Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • jos3ph

    tag

    (#37838) kaci70

    Nekem M3-as dobozaim vannak, egy M35, M33, M2C2, MS sub. Maximálisan megvagyok velük elégedve. Nagyon jó minőség, elérhető áron. Szedtem is már szét, és láttam, hogy nem spórólták ki belőle az anyagot. Csak ajánlani tudom, ha csak sztereóba szeretnéd használni, akkor is megálja a helyét, hatalmas mélyet ad le.

    (#37829) BBéci

    Évekig nyúztam egy WD MYBOOK HOME EDITION-t hibátlan találmány, szerintem elég dizájnos, és ebben a típusban van e-sata, és firewire is, ami lényegesen gyorsabb az USB-nél. Akát PC-re kötve, akár médialejtászróra kötve, érzékeli a kikapcsolást. Nekem személyszerint macerás volt mindig kábelezni, külön táp, meg adatkábel, mondjuk én cipeltem mindenhová, de ahogy olvasom neked nem erre kell, így nagyon jó választás lehet.

    (#37833) m3gtr

    Nem, nem azért. A monitorok oldaltbetekintési szögénél, vibráltak, látható volt, miközben a szembeni monitor nem vibrált. Az én szemem nem bírja a vibrálást, régen volt egy CRT monitor itthon, és az is vibrált alacsony frekin, és attól meg a fejem fájt. Analógra voltak kötve d-sub vitte át a jelet a TV-nek. Egyszerűen pocsék minőség volt. 3 monitort kell elképzelni, monitoronként egy PC-t, és volt egy 4. PC ami mindent vezérelt, és ahonnan a program futott. Volt egy Hundai müszerfal, üléssel, és ez volt ha jól emlékszem 7 millió forint. Még a szaga is új volt. De valami írtó pocsék volt ott ülni, és vezetni.

    Jamo... Vicceltek? Műhelybe sem tennék belőle háttérzenének. Akkor már inkább egy bögreszett... Sosem voltam róluk jó véleménnyel. Egyszer jártam a METRO-ban nézelődni, és ott a hifis részlegnél, nem láttam mást mint JAMO hangfalakat EUR raklapra téve fent a magasban egy sálgopolcon, volt belőle több típus is. Hát így kell egy profi hangfalat kínálni?... Abból a látványból is csak az jött le számomra, hogy egy nagyon alsó kategória.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák