- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shkiz0 #51633 üzenetére
nem is a tiedre értettem..
de volt már hogy 90-re árazott (hangsúlyozom: irányár, van hogy adatok hiányában nem jól találom el, fölé vagy alálövöm) terméket 120-ért hírdettek itt aztán sokára kelt el 85 re engedve árat... amiből ugye alkudni szoktak...
Face nem releváns számomra, vatera se, jófogás is max sulyozott átlaggal.. nemigen nézem ezeket... -
törölt tag
válasz
Shkiz0 #51631 üzenetére
Pedig én inkább látom értelmét egy ár leengedésnek.. mert van aki vevőként ilyen módon hozzá tud jutni egy értelmesebb erősítőhöz és az eladónak hamarabb megvan az áhitottra való, mint hogy kitartja egy olcsóbb reális ár+20 ezerért hetekig..... 25 alatt pedig csak ténylegesen régiek vannak..
És javítottat szívesebben vennék (akár olyant mint a tied is) ha aazonos vagy minimális a különbség mert akkor vannak benne új alkatrészek, sőt akár főegységek is, pl nálad a proci és tovább bírja. -
törölt tag
-
embe
nagyúr
-
válasz
Shkiz0 #51370 üzenetére
Megnézem azt is.
Kérdés, azt lábak nélkül is el tudom helyezni gondolom.
Illetve azt nem írtam, hogy én 2.0-ban gondolkozok, mert több hangkeltőt nem tudnék elhelyezni, ez lehet hülye kérdés, de megvásárolható gondolom úgy is, hogy csak 2 db álló hangfal?
Sajna nagyon keskeny motyó fog csak elférni, vagy a vitrin felső polcára tudom még helyezni.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Shkiz0 #51188 üzenetére
Én ilyen log és lineart nem találtam benne. De ahogy írod neked nem ugyan ez a típus van. Sőt nekem a te típusodra Onkyo t hoz fel! Lehet ebben nincs ilyen? Bár sikerült kb 70% osan beállítani idő hiányában de már olyan szintű így is a javulás , hogy elképesztő. Még finomhangolom egy kicsit. Viszont a hdmi vel nem boldogulok. Felismeri a tv azzal nincs baj. Viszont csak a mwdia tartalmat érem el a tv osd menün. Elméletileg minden beállítást látnom kéne. Vagy nem? A másik pedig hogy be van dugva az optika szépen megy a hang. Bedugom a hdmit se hdmin se optikán ninvs hang. Ilyenkor mivan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest