- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
Oldfighter #56827 üzenetére
Ott reggeltől már döglötten kezdett....
Benéztünk, de csak win error feliratát láttuk.... -
xtremetuning
addikt
Sehol sem írtam fényerőproblémáról....."Fényerő rendben, de a színek fakók, nem élt a kép és eléggé tompa is volt" - én ezt írtam. + a bőrszínek, de az lehet a rec709 szabvány miatt is. Bár nehezen hinném el.
JBL - nem hiszem, hogy a nagyobb rendszernek kifinomultabb lenne a hangja.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Tibiajax #56698 üzenetére
Tartok tőle, ugyanarról, igen.
A clarus bebizonyította, hogy kell egy sim2 d80E-ből rakás sz@rt kihozni.
Nem is értem, hogy mit keresnek ezen a piacon. (Mármint clarusék)A Christievel még tudok is azonosulni. Esetleg Meridian 810, Faroudja, NEC Tridigital, Projectiondesign, és amin én szocializálódtam : SIM2. De a runco nálam
A legjobbtól pedig nagyon távol van az én koordinációs rendszeremben.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #56640 üzenetére
Egyetértek. Kár, hogy még magával sem állt szóba.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #56637 üzenetére
Jó kép : Jancsa fehér kesztyűben
Mikor beszélgettem vele, miszerint nyersnek hallom a mekiket, közölte :
- EZEKNEK AKIK HALLGATJÁK ??? BŐVEN ELÉG. no comment
Az írt cdről szóló zenéről nem is regélnék... -
xtremetuning
addikt
Mivel én nagyjából a házimozi stúdió idei felhozatala miatt mentem ki, arról szólnék, hogy én hogyan láttam.
(már ha érdekel bárkit)Amióta járok a hiltonba, azóta a legjobb hangot produkálták. Önmagához mérten Sanyi is próbált konszolidált lenni. Többé kevésbé sikerült is. Béci papával sokat vitázunk a Jbl Syntesisen, részemről most pontot tennék a vita végére.
Kicsit dühös vagyok, mert úgy indultam neki a mai napnak, hogy MA olyat kell, hogy lássak-halljak abban a szobában, hogy úgy jöjjek haza : új elérendő célok lebegjenek a szemem előtt.
Ez nem történt meg.
Vicces volt látni, hogy a magyar Stewart (a vászon) disztribútor nem tudja megoldani az együttműködést a vászon maszkolása és a saját terméke közt (cinemaster). Egy ember távval állítja a maszkolást 16:9 és 21:9 közt, míg a másik indítja a filmet. Sokaknak ez nem tűnt fel, nekem igen. Ez ciki. Mindazonáltal örülök, hogy láttam a vásznon a képet átváltozni szélesvásznúra, tényleg egy élmény volt.A Béci által egekig magasztal hangról : végre hallottam olyan kiállítót, akinél valóban balanszban voltak a hangok. Akkor robbant, amikor kellett és pont olyan hangnyomással, amivel kellett.
Viszont : nem volt rendes tere. Hiába adjátok elő, hogy perforált vászon és milyen f@sza, hogy nem látszik a center : mosott, tompa volt a hangja és a center hangok pozíciója sem volt rendben. A 4 sub rendesen tette a dolgát, talán az alja nem volt meg a mélyeknek, de ez csak szőrszálhasogatás részemről.
Maga a JBL rendszer hangja kicsit kemény volt, a magasak nem voltak elég finomak és a tér.....nos a tér nem állt össze rendesen.Kép : a kiállítás legjobbja, lemosta a Runcot és nagyjából minden mást is, ám ez a kép messze nem elég (számomra). Persze meg lehet magyarázni, hogy 3,6 méter volt a vászon, de könyörgöm ez egy SIM2 C3X Lumis 3DS volt !!!!!! A Wide előtét lencse is kategóriája egyik legjobbja !!!
Fényerő rendben, de a színek fakók, nem élt a kép és eléggé tompa is volt (szándékosan nem írok életlent).
Pirosak sem teszettek. Oblivionnál a néni karján 0 részlet, mindent elvitt a ronda bőrszín. A Ghost Protocolnál Tom Cruise arc színe sem volt rendben.Összességében én többet vártam. A komponensek és áruk miatt sokkal. Megint az arcunk elé lett tolva valami, ami sokkal többet is tudhatna. Vicces volt látni a csúcs cinemaci popsijából kilógó analóg rcakat, amin közlekedett a hang....
2013 van, egy 10000 euro környéki médialejátszót lehessen már hdmin bekötni....ne adj isten koaxon.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #56514 üzenetére
"A véleményeket nem inkább a másik topicba kéne összeszedni?"
- Mivel ez inkább mozira kihegyezett 'mini' só volt, simán elfér ebben a topicban szvsz.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Oldfighter #56502 üzenetére
"most először nem éreztem azt, hogy mennyivel is kevesebb az én új rendszerem, mert nem az" - Hát ez az.
Pedig úgy kellene hazajönnünk, hogy legyen 'must have' feeling. Márpedig ez nagyon nem volt meg, sőt.....Megkotlott a CineMaster ???
Miért is nem lepődök meg .....Clarus : Büntettem vele mindenkit, akit beküldtem oda....igaz nebulo5 ?
-
xtremetuning
addikt
Azt ne mondjátok, hogy még mindenki kint csücsül a són.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #56425 üzenetére
Lerendelted már magadnak a Master 1-2-őt ?
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #56097 üzenetére
De ha már álom : Nálam ez a mindentvivő LOLA T
Nyomj egy playt.... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #56096 üzenetére
Vannak energiái....
, de nekem mindig egy nagy robot fog maradni. Nálam a Focal és a Sonus Aida viszi a prímet. Külsőre.
De tessék egy még komolyabb és sokak által jobbnak tartott Játékos.... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #56093 üzenetére
300 kiló per stück. De külön darabokban jön és te rakod össze. Én tudok ilyet itthoni használatban...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #56091 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy jól is sikerült...
, csak annyit, hogy kajak Wilson Audio.
Kicsit Puppy, kicsit Alexia, kicsit.... -
xtremetuning
addikt
Mint buli, szerintem perfect. Sokan összejöttünk, egy-két kivételtől eltekintve nagyjából ugyanúgy is hallottunk.
A kiállítás nem volt rossz, több kiállító volt a vártnál és nekem akár még tetszett is egy két rendszer.
Tehát összességében számomra pozitív csalódás volt, de ebben a társaság most nagyobb szerepet kapott. -
xtremetuning
addikt
Ez joooóóó kis nap volt skacok. Örülök, hogy ennyien összejöttünk.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #55826 üzenetére
Ennyi maradt meg ? Csak szerelembe estél ?
-
xtremetuning
addikt
Uuupsz, a kábelezésekből adódó különbséget kifelejtettem...
-
-
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ed Parker #55729 üzenetére
Hát ez az B+. Nincs azzal semmi baj, ha a gyerekek miatt nem hallgatod IDEÁLIS hangerőn, de akkor ne is csodálkozz, hogy nem is adok abbéli véleményedre, hogy mennyire melegszik avagy sem.
Ergo számomra nem releváns az infód .
Majd ha 2 filmet végignézel úgy, hogy ki is vannak hajtva a dobozok és még mindig elég az a pár centi, amit ráhagysz, akkor újratárgyaljuk.Ha fáj a hang, ott valaki fárad, torzít. Persze, hogy üvöltésnek hallod. De az már nem is normális mozizásnak tekinthető. Én nem hallok jól, sőt már süket is vagyok.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
Oldfighter #55649 üzenetére
Megfenyegettem Miket, hogy addig énekelek neki, amíg nem ad valamit
Ezek szerint elég rossz a hangomEgyébként a pofakönyves gémet is lenyomtam.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Oldfighter #55566 üzenetére
Az ELMÜ már igen.
Kittosz : nekem meg az egész ház egy nagy nappali.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #55466 üzenetére
Mivel az általam felhozott esetek valódiak voltak, talán mégis....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #55347 üzenetére
És trafót cserélsz ? Honnan szerzel bele ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #55329 üzenetére
És a 110 volttal mi lesz ???
-
xtremetuning
addikt
2 focalról beszélünk teoretikusan ?
Ha igen, csak füllel tudnánk eldönteni.
A frissebbnek meg lenne az az előnye, hogy jobban alkalmazkodna a mostani trendekhez.
Ami anno pincemély volt, de lassúcska, mosott, az a mai viszonyoknak, elvárásoknak már kevésbé felelne meg. Gyorsaság, részletezőképesség, felbontás, precízség - ezek a modern kori szub ismérvei.Építés szintjén pedig csak akkor tudnék pontos választ adni, ha tudnám a kihívó típusát. Az biztos, hogy a régiekben benne volt az anyag.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #55187 üzenetére
Highly recommended megalomániás idiótáknak 16 négyzetméterre, ahol a mennyiség dominál a minőséggel szemben...
. Nem szép, cserébe igen ronda...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Oldfighter #55042 üzenetére
Régi szép idők.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #55022 üzenetére
Hetek óta ezen röhögünk a haverommal
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #55011 üzenetére
Nem, én a leendő centeremet nézegettem....
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #54989 üzenetére
Velem mindig ilyenek jönnek szembe....
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #54896 üzenetére
"több komponensben igen-igen alulterveztek"
Látom kezdesz tanulni...
Az arcamodat simán odarakom az 500-as anthem mellé....
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #54893 üzenetére
Kicsit úgy érzem elmentek a külcsín felé, amit a belbecs meg is sínylett...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #53974 üzenetére
Épp ez a lényege a nagy stealthnek. A zenében is leszedi a zsírt, felrakódást a torzítást a hangról, ezáltal precízebb a színpad, még több hangszer helyet kap. Holografikusabb az énekes és a hangszerek.
Mozinál nagyon sokat hozott a kontaszton, élnek a szinek, de nem! kiégnek, hanem teltebbek. Sokkal zajtalanabb a kép és a részletek mennyeiek. Kemény lépés volt, de nagyon megérte. A Halcro video processzálásáról nem is beszélve.... -
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #53955 üzenetére
És azóta 2 szintet léptem.....minimum....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest