- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Le a kalappal Sanci38 előtt!
Eljött, beállította a Harman Kardon-t, s kihozta belőle, amit csak lehet. Mi több, még el is magyarázott mindent, hogy mi mire való, mit, s hogyan kell állítani, ha variálni szeretnék /nem szeretnék
/.
Hálásan köszönöm még egyszer a segítséget, ritkaságszámba megy manapság az ilyen önzetlen, segítőkész ember! Respect! -
Maksifül
senior tag
válasz
devil-k #79205 üzenetére
Nyilván nem kérnék segítséget, ha a manual-ból megérteném, hogy mit és hogyan kell csinálni. De egyrészt nincs magyar nyelvű használati hozzá, másrészt az angol sem elég részletes, s azt le sem írja, hogy kell a tévével együttműködésre bírni az erősítőt és a hangfalakat.
Szégyellem, de még azt sem tudom, melyik forráson/csatornán kell lennie az erősítőnek és a TV-nek, hogy a TV hangja szóljon a hangfalrendszeren. -
Maksifül
senior tag
Bocsánat!
Harman Kardon AVR 171-et szeretnék összekötni, s működésre bírni egy Samsung 46D6570-es smart TV-vel.
Valamint a tévé hangját megszólaltatni az erősítőhöz csatlakoztatott HKTS65-ös hangfalrendszerrel.Sajnos, soha nem raktam még össze erősítőt, s lövésem sincs, hogy mit hova kell dugni az erősítőben, s a tévében, s hogyan kell őket összehangolni.
Elvileg a manual szerint a hangfalakat és az mélynyomót színkód alapján összekötöttem az erősítővel.
-
Maksifül
senior tag
Tudna valaki segíteni lépésről-lépésre, hogyan kell egy erősítőt a TV-vel és egy házimozi rendszerrel összekötni, s beállítani?
-
Maksifül
senior tag
Sziasztok!
Harman Kardon AVR-171 erősítőhöz van valakinek magyar nyelvű használati utasítása, vagy tudtok olyan helyet, ahonnan lehetne letölteni?
Ugyanez érdekelne esetleg HKTS 65-ös hangfalrendszerhez is.
Előre is köszi!
-
Maksifül
senior tag
válasz
Oldfighter #78634 üzenetére
Elhiszem, s nem is méltattam senkit a választása vagy a pénztárcája miatt. Nekem most ez fér bele, s ehhez tudok hozzájutni nagyon jó áron. Nincsenek százezreim, millióim e célra pillanatnyilag.
-
Maksifül
senior tag
válasz
#09634560 #78627 üzenetére
Köszönöm a kedves segítséget!
Mindamellett, egy lakótelepi szobába szerintem felesleges akármilyen méregdrága hangfalrendszert építeni, már csak a szomszédok miatt sem. Ők sem tudnák kiélvezni.
Nekem semmi bajom a Harman Kardonnal, de ha nem harmadáron jutnék hozzá a dobozokhoz, biztos gondolkoznék más szettben is. -
Maksifül
senior tag
Sziasztok!
Harman Kardon HTKS 65 hangfalrendszerrel szemezek. Melyik Harman Kardon erősítőt lenne érdemes hozzá megvásárolni, ha Smart TV-n szeretnék full HD-s filmeket nézegetni, pendrive-ról vagy külső HDD-ről lejátszva azokat. Melyik erősítőn van olyan USB-s bemenet, ami tudja kezelni a 4GB-nál nagyobb videofile-okat? Vagy elegendő, ha a TV-re dugom, s onnan megy az erősítőbe a hang HDMI-n keresztül?
Gondoltam még a BDS 880-as házimozirendszerre is, de mivel nem akarok Bluray lemezeket nézegetni nem sok értelmét látom a Bluray lejátszónak. Inkább keresnék a fent említett hangfalrendszerhez egy normális erősítőt. AVR 161, AVR 171, esetleg AVR 370 jöhetne szóba.
Lehet, hogy hülye kérdés, de egy 7.1-es erősítővel lehet használni 5.1-es hangrendszert?Várom a véleményeket, javaslatokat!
Előre is köszönöm!
-
Maksifül
senior tag
Sziasztok!
Teljesen laikusként kérdezem, hogy milyen házimozi rendszert érdemes venni legfeljebb 40-70e forintért?
SAMSUNG ES8000-es tévéhez szeretném csatlakoztatni, azon külső HDD-ről filmeket nézni, jó hangzás mellett. Fogalmam sincs, hogy milyen cuccot érdemes venni /akár használtan is! /. PC-hez egy Genius SW-5.1 Home Theater-t használok, azzal is nagyon meg vagyok elégedve, szép a hangzása és elég hangos is volt, de a TV-hez valami "rombolósabb" cuccot szeretnék vásárolni, hadd remegjenek az ablakok, s anyázzanak a szomszédok!Nem vagyok audiofil, de zengjen a ház!
Ki mit ajánlana, mit érdemes vásárolni, ha az embernek nincs többszázezer forintja high-end holmira?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest