- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakkelr
újonc
válasz
renatto #158544 üzenetére
Tegnap frissítettem A TX-RZ900-at neten keresztül. Nem ajánlom,
az eredmény, amikor befejezi (KB 24 PERC) ezt írja ki: pLEASE uPDATE pUSH eNTER , amikor befejezte átállt automatikusan stand by-ra. Amikor bekapcsoltam "PLEASE UPDATE PUSH ENTER" ismét 24 perc és ismét. Semmit nem lehet változtatni, csak amit kiír, még szerencse, hogy zenét lehet hallgatni, de semmi nem állítható. Olvastam, hogy áramtalanítás után jó lesz, de nem erre a verzióra frissített: 1070-7030-1104 A mi régiónkban aligha használ valaki Sirius XM rádió-t. Most probléma lett vele. A legutóbbi verzió: 2 July 2019 1070-6030-1104 erre kellene visszaállni. Ha valaki talál kérem posztolja a linket? Netről szoktam frissíteni, de most ezt állítólag csak USB-ről lehet visszaállítani. Globál vagy európai kellene, csak ázsiait találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple MacBook
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest