-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Q
senior tag
válasz
B.F.G. #85886 üzenetére
Nekem is Umik van. Simán elbírja és tartja a pozícióját, de ha Vhiktoré nem, akkor lehet érdemesebb kicsit többet adni egy jobbért. De felépítésben ilyesmit keresnék.
A Diracnál be tudom állítani, hogy a mérés mikor induljon klikkelés után, addig ki lehet vonulni a szobából.
-
Gino20
őstag
válasz
B.F.G. #85856 üzenetére
Örülök ha tetszik a kapott eredmény
#85865B.F.G.: Dony linkelt egy jó oldalt, ott érdemes szétnézni. Ezek közül talán a legjobb megoldás egy "törpe" állvány, mivel hátul nincs semmi helyed, így a "törpe" állványt meg a kanapén pakolgathatod és biztosan eléred az összes mérési pozit.
A sztenderd állvány gém/kar hossza ~60cm. Ha ebből levonod az állvány lábai miatti eltartást a kanapé síkjától plusz az ülőfelület mélységét, akkor ez lehet kevés lesz a "hátsó" mérésekhez". Persze falon ugye mérést ne végezz és térben menj előrébb egy kicsit... -
Gino20
őstag
válasz
B.F.G. #85482 üzenetére
~3 éve hasonló volt a cipő. Belépő Monitor M300 szett + Denon S960. Üzletben demóztam, majd boldogan hazajöttem Klipsch RP dobozokkal, de végül itthon egy bazi nagy csalódás volt a Denon-al. Pénzégetésnek éreztem a "fejlesztést". Szerencsére pár héten belül elment az S960 és tudtam venni egy régebbi használt Arcam AVR390-et, amivel a Dirac-ot is megkaptam. Mondanom sem kell, hogy ez volt a baj. Arcam után ismét megvolt az az élmény, ami az üzletben. Azóta vagyok azon a véleményen, hogy először kell egy jó vas, aztán lehet cserélgetni a hangfalakat, ha arra van igény.
Ha elsőnek mégis AVR-t fejlesztenél és használt is opció, akkor van aprón Arcam AVR390, újabb AVR10, Anthem MRX720.... Ezekkel nem lősz mellé. -
BBéci
legenda
válasz
B.F.G. #85482 üzenetére
Meglévő AVR-edhez értelmetlen pénzkidobás olyan drága hangdobozszettet venni. Ráadásul Atmoshoz nem passzol a dipól/bipól háttérsugárzó.
Cseréld le az AVR-edet, hallgasd az újjal a rendszert egy ideig és utána gondolkozz el azon, kell-e neket jobb és drágább hangdobozszett.
Az AVR-X1400-ban lévő Audyssey rémesen egyszerű, már azzal sokat nyernél, ha XT32 korrigálná az akusztikai hibákat. Nem beszélve a Diracról, de azt sok pénzért kapnád meg. -
I'am Dony
őstag
válasz
B.F.G. #85478 üzenetére
Jól mondja Béci. Nem leszólom én sem a Denonodat csak bőven elég szegénynek szenvedni a meglévő dobozokkal. A gyártó persze bele teszi a több csatornát, de a táp már nem ehhez illeszkedik. Kb. a 3xxx szériáig kellene feljebb lépned, hogy legyen értelme a hangdobozokat cserélni és ha atmost szeretnél csak a felsőt válaszd.
-
BBéci
legenda
válasz
B.F.G. #85478 üzenetére
Ha különállót teszel a frontsugárzók tetejére, az pont ugyanúgy értelmetlen. Négy különböző gyártmányt próbáltam, Klipsch-et is.
Jamo szettedből jobb hangot is ki lehet csiholni egy magasabb kategóriás AVR-rel.
Ha tetszik a Denon hangja, akkor a 2700/2800 már előrelépés lenne. Kifutó vagy még inkább használt példányokat érdemes keresni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest