- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevewonder
aktív tag
Halihó.
Pio vsx 520 megér 35k-t gari nélkül? -
stevewonder
aktív tag
Nincs is azzal gond, hogy tetszik, de sztem, ha a szobádban melléraknál egy plazmát és elkezdenél filmet nézni tutira észrevennéd a különbséget. Gondolom nem vasárnap a déli napsütés közben nézed te sem a filmeket... Az emberek általában este filmeznek(én biztosan) ott meg nincs az aki ne azt mondaná, hogy jobb a plazma.
Tv-t meg nem nézek. Max sportot. A többi egy ritka nagy f.s. A kereskedelmi csatornáinkkal az élen. És mondom mindezt úgy, hogy van 2db 37-es lcd is itthon. -
stevewonder
aktív tag
válasz
z123456789 #22514 üzenetére
Igazán nincs mit. Jah. Az lg alapból nem ajánlott vétel sztem...
-
stevewonder
aktív tag
válasz
z123456789 #22502 üzenetére
Hali.
Sztem, ha plazma, akkor egyértelműen pana. Havernak is megmondtam, erre múlt héten spórolás miatt csak azért is samu-t vett. 50" 3d aktív szemüveg. Hát nem pixelhibás lett 2nap múlva. Mivel neten rendelt mondtam neki, hogy 8napon belül kötelesek kicserélni még, ha nem tetszik a felirat rajta, akkor is. Vissza is vitte. Így a boltos: 30napon belül visszautalják az árát, mert törvényileg ennyi idő van rá. Hát az édesapjuk f.szát.
Másik sztori. Ha haver az 5. samuját viszi vissza, mert mindegyik csíkos lesz. Persze ilyenkor legalább két hétig nincs tv. Pedig neki is megmondtam, hogy soha samsungot, semmiből! Persze biztosan valakinek bevált, de az én környezetemben ez a tapasztalat. Szerizek fullon vannak tv-vel. És itt jön a lényeg. Nézzünk meg egy philips szervízt. Érdekes módon közel sincs annyi munkájuk.
Tehát, ha led kell, akkor nem sajnálj kis plusz pénzt egy philipsre(az ambilight meg egyszerűen kva jó és ez csak plusz a minőség mellé), ha plazma, akkor meg nem is kérdés, hogy pana.szerk.: Toobbee "A kollégád meg legyen boldog a smart Samsungjával. "Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik". Ez talált
-
stevewonder
aktív tag
Hali.
Az onkyo htr548 jobb masina, mint a pio vsx520? -
stevewonder
aktív tag
Az rendben. Mélyben nem lesz kevés a két front?
És melyik erő?szerk. én sem érzem azt a húú de nagy vágyat a 3d hangra. Nincs olyan film amit ne látnék addigra mire kiadják bd-n. Utána meg nincs értelme megnézni. Még sztem kell 2-3év. Ettől függetlenül lehet, hogy megéri beruházni rá, de csak annak aki többször is meg tud nézni egy filmet. Én nem hinném, hogy az vagyok.
-
stevewonder
aktív tag
Van két kiszemelt erősítő. Pio vsx520 (45k), onkyo ds595 (30k).
Hangfalszettből is kettő Heco victa 500 5.0 (70k) és jamo fc6000 5.1 (sc6000, cc6000 és sw505e sub) ez 50k.
Össze lehet ezekből hozni vmi használható mozit? -
stevewonder
aktív tag
Hali újra.
Ajánljatok már légyszi vmi normális hangú erősítőt használtban 30-40k körül! Ha nincs, akkor mondjátok a legalapszintűbbet amiért érdemes pénzt adni.
Köszönöm. -
stevewonder
aktív tag
-
stevewonder
aktív tag
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Pio vsx 916 vagy a vsx 418 a jobb masnia? Egyáltalán érdemes megvenni ilyen alsókategóriás gépeket mozizni?
Ha nudlik, akkor mit ajánlanátok helyettük? Nem fontos a márka, bár a denon nem szimp.
Köszi, hogy segítetek! -
stevewonder
aktív tag
Hali.
Egy pio vsx 916-ot mennyiért lehet eladni mostanában? Rendben van mindene.
Köszi. -
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy belépő szintű 5.0 szettet. Melyikkel járnék a legjobban? Tudom, hogy ez így elég hülye kérdés, de azért vannak itt többet hallott emberek...
Nagyjából 50k körüli összegre gondoltam használt motyónál. 80%-ban mozi lesz, tehát nem baj, ha nem túl muzikális, de ne is legyen fülsértő, ha zenét kellene megszólaltatnia. Régebben jbl e60 dobozaim voltak. Azokkal nem volt bajom, de szettben már sok lenne a költség. Erősítő hk132 és pio916 van itthon.
A szoba 4x4.6m, 2.25 magas.
Köszi előre i, hogy adtok tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest