Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
Sziasztok!
Biztosan sokan használtok kalibráláshoz mikrofon állványt. Szeretnék beszerezni egyet ami ár érték alapján jó vétel és jól fixálható és módosítható a mikrofon pozíciója.Milyen mikrofon állványt javasoltok?
Melyikkel van jó tapasztalatok amivel meg vagytok elégedve?Az ok, hogy váltottam Denon X1400H-ról Arcam AV390-re és ahhoz van egy gyári mikrofon.
A Denonhoz a gyári papír rakétát használtam, de az nettó szenvedés volt, meg azt el is adom és megy vele a gyári papír rakéta, ezért aktuálissá vált a téma.Egyébként eddig nagyon meg vagyok elégedve, megérte a váltás, főleg ha majd elkel a régi erősítő, de a hangzás sokkal jobb és szebb, már dirac kalibrálás előtt.
Pl: Mikor BD lejátszón elkezdtem BD filmeket nézni elfelejtettem a diraccal kalibrált 5.0.2 beállítás fájt élesíteni akkor is már nagyon tetszett a hangzás, de miután beállítottam, hogy használja a kalibrációs fájt még inkább kijött a különbség.
Illetve minél nagyobb a hang forrás minőség beli különbsége egy BD lemezen annál jobban érezni a különbséget a hangoknál, régi kedvenc filmeket elkezdtem gyári hangsávval nézni, hiányzik a jó magyar szinkron, de úgy már rengetegszer láttam, de a hang miatt megéri úgyis megnézni!
Meg annyi történt, hogy kalibrálás során kibukott, hogy nem adott mélysugárzóm mélyeket, de csak kalibrálás közben vettem észre az a durva....

Azt hamarosan megjavítják és akkor ismét kalibrálni kell ráadásul a 13 pontos mérést szeretném megcsinálni és ahhoz szükség lesz egy könnyen állítható stabil mikrofonra, főleg, hogy kanappén kell mérni falhoz közel is.Ehhez mit szóltok:
[link]Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget amit itt kaptam tőletek a fejlesztéshez, köszönöm szépen nagyon hálás vagyok!

Külön hála Gino20 Fórumtársnak, hogy ennyi időt szánt rám a drága idejéből!

Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VoidXs