-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ma13
újonc
válasz
bigdady #74629 üzenetére
Hello!
Érdekes amit tapasztalsz, nekem az a tapasztalatom, hogy vagy átengedi a HDMI bemenet jelét vagy nem, de akadás nincs bármilyen eszközről is használom így.
Van a menüben HDMI Setupon belül Standby Through menüpont, ott lehet beállítani, hogy az opció aktív-e, illetve hogy melyik HDMI bemenetet engedje át (OFF, Last, illetve az egyes HDMI portok választhatóak)
Passthrough esetén más forrás jele is akad, vagy csak a media lejátszóé?
(Na látom épp megjött a válasz) -
ma13
újonc
No, összeállt az 5.0-m.
Lett egy pio922, meg egy wharfedale obsidian.
Egyelőre az én igényeimnek nagyon megfelel.
Köszi mindenkinek aki a tanácsaival, vagy a cuccával ehhez hozzátett.
Milyen kábelt ajánlanátok a polcsugárzókhoz, amit frankón el lehet rejteni, kellene vagy 25-30m.Köszi
-
ma13
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy PIO-922-t, de a hangfalszettet még nem sikerült hozzá kiválasztanom.
Jelenleg front helyett 2 polcsugárzót dobtam fel állványra átmenetileg, hogy tesztelgessemNincsenek nagyon komoly elvárásaim, de mozira és zenére is használnám a cuccot és keresek max 130-ig valami 5.0-t. (sajnos mélynyomót nem tudom sehova elhelyezni)
Ami még a listán van:
Wharfedale Obsidian (talán az egyik fórumtársé lesz a kiválasztott)
Cav Fi-70
Boston CS260
esetleg ha letagadom az árát : Quadral QUINTAS 5000
vagyvagy Prosen eventNézegetem az aprókat is, mert használt is játszhat, ha jó állapotban van.
Színnél, hogy aszony-kompatibilis legyen, fekete, vagy wenge szín játszhat csakis.
Háttérsugárzókat állványra tenném.Bármilyen ötletet örömmel fogadok.
Köszi -
ma13
újonc
mit gondoltok pio922 90ért garival ajándék?
-
ma13
újonc
Sziasztok!
Előző hozzászólásomban felvázoltam kb. az elképzeléseimet és kaptam is pár hasznos tanácsot.
[link]Most úgy tűnik sajnos kicsit rövidebb lesz a keret, mint gondoltam, tehát kb. 200K-ig fogok tudni első körben nyújtózkodni.
Az egyik opció, hogy csökkentem az erőrsítő árát:
Pl Onkyo414-re, vagy mondjuk Sony740-re, vagy Pio 828-ra, vagy megveszem mondjuk a Denon2000-et, vagy a pio 922-t, de akkor csak 2 front futja ki a keretből.Minden tanácsot, esetleg a most leírt erősítőkkel kapcsolatos ajánlásokat örömmel fogadok.
Sony erősítőkkel van tapasztalatotok? (740-840)Köszi
-
ma13
újonc
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy beszereznék valami 5.1-es szettet, zenére, videozásra, mediaplayerről lejátszásra.
Igazából semmi tapasztalatom sincs.
Első körben a kommersz gyártók 5.1 házimozi szettjeit néztem (Samsung, LG, Pana, PIO), majd elkezdtem inkább a belépő szintű erősítő és hangfal szett kapcsán gondolkozni.Ami most a rövid listámon van:
Onkyo 626
Pioneer 922
Denon AVR-X20005.0 szettek
Wharfadale Obsidian
Proson Event 5.0 vagy 5.1
Boston Acoustics CS260(a félkövérrel kiemelt volt amit már majdnem megvettem, de azt olvastam itt hogy nem jó párosítás az Onkyo-Wharfedale...
Meg hát őszintén szólva nézegettem olcsóbb szetteket, pl :[link]
Jelenleg mindent ami video azt a tv-men hallgatom, audiora van egy 10 éves Pana mikro hifim, tehát ennél bármi jobb.
A cél az lenne, hogy sztereóban és 5.0-ban is élvezhető legyen a hangminőség. Rá tudjam dugni a media playert, játékkonzolt, stb. legyen ARC, lehetőleg legyen internet rádió és valamilyen módon vezeték nélkül pl. pcről is tudjak tartalmat továbbítani. az pluszban jó lenne, ha az erősítő bekapcsolása nélkül is lehetne TVt nézni.Költségkeret: Igazából eredetileg azt hittem, hogy 150ből csak ki lehet hozni valami jót, de ahogy nézegettem a teszteket, meg olvastam az ajánlásaitokat úgy látom nem igazán. Max legyen 250K.
Minden észrevételt, javaslatot örömmel fogadok, (nem zárkózok el használt, de garanciális cuccoktól sem)addigis olvasgatom tovább visszamenőlegesen a topicot.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest