- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Köszi a választ!
A puding próbája az evés, igen. A közeljövőben tartok egy fülpróbát is ilyen téren.
Az 520 árához képest mennyit kéne még rászánnom, hogy egy elfogadható erősítőt vegyek? VSX-922-t láttam 135 körül. (Egy kommentben említve van a 920) Ár/érték arányban ez jelentene akkora ugrást? Van egyáltalán értelme egy ilyen kis méretű szobába egy magasabb kategóriájú erősítőt helyezni?
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Erősítőnél 60-70 ezer forintos kategóriába érdemes beruházni (Pioneer VSX-520-et nézegettem eddig, de itt pár hsz-szel feljebb nem ajánlották), vagy inkább spóroljak még?
Adott egy átlagos panel szoba, egyelőre két régi Orion Boleró hangfallal (ha lesz pénzem lecserélem valami jobb rendszerre, de lehet, hogy ez csak egy-másfél év múlva lesz).
Szeretném rákötni a médialejátszót, a konzolt (ezért fontos a 2-3 HDMI bemenet) és a laptopot RCA-val. Szóval teljesen általános felhasználásra kellene, bár tudom, hogy mindenre nem létezik tökéletes készülék.
Nem feltétlenül szeretnék sokat költeni, de tudom, hogy ez sok kompromisszummal jár.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest