- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
schweppes #31961 üzenetére
Nekem is ES100 van, és én kipróbáltam, mi van, ha kettősen kábelezed. Nekem majdnem bejött, mert addig csak a hangerő emelésével jött meg a mély, így meg valahogy az egész egyenletesebben viselkedik. Sztereón jobb lett, viszont így az erősítőm elvette a hátsó csatornákat, tehát házimozira nem jött be. Lehet, hogy az 5 db végfok miatt van, de az is lehet, hogy elrontottam valamit a bekötésnél. De ha jól emlékszem, az erősítő leírásában is van ilyen utalás.
-
BBéci
legenda
válasz
schweppes #31961 üzenetére
Kellene mérned frekvenciamenetet, melynek során kiderülhet, hogy pontosan annyi mélyet adnak az ES100 ládák, amennyit kötelességük és az ízléseddel, az igényeiddel van baj.
Azt is tudni kell, hogy a bennük lévő 25 centis hangszórók nem szubbasszusra vannak méretezve, mivel már 450 hertztől szólnak.
Szerintem az erősítőd illik a JBL-ekhez, jó párosítás, illetve trió.(#31965) buci30
A jelek szerint halvány fogalmad nincs a házimozi erősítők alapbeállításairól. Ha nem tudsz szerezni magyar nyelvű kezelési könyvet, akkor szótárazd ki a lényeget, vagy kérj meg valakit, segítsen, mert így csak eltévedsz az erdőben. -
Tamoo
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest