- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz devil-k #156054 üzenetére
Nézz rá az Acoustic Quality-re. Pl. Labrador 28. Valódi fafurnéros dobozok, full Scanspeak/Vifa hangszórókészlet, Audioquest belső kábelezés, szóval nem a spórolós fajta. Új márka Magyarországon, a forgalmazó Martfűi. Ha Debrecenből bevállalod az utat, szerintem még haza is vihetsz kipróbálni egy szettet, ha megbeszéled vele. Keretet mondjuk nem írtál, mert ha ez árban nem fér bele, tudok mondani mást is.
-
Gabesz26
senior tag
Az Aria-t szinte mindegyik kereskedő forgalmazza, de körbe kell kérdezni kinél lehet meg is hallgatni. 900-as electra szett van itteni fórumtársnak (bár nem tudom épp üzemel-e nála a mozi) az boltban nem kapható, a 800W sorozatot már szintén nem lehet boltban, csak esetleg fórumtársnál meghallgatni.
Azért írtam csak Focal dobozokat, mert úgy gondoltam ennek a gyártónak a magasabb kategóriájú hangsugárzói lehetnek számodra érdekesek, de persze érdemes lehet más gyártót is meghallgatni. Ha megírnád, hogy kb. mennyi lenne a rászánt keret több mindent tudnának ajánlani.
(#156056) arcitec: én már inkább semmilyen márkáról nem írok ilyen kijelentést, hogy nem az én világom. pl. attól, hogy hallottam 700-as Chorust (a régi és újabb sorozatból is), még nem mondhatom, hogy nem jön be a Focal márka, mert a 926 Electra-val meg simán együtt tudnék élni (főleg ha mozira cc901 centerrel van kiegészítve, ami brutál), és akkor az Utopia sorozat... (pedig hallottam már kiállításon Utopiat rosszul szólni...)
(#156055) BBéci:
az annyiért elég jó vétel, de nem írt keretet, és emiatt nem biztos, hogy az az electra belefér[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Csak a fülednek higgy, hallgasd meg amit tudsz és abból válasz, nehogy már más izlésének bemondása(lemondása) alapján, mivel semmi sem etalon ... (főleg nem az, más egyéni ízlése,véleménye)
Speciel nekem tolták(szó szerint) a Focal-okat (ezért meg is kellet hallgatnom) , hát nekem nem jött be.Most akkor ne vegyél Focal-t? Dehogy nem, ha neked az tetszik.. U.I: Az ajánlásokat figyelembe kell-lehet venni, de a TE döntésed legyen a választás...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest