- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
schweppes #31961 üzenetére
Nekem is ES100 van, és én kipróbáltam, mi van, ha kettősen kábelezed. Nekem majdnem bejött, mert addig csak a hangerő emelésével jött meg a mély, így meg valahogy az egész egyenletesebben viselkedik. Sztereón jobb lett, viszont így az erősítőm elvette a hátsó csatornákat, tehát házimozira nem jött be. Lehet, hogy az 5 db végfok miatt van, de az is lehet, hogy elrontottam valamit a bekötésnél. De ha jól emlékszem, az erősítő leírásában is van ilyen utalás.
-
BBéci
legenda
válasz
schweppes #31961 üzenetére
Kellene mérned frekvenciamenetet, melynek során kiderülhet, hogy pontosan annyi mélyet adnak az ES100 ládák, amennyit kötelességük és az ízléseddel, az igényeiddel van baj.
Azt is tudni kell, hogy a bennük lévő 25 centis hangszórók nem szubbasszusra vannak méretezve, mivel már 450 hertztől szólnak.
Szerintem az erősítőd illik a JBL-ekhez, jó párosítás, illetve trió.(#31965) buci30
A jelek szerint halvány fogalmad nincs a házimozi erősítők alapbeállításairól. Ha nem tudsz szerezni magyar nyelvű kezelési könyvet, akkor szótárazd ki a lényeget, vagy kérj meg valakit, segítsen, mert így csak eltévedsz az erdőben. -
Tamoo
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest