- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
pepexyvz
tag
válasz
pepexyvz #70646 üzenetére
Még mielőtt valaki fáradozna az ötlettel, megoldással, változtattam 2 tárgy helyén, hátha.
Szóval a házimozi közelébe (10-12cm) mögéje a falra felkerült egy miniPc tápegység, és 220W-os elosztó. Ezt feljebb szereltem kb 15 cm-rel. Remélem jó lesz, mert amig ezek nem voltak ott, nem volt soha a fentebb irt hangsugárzótól semmilyen búgás. -
gab1ka
senior tag
válasz
pepexyvz #70400 üzenetére
Ha a hangkártyád tud Dolby Digital-ba vagy DTS-be kódolni minden forrást, akkor optikán meg fogod kapni a többcsatornás hangot, lehet hogy ezt lejátszóprogramok is tudják, ebben közel sem vagyok biztos.
Egyéb esetben csak a DD és DTS (jellemzően magyar szinkronos filmek előbbi esetén) lesznek térhangzással, minden más sztereo marad optikára szorítkozva. Ennek fényében lehet mérlegelni hogy van e szükség az AVR cseréjére. -
Quqesz
nagyúr
válasz
pepexyvz #70113 üzenetére
Nekem is digi kábel van, kb 0 az 5.1 hangú adás. Dolby 2.0 van. Ha pl vinyóról játszól le a tv-n, akkor kell mennie az 5.1-nek optikain(de lehet a tv menüben be kell kapcsolni). Amúgy a 2.0-ból is lehet térhangot csinálni, pl dolby pro logic II, dts neo, stb....ez nem igazi 5.1, csak hasonló. Ezt viszont az erósítőn állítod be.
titanium_100
1. Tudtommal igen
2. Én igazából 256Kbps-nél éreztem eddig gyatrának a minőséget, de egy 640Kbps sokkal jobb lesz hallásra is.
3. Ha nem min 7.1 a film , akkor nem fognak szólni....de , ebben várd meg más véleményét is (nekem csak 5.1 van) -
Sliderxy
senior tag
válasz
pepexyvz #70111 üzenetére
M1, M2, Duna, Duna World és a Nat Geo HD tudtommal sugároz 5.1 műsorokat IS! Tehát nem minden pillanatban, műsorszámtól függ.
Melyik szolgáltatónál vagy?
Elvileg a Guide menüpont alatt a műsorszámoknál meg tudod nézni, hogy milyen hanggal sugározza adott csatorna az adott műsorszámot. Sőt ha jól emlékszem én a TV-n is meg tudom jeleníteni ezeket az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest