- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Sztereóhoz házimozira sem kell szub, az erősítődnek nincs LFE kimenete és méretes állódobozaid vannak. A szubládán keresztülvezetés egészen biztosan rontja a hangminőséget, tehát a sztereó zenének is adtál egy pofont.
(#37805) gorbep
A hirdető érthető okokból hallgat arról, hogy kifutáskor féláron lehetett megvenni az Electrákat, azóta is bánom, hogy kihagytam. -
Patice
nagyúr
Szerintem kezdő szettnek ez jó volt, de itt az ideje a feljebb lépésnek, mert nem vagy megelégedve a láncod hangjával.
Én a mélyhiányt gyakorlatilag az összes komponensednek tulajdonítanám, de leginkább a hangsugárzóknak.
Szerintem ne mélyládát keress, hanem egy másik pár álló hangsugárzót. Aztán jöhet egy komolyabb DAC, végül a láncba illő kábelek megkeresése.
-
-
Oldfighter
senior tag
A frekis témához:
Attól függ, hogy milyen fronthangsugárzóid vannak. Alapesetben ugye a mélyláda leveszi a terhelést a frontokról az alsó frekvenciákkal, ezáltal adva több lehetőséget a frontoknak, hogy a közép és magas tartományokra koncentrálhasson. Azonban sztereó rendszerhez nem mindenki ajánlja a mélyláda használatát, főleg ha álló frontjaid vannak. Próbálgatni kell, hogy nálad megfelelő legyen a hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged