- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
válasz
sixer66 #90634 üzenetére
Láttad Robi válaszát nekem?
szvsz pont a nagyobb távolságok miatt a surround hangfalakhoz épp min 2,5m2 kábelt kell alkalmazni annak érdekében hogy csökkentsük a jelveszteséget (L-R-C egyaránt).
Te döntesz..de nálam nincs csúszás,vagy nem veszem észre..jelveszteség lehet hogy van...majd okosabb leszek normális kábelekkel.
(#90636) Lacielvtars Az erősítő a 2. pont,jelenleg van egy
kedvemre való vas,de egy kicsit drága.. -
Oldfighter
senior tag
válasz
sixer66 #83309 üzenetére
Attól, hogy mozira használod még nem feltétlenül kell megválnod tőle. Elvégre a Denon is házimozi erősítő márka. Egy mozinak ( hangnak) nagyon sok összetevője van melyben hol egyik, hol pedig a másik márka képviselője az erősebb. Ezek alapján dönts, ne pedig azon, hogy pl az Onkyo nyersebb hangzásvilágot biztosít, melyet gyakran mozis hangkarakternek neveznek.
-
-
ricsik
őstag
válasz
sixer66 #80673 üzenetére
Nem akarok hazabeszélni (vagy mégis), de használtan pl egy Dali C6 szett nem fél guriga, hanem 140-150e ha kifogod. Ez a szint kell legalább a Denonhoz, kicsit gyűjts, ha tudsz. Hidd el megéri. Ha végképp nincs ennyi rá, akkor pl. [link], a linkeltnél még ez is jobb. Pénzéért vállalható, de inkább ez: [link], bár Denonnal még nem hallottam, annyira nem passzolnak, mint a Dali.
-
ricsik
őstag
válasz
sixer66 #80523 üzenetére
Szerintem drága volt. Nem akartalak lelombozni, de te kérdezted. Én 70-nél többet nem adtam volna érte, az a reális ára szvsz. Ha már megvan örülj neki és ne keress önigazolást.
A tudásához mindkettő doboz kevés, nem mutatják meg teljesen mit tud. Hangkarakterben szerintem mindkettő jó, de minőségben kevesek ehhez az erősítőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest