- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Tibusz00 #67610 üzenetére
Kíváncsiságból kérdeztem, mert előfordul olyan elrendezés, hogy valóban ekkora távolság különbség. Nálam az akusztika nem zavarja a távolság mérést, akárhány AVR-rel, processzorral mérettem, 5 centin belüli pontossággal állapították meg. Kivétel a szubláda, azt többször méterekkel távolabbinak mérték. Természetesen nem változtattam rajta.
-
Saughassy
aktív tag
válasz
Tibusz00 #67602 üzenetére
A többiek már elmondták a lényeget, amire fontos még vigyázni, hogy a mérés alatt végig csend legyen és tobb pontból is csináld meg a kalibraciot. Legalább 3, de az csak jó ha több. A manual jól leírja, az első alapján csinálja a késleltetés kiszámítását, a többi a korrekció. Mivel egy átlagos szobában akár fél méteren belül is nagyot változnak az akusztikai viszonyok, meg kell gondolni mennyire akarsz csak egy pontból jól szóló kalibraciot, vagy egy széles kanapera érvényeset. Értelemszerűen az utóbbi kompromisszumosabb végeredményt ad, szóval a kísérletezés adott . :)
-
-
-
-
kokokka
addikt
válasz
Tibusz00 #66894 üzenetére
Ó, köszi!
A mennyezet elég magas, úgyhogy nem zavarna az a 10cm (talán nem is látszana lentről sehonnan). De amit írsz az igaz lehet, azt a hangfalra fekvő felületet kicsit keveslem én is. A lemez jó kiindulási pont, ha szépen megcsinálja az ember ráadásul kizárt, hogy látszana a hangfal és a plafon között.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest