- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
válasz
kanyol #146678 üzenetére
üdv.
nekem pont ilyen Canton GLE szett van amit írtál és egy Onkyo NR 838 avr-el hajtom őket és én nagyon szeretem a hangját amilyen mozit csinál.
ha ez segít a döntésedben azt el tudom mondani ,hogy én ugyan Dalit még nem hallottam viszont akitől én vettem a Canton szettet Ő ez mellett Dalit is meghallgatott és azt mondta mikor hallotta a kettőt egymás mellett nem volt kérdés,hogy a Cantont veszi. neki pont nem tetszett a Dali hangja.(mondjuk az Zensor volt ha jól emlékszem) .
hát ennyi.
ui: az még hozzá tartozik az igazsáághoz,hogy Ő Marantz avr-el halgatta őket!
-
spiky03
veterán
válasz
kanyol #118501 üzenetére
Most látom csak, hogy válaszoltál.
Nekem van ilyen szubom.
De jelenleg még dobozában pihen erősítő hiánya miatt.
De a múlthéten átvittem haverhoz és kipróbáltuk. Nem volt rossz, de ugye még 0 kilométeres, így még nincs bejáratva. Ezért nem nyilatkoznék még az ügyben.De ha esetleg elérhető közelségben van neked az a szub, beszéld meg az eladóval, hogy tesztelheted-e saját rendszerben. Szerintem biztos megtudtok egyezni.
-
Csabroncka
addikt
válasz
kanyol #118408 üzenetére
Erre gondolt Ragadozó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest