- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Múltkor szó volt róla, hogy nem mindegy hogy van bedugva a kábel az "adatfolyam" iránya szempontjából. Lehet hülye vagyok, de nekem nem teljesen világos, hogy a Proson szub kábelem hogy kellene bedugni. Írtátok, hogy a feliratot kell nézni. A "P" betű az erősítőhöz, vagy a szubhoz legyen közelebb...?
-
Tamoo
nagyúr
"Eszedbe ne jusson megvenni az a Pio szutykot, levélnehezéknek való!"
Ezt nekem is írhattad volna anno.
Viszont annyira nem bánom, hogy megvettem, mert a bögrék eladása után jobban jöttem ki, mintha megvettem volna az erősítőt külön. (akkor meg több pénzt úgysem szántam volna erősítőre) A hiba mondjuk ott van, hogy már most a cserén töröm a fejem.(#48271) Sanci38: köszi
-
Tamoo
nagyúr
Onkyo 509 melyik Denon-nak, Pioneer-nek "versenytársa" hangminőségben?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48133 üzenetére
A 3600 tényleg jobb, mint pl. ami utána volt 5005. Utóbbit eladtuk, öcsém még mindig 3600-at használ.
-
Tamoo
nagyúr
Én szoktam használni ezt a sztereó kiterjesztést is (a pion ext.stereo néven fut), háttérzenének teljesen jó. Sőt elektronikus zenénél (pl. trance) nekem kifejezetten tetszik, meg oda jól jön a mélynyomó is. Dolby PL2 Movie-t is szoktam használni, ha véletlenül tv-ben nézek valami filmet (nekem jobban tetszik mint a neo).
-
Tamoo
nagyúr
Ha a Mission MV-8-hoz keresnék erősítőt mit ajánlanátok?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
T-Tboy #47681 üzenetére
Nekem ez az első erősítőm, tapasztalatlanul kicsit féltem is a használtaktól. Egyenlőre nekem ez a vsx-421 is tetszik, mert nekem az előzőekhez képest minden tekintetben előrelépést. Mindenesetre foglalkoztat a dolog, hogy egy magasabb kategóriás milyen hangminőség javulást nyújtana, vagy mit hozna ki a hangfalakból.
Bár ha úgy nézem nálam ez a 2:1-es árkülönbség stimmel a hangfalak és az erősítő között, úgyhogy nem tudom, hogy egyáltalán érdemes lenne-e venni a Mission-ök mellé egy jobb erősítőt. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Anathema67 #47647 üzenetére
Hello!
Nem tudok segíteni, de ellenben kérdeznék
Milyen erősítőről váltottál? Tapasztaltál jelentős javulást a hangzásban?
Csak azért érdeklődöm mert nekem is ilyen Mission van csak belépő erősítővel. -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47476 üzenetére
Igen, ez a kulcsszó: "ha valaki ért hozzá"
De Ő kapásból mélyközepet akar beletenni. Persze lehet építgetni, de elég lehangoló tud lenni, ha a végeredmény meg sem közelíti az elvártat, mellette pedig a költségek nem elhanyagolhatóak. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #47469 üzenetére
Szvsz csak fölösleges pénz és időpocsékolás, hogy ezzel szeretnél kínlódni. Ha vonz az építés öröme, nem akarlak lebeszélni, de túl sok értelme nincs. SAL tervek egyébként itt vannak. [link]
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #47411 üzenetére
Mihez kell neked ilyen? Ládát akarsz építeni?
Somogyiból illetve Mnc-ből láttam eddig ilyeneket (vagy itt), de azok nem túl komoly minőséget képviselnek általában, de nem tudok róla nyilatkozni. -
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Sok embernek nincs pénze 100+e Ft-os cuccra, főleg amíg nem is dolgozik és anyuci apuci nem veszi meg. Addig megteszik azok a 10-20e-s cuccok is. Valószínűleg nagyon is megvan a létjogosultságuk, szerintem többen használnak ilyet mint általatok már használhatónak mondható házimozirendszert. Vagy amíg nincs pénz jobbra, addig üljön csendben a szobában szerencsétlen?
-
Tamoo
nagyúr
Valaki esetleg?
-
Tamoo
nagyúr
Catarzis hangfalkábelről vélemény? 2x4mm2 ezüst-réz keverék, ennyit tudok róla. Vélemény? Milyen kategóriát képviselhet?
-
Tamoo
nagyúr
Akkor még egyszer
EQ-t mikor szokás általában használni? Ilyenre gondolok. [link]
-
Tamoo
nagyúr
EQ-t mikor szokás általában használni? Ilyenre gondolok. [link]
-
Tamoo
nagyúr
Használtan futó ~35-40eFt körüli sztereó erősítők hangban milyen kategóriás házimoziknak felelnek meg kb?
-
Tamoo
nagyúr
B.U.É.K! Mindenkinek jó veretést estére!
-
Tamoo
nagyúr
Zenére egyébként a Concept 6-ot ajánljátok általában?
-
Tamoo
nagyúr
Nekem meg nem kéne olvasni ezt a topikot, mert kattog az agyam, hogy majd majd fejleszteni kellene, viszont ez meg a türelmetlen természetemmel nem szerencsés dolog
Meg kellene elégednem a mostani cuccal.
-
Tamoo
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de az optikai kábelnél mennyire érdemes szem előtt tartani a hosszt? Nem tudom milyen "minőségromlással" lehet számolni nála. Mondjuk egy 5m-es kábel még nem gáz optikaiból ugye?
-
Tamoo
nagyúr
akusztikus diffuzor nem olcsó mulatság.
Nagy nehezen megtaláltam. Valószínűleg valami nekem is jó lenne a hangfalakkal szembeni falra, mert most totál üres... -
Tamoo
nagyúr
válasz
Bull Boss #46001 üzenetére
Pl. az én erősítőm használatijának szellőzésről szóló részéből:
60cm felül 10cm hátul és 30cm oldalanként(#45977) Zjunior: Én passzoltam el egyhetesen. Az új tulajnak tetszik... Nem szól jobban mint egy kompakt egybeszett... Zenére nulla. Annyiból jó, hogy később továbbfejleszthető, én az erősítőt végülis megtartottam belőle.
(#46006) Bull Boss: Pl. Minőségre nem tudom milyen.
-
Tamoo
nagyúr
Erősítő használatiját nézegettem.
Szellőzéshez üres tér: 60cm felül, 10cm hátul, 30-30cm oldalanként.
Nem túlzás ez egy kicsit?
Nekem 10cm lesz felül és 7 oldalanként. -
Tamoo
nagyúr
válasz
ricsik #45763 üzenetére
Lehet félreértettél. A center nem a tetejére kerülne, hanem belülre a legfelső polcba. Dehogy teszem rá a tv-t, nem is férne, elé szintén nem rakhatom mert kitakar. Így gondoltam: Felül tv, egy polc center, egy polc erősítő, legalulra meg esetleg ha lenne egyszer játékos.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
ginola #45670 üzenetére
3m-es falhoz van besűrítve minden és ráadásul oda nyílik az ajtó is ami megint kiiktat 70cm-t. Na meg nem tudom belerakni az erősítőt a "tv-s komódba", szóval az is egy külön kis asztalon van
káosz. Majd januárban lesz csináltatva méretre egy tv-s asztal, amibe szépen belemegy a center+erősítő. Akkor egy fokkal jobb lesz a helyzet, de még úgy is nagyon közel lesznek a cuccok egymáshoz. Most az a fő gond, hogy az egyik front+szub a sarokban van.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
rayoliviero #45660 üzenetére
Húh és még azt hittem, hogy nekem sz@r a mostani elrendezésem. Valamit alakítanod kell, mert ennek így nem sok értelme van.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #45576 üzenetére
Inkább valami normális sztereó cucc.
-
Tamoo
nagyúr
Na megszabadultam a Pio HTP 101-től. Vagyis az erősítő maradt. Bögréket+mélyet elvitték 35ért, így nekem végülis 55e-ben volt a VSX-421. Szerintem így nem sokat buktam a dolgon. Új tulaj most hívott, hogy tetszik neki, elégedett vele
ennek csak örülök...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Toobee #45154 üzenetére
Ha úgyis van lehetőséged személyesen bemenni, én a helyedben meghallgatnék párat, aztán úgy dönteném el, hogy megéri-e az a +15e vagy +30eFt. Az a biztos.
Kérdés:
Egy alap Pioneer VSX-421-es erősítőnél ajánlott lecserélni a gyári tápkábelt, vagy ennél még nem hozna annyit, hogy érdemes legyen pénzt kiadni rá.... Én jelenleg a sub-ot is gyári kábellel használom. -
Tamoo
nagyúr
Most megint ez a sub téma van, és megint felmerült a proson reality sub 10
Polk Audio PSW-110-et nem ajánlja senki helyette? -
Tamoo
nagyúr
válasz
krenkoka #44806 üzenetére
Én meg csak annyit kaptam a csere óta, hogy vegyem halkabbra
Gondoltam, hogy a nakamichi-t hozzátok fel, értem én hogy jobban megéri, de a kérdés arra irányult, hogy vállalható-e a SAL.
de valószínűleg inkább nem veszem meg. Csak szerettem volna megúszni a szállítási költséget az állványra.
-
Tamoo
nagyúr
SAL-nál kapható USE banándugó vállalható, vagy inkább kerüljem? Lehet rendelek tőlük hangfal állványt, és akkor már bedobnék pár ilyet is a kosárba. (külön máshonnan nem rendelek banándugót)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
littlerock #44740 üzenetére
Én nem értek hozzá, de TV-DVD hdmi összekötése nem megvalósítható?
DVD-re meg kötnéd a geniust. -
-
Tamoo
nagyúr
Visszaolvastam mindent gumiőrlemény és gránit szavakra keresve... de sokkal okosabb igazából nem lettem. (talán annyival, hogyha gránitlap, akkor az alá csillapítás is kell)
Jelenleg egy szőnyegen vannak a frontok tüskéken, és a Polk PSW110 is... Szerintetek érdemes lenne valamit alápakolni?
-
Tamoo
nagyúr
Nem stimmel a manual, sem ez, sem amit én kaptam, ezért kérdezősködtem itt, nem azért mert totál satu vagyok. Már megvétel előtt is néztem neten a manualját és amikor megkaptam magát a mélyet totál más kép fogadott.
Este dobok egy képet a hátuljáról és akkor meglátod. (egyébként így is elég egyértelmű volt a bekötés, de mivel nincs tapasztalatom gondoltam megkérdezhetem...)
-
Tamoo
nagyúr
Tudom. Mint írtam csak line in van, nincs külön lfe, ezért kérdeztem inkább. Na mind1.
Annyit kellett, hogy az a low pass-t lecsavartam teljesen jobboldalra és akkor él a line in egyik oldala LFE-ként.Na megkapták a surroundok az inakustik premium kábeleket, hát a cérnákhoz képest óriási változás van, pedig ez is csak 1.5-ös.
Proson Sub kábel is tökéletes, semmi "zúgás".
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Magisk
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Automata kávégépek
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest