben. De ez a jóval szebb, ez nem olyan, hogy meghallom az enyémet, és azt mondom rá, hogy ez szarul szól, mert nem, de ha összevetem a Denonnal akkor lényeges az eltérés.
-
jos3ph
tag
Eddig jutottam a szobával. Egész nap ezt csináltam
A falakkal egyenlőre nem tudtam mit csinálni, de már így is érezhető a különbség hangzásilag, mert ugye most távolabbra került a hallgatói pozíció. A japánok is messzebről támadnak amikor a Pearl Harbourt nézem
De ez mekkora jó film... most láttam először
BBéci Tudsz ajánlani egy konkrét típust abból a bizonyos 800as szériából, amit különösen ajánlanál? És persze, hogy hol érdemes nézelődni. Nekem a TrueHd fontos lenne, és hogy csatornánként azaz 5X100W kimenő teljesítmény meglegyen 8Ohm-on. A többi extra funkció nekem annyira nem fontos. Maximum, ha tud Bi-ampingot akkor az még jó lehet.
-
jos3ph
tag
válasz
Gál István #37713 üzenetére
Én ONKYO TX NR 609-es mellett döntöttem, ez lesz az utód
-
jos3ph
tag
válasz
Gál István #37698 üzenetére
Vannak hanganyagok, DD, DTS, vannak erre kimondott lemezek, vannak FLAC zenék, kedvenc filmek, amiket ismerünk, és sokszor láttunk már, és elkezdjük az egyik erősítőn hallgatni, majd átkötjük a másikat, és a hallottak alapján eldöntjük melyik volt jobb.
BBéci Köszi! Utánaérdeklődök valakitől, mi lehet a baj.
Valakinek volt már ilyesmi gondja?
-
jos3ph
tag
ERRE valaki?
A Marantz-om majd télen nagyon jó lesz, befűti a szobát, és zenét is hallgatok közben, két legyet egy csapásra. Viccet félretéve. A tápja baloldalt van, ha csak készenlétben van, tehát be van kapcsolva, de nem szól, akkor meleg a táp felett, ha hajtom a masinát, akkor a középen elhelyezett hosszanti aluborda feletti rész, érinthetetlen, egyszer nagyon meggyötörtem szegényt,
és arra lettem figyelmes, hogy pattog a borda a hűléstől.
Nem láttam még ennyire melegítő vasat, de hát ingyen volt...
Semmi probléma nincs amúgy vele, szól rendesen, sosem kapcsol ki túlmelegedés miatt, tökéletesen üzemel. Bár a DENON lemosta a "parkettról" amikor teszteltük, ezért érik is a csere.
-
jos3ph
tag
Van egy banándugó ami 4mm-es vastagságú kábelt is képes befogadni, DE csak 1.5-ös kábelem van, ezért nem tudom elég erősen leszorítani. A kérdés az volna, hogy van e jelentősége hangban annak, ha azt a 1.5-ös kábel blankolt felét, kettőbe, vagy háromba hajtom, és így ugye jól letudom majd szorítani?
-
jos3ph
tag
-
jos3ph
tag
válasz
Fejes Péter #37549 üzenetére
Meg ne haragudj a hsz-om miatt, de ennyi pénzért ne várj majd csodát
-
jos3ph
tag
válasz
xtremetuning #37505 üzenetére
Hogy engedhetnek meg a nem tudom kik, ilyen hibát, hogy rosszul fordítják az angolt magyarra...
-
jos3ph
tag
válasz
Hugrabug #37498 üzenetére
(#37052) robi-k hozzászólása, és válasz a kérdésedre. Úgy kösd ahogyan az angol mutatja!
-
jos3ph
tag
-
jos3ph
tag
válasz
Hugrabug #37493 üzenetére
Én épp a napokban szembesültem ezzel a kérdéssel, mert én is ilyen erősítőt veszek. És azt válaszolták, hogy ha a 609-el Bi-ampolni akarsz akkor a mély tartományt (woofer) a Front L/R-be kell kötni a magas tartomány (Tweetere) pedig a Surround L/R-be kell kötni.
A hozzászólás írásánál van alul, hogy kép feltöltése, ott betallózod, majd amikor megjelenik a kép neve, leokézod, és a beilleszt gombbal pedig megjelenik majd a hozzászólásodban. Próbáld ki
-
jos3ph
tag
BBéci mélyláda alá mit raknál? Gránit, vagy valami szőnyegféleséget? Az én ládám lefelé szól.
-
jos3ph
tag
-
jos3ph
tag
A MARANTZ-ot illetően rosszat linkeltem sry. Micsoda neveket nem mondasz EMOTIVA sosem hallottam róla
Ha a SONY-t nagyra becsülöd, mond miért van az, hogy a legtöbb "átlag halandónak" az általam felsorolt erősítői vannak? Tehát a SONY elenyésző név, ha erősítőről beszélünk. Pusztán tudni vágyásból érdeklődőm ezen dolgok felől
-
jos3ph
tag
válasz
nismoka #37407 üzenetére
Nagyon köszi a még egy érvet a QED mellett.
Egyeztettem egy céggel, és belementek abba, ha nem tetszik a kábel a rendszeremmel, akkor visszaadják az árát. Szóval hamarosan kifogom próbálni Nakamichi dugókkal. Jelenleg a képen látható kábellal vannak összekötve. Ezt ajánlották a szakik amikor a hangfalakat vettem. Elmondásuk szerint MISSION kábel, de erre nem utal semmilyen felirat. A kábel hangilag nem rossz, filléres társainál sokkal jobb, a baj vele, az hogy törékeny, nagyon merev. Igényesen blankolni szinte lehetetlen. Utána is jártam több helyen, Angliában is, MISSION honlapján is, de se ilyen, se hasonló kábelra nem leltem.
-
jos3ph
tag
válasz
bajnokpityu #37396 üzenetére
Tedd félre a "nem veszel erősítőt meg nem hallgatás nélkül" filozófiádat. És tulajdonság, tudás, márkanév mögötti elismerések alapján válassz.
-
jos3ph
tag
válasz
nismoka #37385 üzenetére
Ez a modell annyi idős mint nagyfater. És akkoriban sok 100eft volt mostani értékét tekintve a pénznek. Ez már felső kategória, a magamfajtának elérhetetlen. Csak ismételni tudom magamat
"Amit itt már erre sokan mondtak, hogy SONY-n belül egy 100eft feletti erősítő már lehet jó. Én meg azt mondom erre, hogy annyiért DENON-t, vagy a lent felsoroltak bármelyikét megveszem inkább mint a SONY-t"
Attól, hogy több 100eft-ért van a SONY-nak jó erősítője azt én nem vitatom, de azt, hogy számomra a SONY mint hifigyártó márka a térképen sincs, nem fogja megváltoztatni!
Hogy egy példával éljek, 1 milláért veszek SUZUKI autót, gurul, funkcióját betölti, nem egy luxus jármű de megy. 3-4-5 milláért is vehetek SUZUKI-t benne van a heremasszírozó, meg az lcd kijelző, a hifi, és higline, de az még akkor is SUZUKI marad, a SUZUKI gyártson motort, abban jók! -
jos3ph
tag
válasz
bajnokpityu #37380 üzenetére
Értem, és te milyen készüléket vennél, amire az van írva, hogy készülék? Azért soroltam fel az előző hsz-ben azokat a márkákat, mert többen mondjuk azokat, mint a SONY-t Az, hogy szerintem a SONY nem tud hifit gyártani az az én szubjektív véleményem, mert nekem negatív tapasztalatom volt vele, és hallottam is róla rosszat, tehát nem csak az én tapasztalatom alapozza meg.
Nem szimpatikus számomra, hogy egyes cégek márkák, hogy jobban profitáljanak, elkezdenek mindenfélét gyártani, ami nem biztos hogy jó. Mit szolnál hozzá, ha az ONKYO elkezdene mikrót gyártani, vagy a ROTEL vízforralót. Szerintem minden gyártó gyártson olyan terméket, amiben jók, erősek, és amihez értenek.
hackeeeee TV-ben szerintem is jó a SONY!
-
jos3ph
tag
válasz
arion.x #37371 üzenetére
Pár évvel ezelőtt stereo erősítőt vásároltam, nevezetesen egy SONY TA-FE570, hazavittem, és nagyon boldog voltam. Kibontottam, bekötöttem, és következett a hallgatózás. Én még nem hallottam erősítőt ennyire szarul szólni, nagyon pocsék volt! Azért választottam a SONY-t mert nem volt elég pénzem a DENON-ra ami akkoriban jóval drágább volt. Azonnal visszavittem, hogy cseréljék ki, mert ez szörnyű, szerencsére ez külföldön történt, így a csere nem okozott gondot. Vittem is haza a Denon PMA-500AE-s erősítőmet, és hangilag a különbség akkora volt mint ide mekka. Nálam elég, ha egy termék egyszer kudarcot vall, onnantól nekem az a réteg kiesik, ezért a SONY-t mint erősítő gyártót nem tekintem jónak. Amit itt már erre sokan mondtak, hogy SONY-n belül egy 100eft feletti erősítő már lehet jó. Én meg azt mondom erre, hogy annyiért DENON-t, vagy a lent felsoroltak bármelyikét megveszem inkább mint a SONY-t De meg, ha megnézzük mik a szóban forgó márkák. DENON, MARANTZ, ONKYO, ROTEL, H&K, PIONEER, és még egy kettő, de SONY az nem nagyon merül fel.
Egy szó mint száz, én habozás nélkül a DENONT választanám!
-
-
jos3ph
tag
válasz
D.Dani #37336 üzenetére
A Zalmannak van 5.1-es fülese. Nem hallottam szólni, de akkor is csak egy fülesről beszélünk.
Felhangosítottam a zenét, és lementem a banyához hallgatózni, hát... tisztán kihallottam, hogy mi megy fent nálam, csak annyi hogy ugye lemaradnak hangok, és több a mély, de tényleg nagyon áthallatszódik. Én tekintettel vagyok rá, mert nem sokat hallgatom nagyon hangosan. Csak néha elkap a gépszíj és akkor csapatom, ami kifér a csövön, ami tart max 1 óráig. De arról ne is álmodjon, hogy sose hallgassak zenét és, hogy lesegessem mikor nincs itthon. Szóval ez a lakótelepi dolog ez hifi ügyileg szívás. Ritkák a toleráns szomszédok.
Ha sok pénzem lenne, akkor a föld alá betonból épített bunkert, csinálnék, ami mozira lenne kialakítva, berendezve, és arra lenne felhúzva a ház. Maximum a gilisztákat zavarnám -
jos3ph
tag
válasz
D.Dani #37332 üzenetére
A lakóparki házakkal az a baj, hogy ott is a profit a fontos, hogy lakásnak látszó dolgot adjanak el. Az, hogy mi van a falakban szigetelés gyanánt az csak később derül ki, mint a te esetedben is, és feltételezem zsebbenyúlós összeget kellett kifizetni érte.. Sajnos utólagos szigetelés nagyon sokba kerülne, más megoldást pedig nem tudok. Nekem tanyára kellene bútoroznom, mert az idősebb korosztály nem nagyon szeret engem ebben a házban
-
jos3ph
tag
Nem tudom szokás e, vagy szabad e mások hirdetését ide belinkelni. De szó esett több alkalommal a hangelnyelő szivacsokról, és én találtam egy jó vételt ITT. Akit érdekel, annak hajrá!
-
jos3ph
tag
válasz
cintula187 #37299 üzenetére
Fel**szta az agyam vele, és zenéltem tovább, hogy lenyugodjak. Szóval olaj a tűzre.
Ez ment évekig, mára már csak csövön dörömböl, és feljön szólni intelligens ember módjára. hackeeeee-el sikeresen megneveltük a nyanyát, vette a lapot, hogy mi is értelmes emberek vagyunk, és ha megkérnek rá lehalkítjuk.
Nem kell ide grafitpor és egyebek..
hackeeeee az 5.-en lakik, én a 4.-en, a nyanya meg a 3.-on néha nehéz eldöntenie kinél szól a zene, van hogy hack zuhog, és engem ostromol a boszorkány, és így fordítva is -
jos3ph
tag
válasz
day2day #37292 üzenetére
cintula187 Fejére kéne spaniferezni 2 dübögőt, hátha megszereti... Régen grafitport szórt a postaládába, meg lekapcsolta az automatát, egyszer rendőrök jöttek ki, szokott telefonálni, felveszem, és lerakja, kapucsengőn ugyan így. Ez a panel tele van izgalmakkal.
De én nem tántorítok, elszánt fanatikus zenehallgató vagyok, szóval banya ide vagy oda.. bek**hatja
-
jos3ph
tag
válasz
brutilaci66 #37293 üzenetére
Igen
-
jos3ph
tag
válasz
krilinn #37268 üzenetére
Ilyet lehet csinálni is könnyűszerrel. Szivacs, amit megvehetsz barkácsáruházakban, aztán kivágsz egy sub méretű forgácsolt lapot, és azt bevonod filcréteggel, és közel azonos szerkezetet kapsz, mint azt a neten látjuk, nem mellesleg az ár töredékéért. Megyek is majd és beszerzem a hozzávalókat..
Kösz az ötletet
-
jos3ph
tag
Az lenne a kérdésem a nagyok felé, hogy sub alá mit érdemes rakni, hogy jobb lágyabb hangot érjek el? Mi a jól bevett szokás? Jelenleg ugye parketta van alatta, és egy bizonyos hangerőn túl hallható egyfajta visszaverődés a hangján, de lehet csak haluzok
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest