Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.F.G.

senior tag

Sziasztok!
    Biztosan sokan használtok kalibráláshoz mikrofon állványt. Szeretnék beszerezni egyet ami ár érték alapján jó vétel és jól fixálható és módosítható a mikrofon pozíciója.

Milyen mikrofon állványt javasoltok?
    Melyikkel van jó tapasztalatok amivel meg vagytok elégedve?

Az ok, hogy váltottam Denon X1400H-ról Arcam AV390-re és ahhoz van egy gyári mikrofon.
    A Denonhoz a gyári papír rakétát használtam, de az nettó szenvedés volt, meg azt el is adom és megy vele a gyári papír rakéta, ezért aktuálissá vált a téma.

Egyébként eddig nagyon meg vagyok elégedve, megérte a váltás, főleg ha majd elkel a régi erősítő, de a hangzás sokkal jobb és szebb, már dirac kalibrálás előtt.

Pl: Mikor BD lejátszón elkezdtem BD filmeket nézni elfelejtettem a diraccal kalibrált 5.0.2 beállítás fájt élesíteni akkor is már nagyon tetszett a hangzás, de miután beállítottam, hogy használja a kalibrációs fájt még inkább kijött a különbség.

Illetve minél nagyobb a hang forrás minőség beli különbsége egy BD lemezen annál jobban érezni a különbséget a hangoknál, régi kedvenc filmeket elkezdtem gyári hangsávval nézni, hiányzik a jó magyar szinkron, de úgy már rengetegszer láttam, de a hang miatt megéri úgyis megnézni!

Meg annyi történt, hogy kalibrálás során kibukott, hogy nem adott mélysugárzóm mélyeket, de csak kalibrálás közben vettem észre az a durva.... :N :(
    Azt hamarosan megjavítják és akkor ismét kalibrálni kell ráadásul a 13 pontos mérést szeretném megcsinálni és ahhoz szükség lesz egy könnyen állítható stabil mikrofonra, főleg, hogy kanappén kell mérni falhoz közel is.

Ehhez mit szóltok:
    [link]

Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget amit itt kaptam tőletek a fejlesztéshez, köszönöm szépen nagyon hálás vagyok! :R :C

Külön hála Gino20 Fórumtársnak, hogy ennyi időt szánt rám a drága idejéből! :R
    :C

Új hozzászólás Aktív témák