-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyol
csendes tag
válasz
tomyka74 #146683 üzenetére
Köszi a válaszokat. Az az igazság, hogy nekem külsőre szintén a Canton jön be, de mivel vidéki vagyok, a meghallgatás, főleg egy helyen mindkét típust, nem hiszem, hogy meg tudnám oldani. Ezért gondoltam, hogy segítséget kérek. Még egyszer köszi. Akkor várok türelemmel.
-
kanyol
csendes tag
Sziasztok!
A kezdő topikban kérdeztem, de nem igazán reagált senki, ezért itt is megpróbálkozom.
Már jó ideje vadászom Canton GLE 496/426/456 - 5.0 hangfalszettre, de eddig nem sikerült. Januárban volt egy az AVX-en, de lemaradtam róla. Most van egy eladó DALI LEKTOR 6 - 5.0 szett. a kérdésem az lenne, hogy viszonyul a kettő egymáshoz? Sejtésem szerint a kettő közel egy szinten van, vagy esetleg a dali van kicsit lejjebb hangminőségben? Egyébként egy Onkyo TX-NR646-al lenne hajtva. -
kanyol
csendes tag
Sziasztok!
Ilyet hallott már valaki?[link] Ha igen szeretnék egy véleményt!
Köszi -
kanyol
csendes tag
válasz
spiky03 #118551 üzenetére
Sajnos meghallgatni nem tudom, pont az ország másik felén van. Azt hiszem inkább várok türelmesen, majdcsak lesz a használt piacon amit szeretnék (Dynavoice Thunder T-12 vagy SVSound SB-2000). Nekem túl sok pénz ez ahhoz, hogy kísérletezgessek vele. Köszi mindenkinek a hozzászólásokat.
-
kanyol
csendes tag
válasz
spiky03 #118415 üzenetére
Köszi a tippet! Hallottál már ilyen ládát? Ha igaz amiket írnak róla, akár megfelelhetne, de én szkeptikus vagyok az ilyen reklámszövegekkel. Esetleg ha valaki hallotta már, mondhatna véleményt (Canton sub)
-
kanyol
csendes tag
Sziasztok!
Mélyláda csere előtt állok, ebben kérnék segítséget. Főként mozira kellene, 25 m²-re. A topik olvasgatása közben két kiszemelt lenne: Dynavoice Thunder T-12 és SVSound SB-2000 (vagy SVS PB-2000). Ezek sajnos nagyon ritkán jelennek meg a használtpiacon, ezért valami hasonló kaliberű kellene. Kizárólag használt jöhet szóba, mert kb 150 k van rá. Szívesen látnék javaslatokat, miket nézegessek. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest