- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Csak akkor lesz sznob ha eljon ide erdeklodni hogy mit ajanlotok a meterenkenti 150ezrest vagy a 100ezrest amivel lehet hogy atvagtak.
Mar en se vagyok hatmillios hangfalszet tulajdonos mert visszaadtam. Mondjuk kicsit huztak a fogam, de tul poros volt :)
-
qqzs
őstag
Erre gondoltam en is bar tobbet adtak el mint 10 szerintem ha 1997 ota elo brand ugy hogy alig van distributoruk, a vevonek kell levadaszni oket aztan rakerulnek a varolistara...elegge unikum hogy elgondolkodoba essek hatha megis er valamit, a gond hoyg nem ertek hozza
jo lenne valaki meghallgatna
-
qqzs
őstag
Ja nezni szornyu, de nem ismerjuk...lehetne ugy is ratekinteni mint restauralasra varo muremek....de hat nem vagyunk az informaciok birtokaban. Azert ha 10 db-nal tobbet adtak el 2millioert ami a legolcsobb valtozat talan lehet benne valami...
-
qqzs
őstag
Itt van par kep [link] 10ezerert el lehetne hozni, talan a hangszorok ernek benne annyit. Talan azokbol a milliokbol ha leszamoljuk a marketinget meg a designt a hangszorokra is koltottek rendesen.
-
qqzs
őstag
Hat elegge kiabrandito volt a hangja kb minha cserepben lenne, mondjuk abban is van. Meres szerint kb 70-16000hzet adott le igy tisztitas nelkul. Par eve porosodhatott valahol. Omninak omninvolt mert alig lehetett beazonositani honnan jon a hang mikor logatom a kezembol csak kapkodom a fejem honnan szol. Amit meg talaltam rola hogy egyedileg kezzel keszitett es viz tukor ha van alatta akkor az igazi hang es vizualis elmeny. Harombol egyben nincs magasugarzo az lehet a kozep sugarzo vagy melynyomo es erdekes mert abbol dupla kabel jon ki hangszoronkent egy Kesobb tudok kepeket is felrakni.
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Azert itt kerdezem mert elso ranezesre nem beleposzint amirol kerdezni szeretnek, de amit talaltam rola a neten arrol nem tudom eldonteni hoyg ez csak uri (designer/muveszi) huncutsag vagy valos minosegi hangot is varhatok toluk. Nacsound terakotta hanging speakerrol van szo. Ezen linken irjak hogy 2.7m-tol indul az aruk , de a penz nem minden mint tudjuk. Hatha itt van aki ismeri kozelebbrol. Ha nem, mit gondoltok rola?
-
qqzs
őstag
"you really have to hear them to believe them."
Multkor talaltam stereo pozicio teszthangot. ket hagszoroval a hang ment a hangszorok ele moge es le fel is.
Nem hittem volna, ha nem hallom.
9.1 fejhalgato ami ugye kamu, de megis jon hatulrol a hang.A plafonra iranyitott visszaverodo hang ehhez kepest semmi.
De hat halado topikban egy kabel keresztmetszeten mulik neha az elet es halal, pont ez a kerdeses?
-
qqzs
őstag
Q: How can I get overhead sound if I don’t mount speakers in my ceiling?
Use speakers equipped with Dolby Atmos enabled technology.
Through our knowledge of psychoacoustics and sound physics, we’ve developed speakers that
can create overhead sound even though they’re only a few feet off the floor. These speakers fire
sound upward, where it reflects off the ceiling to produce an incredibly lifelike recreation of
overhead sound—you really have to hear them to believe them.
You will be able buy integrated Dolby Atmos enabled speakers that include both traditional
forward-firing speakers and upward-firing speakers in one speaker cabinet. (Those speakers
have two sets of posts, one for the traditional speaker and one for the upward-firing Dolby
Atmos enabled speaker.)
But if you already have conventional speakers you like, you can simply buy Dolby Atmos enabled
add-on speaker modules. These include only the upward-firing speakers. You can put the add-on
modules on top of your current speakers or on another nearby surface. -
qqzs
őstag
Sony MDR-HW700DS-t hasznal valaki?
-
qqzs
őstag
Ez tok egyszeru. 100ezres tapkabelt nem a fulnek hanem a leleknek vesznek. Ez pont olyan ahogy a placebo is mukodik, merthogy mukodik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest