- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #90921 üzenetére
Régi de milyen régi...legalább 25 éve volt mikor hozzájutottam
Használt kis műszaki bizományi. Bementem szétnéztem...kérdem a sráctól , hogy ez az összes motyótok ?
Ja...mondja, de kb 20-30 perc múlva érkezik a haverja ausztriai vagy német lomtalanításból...már nem emlékszem.
Mondom akkor megvárom...Meg is jött fullra felpakolva a kisautó, tele cuccal
Ahogy pakolnak ki a kocsiból egyből kiszúrtam...akkora volt ! Nem azt mondom, hogy izzadt alatta de azért kapaszkodott bele rendesen.
Ekkor jött az alkudozás, hogy mennyi az annyi...erre közli :
Megrendelésre hozta egy diszkózással foglalkozó pasinak....45 ropi.
Mondom neki, hogy 10 perc és itt vagyok 50-el !Összeráncolta a szemöldökét és pár mp szünet után bólintott.
Én meg uzsgyi mamámhoz ...tőle kellett kölcsön kérnem egy keveset mert nem volt annyim akkor.
Idővel mamának pénz vissza én meg sokat buliztam vele magán célból és megrendelésből is.
Kb 10 évig használtam és a barátom addig könyörgött, hogy végül neki passzoltam tovább.
Ha minden igaz akkor a mai napig nála van és használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest