- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mauzes #84547 üzenetére
Hangfalaknál szerintem ritkaa meghibásodá garaniáls időn belül. Ha mégis beütne a gebasz gyanítom olcsóbb megcsináltatni egy magyar szakinál.
Nekem koppenhágával az a mákom, hogy kéthavonta van egy ingyen oda vagy vissza fuvarom, számla megvan. Igaz így 4hónapot várni kell, de legalább 0ft. -
törölt tag
Hol szoktál nézelődni, ha szabad kérdeznem? Szállítást hogy intézed mert az elég borsos tud lenni. Igaz a wharfedale evo 4.4 kettő szép nagy dobozban érkezett Dániából de majd 80ezret fizettem a szállításért és még így is 150ezerrel olcsóbb volt mint itthon az akciós ár.
-
-
törölt tag
Szerintetek érdemes surround hangfalnak megvennem a nagyobbik polcsugárzóját a wharfedale evo sorozatnak ( 4.2 ) vagy felesleges oda ekkora?
Amiatt gondoltam mert 3utas az evo 4.4 esem, centernek meg szintén 3utas evo C4 et fogom megvenni ez a 4.2es ugyancsak háromutas.
-
törölt tag
válasz
proci985 #84380 üzenetére
Be van kalibrálva, a macskáim már prüszkölve menekülnek ha meghallják.
Gondolnám hogy az a gond, vegyes jelenleg még a szett. Van egy audio monitor mass 5.1 ahol a szub megadta magát. Frontnak vettem egy wharfedale evo 4.4 et így a két kicsi felkerült a plafonra front atmosnak. Vadul keresek használtan egy evo C4 et és 4.1 et eddig sikertelenül, de jövő év elején megveszem újonnan őket, ha addig nem sikerül a használtpiac. Szal gondolnám hogy ez a gond, de az egyik film álleejtős a másik meg olyan semmilyen.Egyébként ugyan ez sztereora is igaz. Tidalon hiábba ott a max jelzés az appon mindkét számnál. Az egyik zenénél ámulok hogy deszépen szól ez a wharfedale a másiknál meg mi van ezzel a szarral.
-
törölt tag
válasz
VoidXs #84374 üzenetére
Most olvasom hogy ezek nem igazán védenek a túlfesztől vagy ingadozástól. Inkább villámcsapás ellen véd. Ami nekem kellene az egy szünetmentes tápegység de azok meg baromi drágák. Az olcsóbbak 500wattot kezelnek biztonsággal de az sztem kevés lenne nekem mivel csak a laptop felvesz közel 300at plusz az oled tv a denon a 9csatornájával a majdani szubláda és az apróságok. Na ez most megfogott. Lehet inkább ingóságra kellene biztosítást kötni.
Pont e miatt nincs szubládám mert leégett egy áramingadozáskor. -
törölt tag
Túlfeszültség elleni védelemhez elég egy [ilyen] és ebből az elosztó vagy mindenképpen egy olyan kell aminek több dugalja van? Nálam 6 eszköz lenne csatlakoztatva.
-
törölt tag
Hififreaks.dk ban 343ezer a wharfedale evo 4.4. Az majdnem feleannyi mint itthon.
Érdemes körbenézni. -
-
törölt tag
Ezért kérdeztem én is mert nem értettem mikor a denon support válaszolt valakinek, hogy nem vállalnak garanciát mivel harmadikfeles a program. De akkor lehet a hangzásra írták nem az esetleges meghibásodásra.
Van esetleg egy linked ahol szájbarágósan elmagyarázzák a lépéseket? Sose csináltam még ilyet.
-
törölt tag
Van aki használja az audyssey one-t? Jobb mint a Audyssey MultEQ XT32? Van reális kockázata hogy tönkreteszi az erősítőt?
-
törölt tag
Tudnátok mondani egy megbízható terméket túlfeszültség elleni védelemhez?
Vagy jó ehez egy praktikeres szimpla is? -
törölt tag
Miskolc és környékén ismer esetleg valaki egy megbízható műszerészt?
makkmarce: köszi.
-
törölt tag
300ezerért melyik subra érdemes áldozni?
-
törölt tag
Megadta magát a monitor audio mass szubládám. Nem világít még pirosan sem a helyzetjelző kis led sem.
Mi lehet vajon a probléma? Gondolom a bemeneti áramnál lehet valami.
Nem tudom hogy javítható e, de esetleg ha új szubot kellene vennem, mit vegyek egy wharfedale evo 4.4, 4C, 4.1 és 4db monitor audio mass satelit atmos szetthez? -
törölt tag
válasz
makkmarce #82316 üzenetére
Viszi a fenéket viszi. Nem viszi azt sehova. Nem telibe kell húzni ragasztóval mert úgy sem az tartja majd oda hanem a beütődűbel. Pogácsákkal kell ragasztani így lesz egy légrés is ami szintén szigetel illetve megoldható a szellőztetése is. Aki csinált már külső szigetelést az vágja (én haver mellett 3 évig), hogy az első sor alatti aluszegély nem csak azért van hogy tartsa a nikeceleket. Hosszában van egy lukacsos sáv ahol szellőzni tud és ezért kell a pogácsás ragasztás. Szobán belül is megoldható és legrosszabb esetben a helyiség két fala érintkezik csak a külvilággal így a többi fal a másik oldalról jobban "száradhat". Ablak is megoldható szintén nikecellel ki-be tehetősre kerettel méretre szabva.
Gondolom nem ebben akarja berendezni senki a gyerekszobát. Szintén pipa. Az hogy a szomszéd szobában brummogni fognak a mélyek elképzelhető, de még mindig jobb mint ha úgy üvöltene mint ha az lenne a moziszoba.
Nemtudom hogy van most beszerzési áron a tizes nikecel m2 -e de zongorázni lehet árban a különbséget ez és a szoba a szobában vagy a 4rétegű gipszkarton között az tuti.
Sajnos akiknek kevés a pénzük mindig kemény kompromisszumokat kell hozniuk lásd táplálkozás, nyaralás stb. Jöhettek itt a csinálj olyan szigetelés mint az aréna mozi szöveggel, ha nincs zsé nincs.
Nincs jobb a nikecelnél árban. Ez is pipa. Ha high end moziszoba tipjeid vannak arra ott a házimozi haladóknak.
Sztem. Ez is pipa. Te másképp látod elfogadom csak ne kifogásokat keressetek, hanem mondjatok olcsóbb házilag szaki nélkül is kivitelezhetöbbet. -
törölt tag
Nem nekem kell én csak hozzá szóltam. De a legolcsóbb verziója a hangszivetelésnek
Nem kell csak ragasztó, beütödübel meg némi háló.
Azért ha 10es nikecelt püffent fel az ember ott már az 80cm vastag falat jelent plusz az eredeti. Az azért már elég jelentősen szigetel. Meg ócsó. -
törölt tag
Basszus megvan. Ilyen hülyéket. Video beállításban 4K/8K signal Format nál 8K ra kell állítani a hdmi bemenetet és csak akkor tudja a 120hz et. Mint ha 4K 120hz nem is létezne.
na mind1.
Lényeg, hogy megtaláltam. -
törölt tag
Viszont most meg vagyok akadva. Volt pár hónapja egy lenovo legion 5 rákötve a denon avc x3800h erősítőre.
Minden pöc-röff. Most vettem egy újabb legion 5 Slimet és istennek sem tudom a 120hz et aktiválni. Ha direktben kötöm az oledre akkor megy, erősítőn keresztúl csak 60hz.
Pedig tudja a nyüves mert eddig tudta. Lehet a HDMI kábel a gyenge láncszem. Bár azt mindjárt ki is tudom próbálni.
Mind a két hdmivel direktben 120hz.
Szal az erősítőnél van valami.A denon szerint ott a 120hz
-
törölt tag
Végre van tidal supportja a denon heosnak.
-
törölt tag
Laptopról spotyt elindítom csak a jobb oldal szól hdmi n keresztül, ha heliost használom a spotyhoz szól rendesen.
Megnéztem már minden atyaúristent de nem jövök rá hol a hiba. -
törölt tag
Egyébként, ha megvettem a diracot akkor a majdani eladásnál kell adnom regisztrált emailcímem is hozzá vagy a vevő csak letölti a progit ami felismeri hogy aktív az erősítőben és nem kell hozzá a fiókom.
-
törölt tag
Mi a franc lett a dirac nál? 1-2 éve 100 dolcsi volt a licensz.
Most meg hogy beruháznék rá a teljes sávszél 1 mélynyomóval 650 dollár. Miiiiiivaaaaan.
Ezek nem normálisak. -
törölt tag
válasz
tranceplanet #82208 üzenetére
Jó rájuknézni. Nincs bennem az az érzés mint a szögletes formánál, hogy tele a szoba dobozzal.
Áldom az eszem hogy állót vettem, végre megjöttek azok a hangok amiket a polcokból hiányoltam. Még csak youtube teszt volt, de folyamatosan mondogattam közben, hogy "anyád ez de szépen szólt"
Mint, ha újratanulna az ember járni egy minőségibb hangfal megvétele után. Szinte minden rongyosra hallgatott zene új.
Hát a beszámolót kihagynám mivel nincs sok összehasonlítási alapom. Az csak olyanoknak áll jól akik sok hangfalat hallgattak már rövidebb hosszabb ideig és ismerik a miérteket.
Ez nekem elképesztően jól szól ennyi meg kevés egy beszámolóhoz. -
törölt tag
És megérkeztek dániából a drágaszágok, gyönyörűségek.
Fehér lett végül is nem dió. Színben jobban passzol a pecóhoz.
-
törölt tag
válasz
svgyula #82177 üzenetére
Hát a dánoknál elég nagy % ban minden frankó. Náluk még a torrent is tiltott. Ha van ilyen forgalmad kijönnek megbüntetnek ha mégegyszer akkor elviszik a netedet. Ott ha ittasan balesetet okozol elveszik a kocsidat és eladják. A kocsik max 50el mehetnek városban védik a bringásokat szóval szerintem ez tuti nem szürkeimportos cucc. Kitűnően elvannak és boldogok lopás és simli nélkül is.
-
törölt tag
Köszönöm a segítségeket.
Kedden érkeznek a wharfedale evo 4.4 és 4c Dániából csak egy dologgal nem számoltam.
Lehet vámot kell rá fizetni mondjuk eddig nem írt a DHL. Gondolom nem úgy fog ideállítani a futár hogy adjak még egy 100ast.
Azért remélem mákom lesz. -
törölt tag
Igaz későn kérdezek de érdeklődnék hogy ez megfelelő minőségű sub kábel. Át kell majd tennem a subot máshova mert nem fog elférni az ecoktól így a régi rövid és kellett a 10méteres.
[link]Illetve hangfalselyemmel még mindig gubancban vagyok, megnéztem méterárúban egyikben sem volt ami barcikán van. Kellene egy minőségi fajta.
-
törölt tag
válasz
tranceplanet #82148 üzenetére
Na most a hangfal szövettel vagyok gondba. Minőségi enyhén fényes vékony anyagot szeretnék csak az a gond hogy a neten mind egyforma kinézetű. Kinéztem egy drágábbat, gondolván, hogy az tuti jó erre ez a kép fogad rákattintva. Nemtom nekem inkább tűnik ágykárpitnak mint hangfalselyemnek.
-
törölt tag
válasz
tranceplanet #82148 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
Van esetleg valaki aki ért hangfal felújításhoz?
Szubládát kellene újra bevonni hangfalselyemmel.
Mivel lehet ragasztani ami gyorsan köt és bírja a feszítést?
Kétoldalú ragasztószalag ami elsőre eszembe jutott. -
törölt tag
Nemtom lehetett e hallani egy nagy dörrenést.
Nagy kő esett le.
DHL Express nél van a Wharfedale evo 4.4 és a 4C.
Közel 300ezer forintot spóroltam, még úgy is, hogy 80ezer volt a fuvarköltség.
Ha valakit nem zavar a külföldi rendelés érdemes körbenézni mert minden nagyon olcsó. A C4 konkrétan fél áron van. Saját szervizük van, ha beütne a gebasz, de hangfalnál ez elég ritka.
Az előbb csevegőben felajánlották, hogy tudnak még kedvezményt adni esetleg kérdezzek bátran.
[Hifi freaks dk] -
törölt tag
válasz
Sanci38 #82113 üzenetére
Közben végre válaszoltak hollandiából is. Csak benelux államokba szállítanak, de ha ledumáljuk hogy mi kell ugyan olyan áron megkapom. Beviszik az irodába vagy hova nekem meg meg kell rendelnem a szállítást.
Dániából még megrendeltem az evo4c centert is nagyon jó áron van 140ezer forint. A kettőt 80ezer posával kiszállítják.
610ezerért. Itthon meg majd egy milla a kettő.
A hivatalos forgalmazótól 568ezer+ szállítás.
De ez csak feketében van és kicsit macera ez a megrendelési menet.
A dán meg a vágyott dió színben de még visszamondhatom, illetve az evo 4c nincs raktáron de ki tudtam fizetni így valszeg beszerzik csak kérdés mikor bár már így annyira nem sietős.
Fekete nekem annyira már nem bejövős így sztem marad a dán. -
törölt tag
Bocsánat. Kicsit elragadtattam magam. És már le is nyugodtam.
Meg is vettem a gyerekek se kellettek hozzá. 40ezerért kiszállítják dániából így 430ezerböl megúsztam.
Bocs mégegyszer a kocsmastílust.
Ezekre a dánokra ebben is lehet számítani. Sokszor voltam már kint teljesen más világ. -
törölt tag
Na meg is van a megoldás. A gyerekeim megveszik koppenhágában, ott csak 390ezerbe kerül. Egy magyar csávó meg elhozza 30ezerért. 420ezerben meg is állt a sztori.
-
törölt tag
válasz
#57433555 #82107 üzenetére
Felidegesítem magam megveszem boltban aztán bekaphatja. Ennyi kb. Az plusz 118ezer de lejön a futárköltség ami tuti lenne kaposvárról 15ezer az 50 kilonak. Boltból meg kihozzák ingyen ,így akkor csak egy százas még és még szűz. Annyit meg lehet megér.
Esetleg valaki nem tud kölföldi boltot ahol éppen akciós vagy ahol érdemes körbenézni?
Már felidegesített a tag leszarom a szarát. Annyira nem vagyok csoró hogy 100ezerért itt lihegjek neki. Beveheti bőnyállal.
Ja igen, az utiköltségem lenne oda vissza egy huszas. Így már csak 80ért lihegek neki.
Meg a f@szom. Én hülye. -
törölt tag
Hívtam a dpd t a legrosszabb esetben 1hét is lehet.
Most próbálom megbeszélni hogy lebeszéli a szállítást, odamegyek valahol megvárom, felhív mielőtt érkezik a futár, odamegyek, megnézem kifizetem és együtt feladjuk. Ha ezt sem fogadja el akkor kamu.tranceplanet jó a muzsika
Legrosszabb esetben nézek valamit fél milláért akkora különbségek nem hinném hogy vannak ezen a szinten.
-
törölt tag
válasz
Sanci38 #82102 üzenetére
A futárszolgálatok visszatartják nemtom miért, de van egy pár napos csúszás. Lehet nem mindnél.
tranceplanet: a trance is tuti jól áll neki. Az előbbiekben linkelt youtube videoban is 7.30 percnél kezdődik az elektronikus zene és odaver rendesen.és a trance nálam is alap főleg a psy.
-
törölt tag
válasz
#57433555 #82099 üzenetére
Fasza. A tag ragaszkodik az előreutaláshoz, pedig mondtam neki hogy a futárköltséget elutalom előre az már csak egy biztosíték. Nem jó neki mert 1 hétig várni kell a pénzre. Hát én meg a semmiért nem utalok fél millát. Lehet hogy törzsvendég az avx en de akkor se tudom ki fia borja és mi van ha feltörték a fiókját.
Szal patt helyzet. Jogsim sose volt asszony kocsiját meg a benzinárak miatt már eladtuk.
Kaposvárig meg vissza tuti nem fogok találni senkit. -
törölt tag
Érzem hogy nagyon fogom szeretni, ha sikerül, persze ha nem akkor marad a kistesó. Pláne majd ha meglesz hozzá az evo 4c center (az már nem egy kisdarab mint az MA c150) és hátra a két legkisebb evo. Nem olyan régiek ezek 2020as aszem. Szerencsémre még nem volt alkalmam sokféle hangfalhoz így nincsennek beidegződéseim. Illetve valami oka volt, hogy 3 egymásutáni évben elnyerte whathifinél az év legjobb hangfala díjjat az 1000-1500£-os kategóriában.
Youtube-on hallgattam a 2020as bristoli hifi show-t, brutál.
[link] 7,30-nál kezdődik a bulicska.
Tulaj szerint nagyon részletezőek a mélyei így lehet megúszom a Velodyn vásárlást.
Kinézetre meg egy gyöngyszem pláne dióban. -
törölt tag
Hirtelen ötlettől vezérelve wharfedale evokra váltok. Nem rossz a monitor audio bronz, csak kinézetre csinosabbak az evok, pláne dió színben. Evo 4.3at keresek használtat mert újonnan valamiért itthon nem kapni lehet kifutóban a széria. Holland márkakereskedő most hugyé szaré árulja igaz a feketét, még az evo 4.4 is csak 999 euro ( itthon 619ezer akciósan vicc) , de kishazánkba nem szállít. Írtam nekik, de eddig válaszra sem méltattak.
Van most avx en egy evo 4.4 és az lenne a kérdésem, hogy 20m2-en zavaróan besűrűsödne e a hang egy ekkora hangfaltól vagy csak nem tudná megmutatni az igazi tudását? 89 decibel az érzékenysége így viszonylag könnyen hajtható, így gondolom ha nem hallgatom izomból sem fog csalódást okozni.
Szerintetek? -
törölt tag
Láttátok már a monitor audio új zászlós hajóját a hyphn-t.
Extrém kinézet, extrém tulajdonságok. Ilyenem se lesz soha az tuti. Na mind1.
[link] -
törölt tag
Facén melyik a legjobb hifi adok-veszek csoport?
-
törölt tag
Hogy zavarja a szomszédot kevésbé a hang, ha a közös falnál áll a front és sub vagy ha a másik oldalon? Vagy olymindegy.
-
törölt tag
Ha az oldalsó surround a hátsó falon van és a hallgatói pozíció is akkor hova érdemes tenni a 4 atmost? 3m a távolság a frontoktól.
-
törölt tag
válasz
VoidXs #81917 üzenetére
Köszi.
Akkor nem veszem meg. Már csak azt nem tudom hogy fogom kideríteni egy laposnál, ha nem írják oda a tmds-t, hogy képes e 120hz-re. Pláne ha az eladó vagy esetemben a vodafonos ügyfélszolgálatosnak annyi lövése sincs hozzá mint nekem.
Asztali gépek esetén ez hogy működik vajon? Ha összerakok egy ryzen7 APU processoros minipc-t akkor ott az alaplapi hdmi fullos lesz vagy ott is előfordulhat, hogy herélt?
-
törölt tag
Egy másik helyen meg ezt találtam. Én már nem értem ezt az egész kavarodást.
" Rendben, akkor mit jelent neked ez a bonyolult számítógépes duma? Valójában ez csak annyit jelent, hogy a TMDS egy hihetetlenül bonyolult rendszer, amely automatikusan a háttérben működik, hogy a lehető legélesebb, legtisztább képet kapja, anélkül, hogy zaj, hó, statikus vonalak vagy egyéb átviteli gremlinek jelennének meg a képernyőn." -
-
törölt tag
válasz
VoidXs #81905 üzenetére
"Erre egy Xiaomi monitor esetében derült fény, amelynél a HDMI 2.1-es porthoz tartozott egy apróbetűs magyarázat is. Ennek értelmében a HDMI 2.1-es szabvány már két részre van osztva: az egyik a TMDS jelátvitelt alkalmazó HDMi 2.0, míg a másik az FRL jelátvitellel dolgozó HDMI 2.1. A szóban forgó monitornál az 1920 x 1080 pixeles felbontáshoz 240 Hz-es képfrissítési ráta tartozik, ez a port igazából a HDMI 2.1 matrica ellenére egy TMDS alapú HDMI 2.0-s csatlakozó."
-
törölt tag
válasz
VoidXs #81902 üzenetére
Ha egy oled zenbook leírásában az szerepel hogy HDMI 2.1 TMDS akkor az egy kamu 2.1 és az összevonás miatt jelölik 2.1 el de igazából csak 2.0?
Laptopoknál leírásban néha még azt sem írják oda, hogy milyen verziós a hdmi, pláne nem hogy mekkora az adatátvitel. Így simán lehet hogy vesz az ember egy 2.1es lapost ami 2.0. -
törölt tag
Okés. Köszi. Nem, egyelőre marad a bronz vonal arendal s1 vagy v1 el kiegészítve massok meg mennek a plafonra. Tegnap már be is üzemeltem a bronz 100ast igaz még nem a végleges helyén. Szellős, nyugodt hangzása van egy kicsit sem fárasztó.
Viszont rendesen bekavart az audyssey nek. A bronz 100ast full range re tette a MA mass centernek 40 re míg a surroundoknak 60-ra tette a vágást. Nem is értem mi lelte a denont. Eddig sem volt nagyon pontos mert az 5.1 mass- nál 80-ra tette a vágást és kézzel állítottam 110-re.
No most a bronz 100 nem full range és a legalsó 40 vágásnak sem felel meg, 50 es meg nincs a denonon( ezt sem értem) ezért 60- ra állítottam, a massokat a szokásos 110re.
Illetve az még a fura, hogy hiába állítottam át a vágásokat audyssey setup ban a check results/Crossovers menüben ugyan úgy full range a frontok 40hz a center és 60hz a surround. -
törölt tag
Basszus. Lemaradtam egy oldalt sérült, házilag javított ma silver rx centerről.
Avx en hirdeti a tag 39ezerért. Mondjuk azért érdekes lehet az a sérülés ha ilyen olcsó vagy nem izgatja annyira a zsé.
Viszont még 2óra és itt a bronz 100. Remélem elégedett leszek vele. -
törölt tag
A multkor már ajánlottatok a monitor audio mass szetthez mélynyomót.
Ha van még egy perc türelmetek, érdekelne hogy a 5.0 bronz szetthez milyen ládát vegyek 300-400ezer ft környékén? Szintén zárt? -
törölt tag
válasz
proci985 #81801 üzenetére
Nem. 8ohmos 18m az egyik 15 a másik.
Atmos hangfalaknak 6ohmosnak kell lennie?
Mivel az új frontok pénteken érkeznek így a mostani MA mass frontok mennek a fejünk fölé. Következő kanyarban cserélődnek a surroundok. Azok is mennek a plafonra csak elöre.
Ezzel kapcsolatban kellene egy kis segítség.
Egyvonalban legyenek az atmosok a frontal és a hátsókkal vagy inkább bentebb pár tízcentivel?
Elhelyezkedésüket tekintve trapéz formában vannak.
Rövidebb oldalon front és center 2,4méter.
Surroundok 3,4m re vannak egymástól 1,9m magasan hallgatói pozíció felé forgatva nem oldalt hanem a hátsó falon. Hallgatói pozíció, fal előtt. Ezen nem lehet változtatni.
Front surround távolság 3,5m.
Belmagasság 2,5m.
A massok falikonzoljának kétféle karja van így lehetnek szögegyenesen lefelé sugárzók vagy bármilyen más szögben.
Szivesen fogadom a tanácsokat a legjobb elhelyezéssel kapcsolatban.
Annyi változás történt, hogy türelmetlen vagyok és nincs kedvem kivárni míg összejön a zsé és lesz eladó silver így rápróbálok a bronzokra. Legfeljebb majd lecserélem.
Most azon agyalok, hogy rakjam a frontokat a falra.
Szereti e egyáltalán a bronz 100 a fal közelségét mert ha nem akkor mindenképp állvány lesz.
Néztem vogel konzolt is de a legnagyobb 200as csak 30cm mélységig enged ez meg 32cm.
A legolcsóbb megoldás egy "méretesebb" L vas és ugyan olyan mintás bútorlap mint a tv szekrény. -
törölt tag
válasz
proci985 #81799 üzenetére
Nem, dehogy. Norstonak a classic hifije ofc és 1,5mm ben baráti 650ft a métere.
Csak avégett akartam vastagabbat mert az atmosokhoz megy a leghosszab, de ha aszondod elég oda a másfeles is akkor pont jó nekem is mert ebben a vastagságban még simán leragasztom maszkoló ragasztóval aztán leglettelem. -
törölt tag
Esetleg lenne valakinél jóárasított norston hangfalkábel. Gondolom a név mind1 ha nem gond hogy az atmos hangfalakhoz más kábel fut. 2,5mm es 99,99% ofc hifi rézkábel kellene 35méter.
-
törölt tag
válasz
VoidXs #81792 üzenetére
Nálam meg ez elég veszélyes mivel panelban lakom és nincs kihúzva csak a konyhába meg a fürdöbe földelés. Aszonta az okos villanyszerelő szobába annyira nem fontos és az úgy is maradt. Pedig akkor teljes generál volt az üres lakásban, kidobbva minden régi, falak betonig visszakaparva.Aztán körbedobozolva rejtett világítás miatt én már le nem szedem. Max behúzok a kismegszakítótól egy bikakábelt a dobozon keresztül külön a hifinek aztán majd a mester beköti.
-
törölt tag
A nagyobb amper felvételt és az erősítő leterhelést a neten valahol. Az erősítő beállítást meg az avc x3800h denon honlapján. Még az is le van írva miket kell nyomkodni hogy a megfelelő helyre jussak ahol beállíthatom az alapértelmezettet. Még egy táblázatuk is van az ohmokhoz hogy mikor hova. De ránézésre is tisztán látszik hogy mindig a kisebbhez kell igazítani. De mind1 is már.
MA silver 6g a terv. Van is egy 50es eladó. Aszem szokott ide is írni a tulaj csak még kell nekem 2 hét a zséhez. Szal addig nem zaklatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest