- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sapex
tag
válasz
mola21 #64977 üzenetére
Nekem avr390-em van ,amivel tökéletesen elégedett vagyok.
Ezt hívják az úgynevezett BEST BUYnak . Több teszten is dicsérték a képességeit amit én is alátámasztok.
Magasabb osztályú arcamjaim nem voltak (kivéve AVR10) ezekről csak fórumokon olvastam hogy szintén szépen szólnak. -
sapex
tag
válasz
mola21 #64737 üzenetére
Szia. Nekem volt AVR10em, kb. 1 hétig bírtam , aztán visszatértem a 390hez.
A hangzásvilága szerintem elmarad a régi szériáétól. Ami pozitívum az AVR10nél, az a médialejátszó része.Sokkal több mindent tud mint a régi testvére amely a firmware méretében is látható 170Mb vs 7.Mb. -
BBéci
legenda
válasz
mola21 #64742 üzenetére
Kihozná a maximumot a Silverekből, jó párosítás lenne. Aztán kipróbálhatod még magasabb kategóriájú hangdobozokkal és eldöntheted, hogy megéri-e váltani.
Az általam hallott AVR-ek között dobogós a 750. Primare SPA23 és Marantz SR8015 vannak mellette.#64748Buribuci
1,5-öst felejtsd el, ettől függetlenül nem vastagság alapján választunk kábeleket!#64747Atomgeszi
Szerintem teljesen felesleges a kettős kábelezés.
Igen, egy adott erősítő 4 ohmon nagyobb teljesítményt ad le, mint 8-on. Viszont alacsony impedanciától melegedhetnek, de ez általában semmi problémát nem okoz. -
I'am Dony
őstag
válasz
mola21 #64739 üzenetére
Semmi gond nincs vele a hangját illetően, ha megelégszel a HDMI 1.4 portokkal. Ez szerintem napjainkban már azért elavult, de kinek mire kell. Amiket itthon látsz eladót, szinte kivétel nélkül UK/AT/DE lettek behozva, majd haszonnal tovább passzolva. Kintről neked is sokkal olcsóbb.
-
I'am Dony
őstag
válasz
mola21 #63814 üzenetére
Nehéz és könnyű kérdés is egyszerre, amit leginkább a szoba dönthet el. Ideális helyiségben, ahol nincsenek hatalmas gondok egyértelműen a CA-t választanám. Viszont az ilyen optimális szoba nem túl gyakori, ezért jól jöhet a Denon bemérő rendszere, amivel a másik nem rendelkezik és hiába szólna egyébként szebben, ha a szoba elrontja.
-
BBéci
legenda
válasz
mola21 #63814 üzenetére
Erre a kérdésre egyértelműen CXR200 a válaszom. Ha minden szempontot nézünk, akkor kiegyenlítettebb a párharc, a Denonnak is van esélye a győzelemre.
Mindkettőt másfél-két hónapig használtam.
Amikor a CA-t visszavittem, a boltban összehasonlítottuk Primare SPA23-mal, ami messze jobban szólt sztereó zenével. Ismertem azt is, de akkora különbségre nem számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest