- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donor
tag
Hát az itt a probléma , hogy aki házi barkácsra adja a fejét elsőre azt hinné hogy
-1.így olcsóbb lessz .
-2. Nem is olyan bonyolult
No tervező program számos van meg még ingyenes is . Zárt és basreflex dobozt tervezni /egyszerübb/ ha eltekintünk atól hogy hol van a sugárzó , a benne lévő csillapító anyag hatásától hol van a reflex csö vagy nyílás. Nem olyan messze ebben a fórumba belinkeltem egy MLTQWT linket azon az oldalon van egy program amivel lehet zárt és basreflex dobozt tervezni csak kell hozzá a MATHCAD nevü program amit /megkell vásárolnod/ hozzá
Mivel én asztalos is vagyok , el kell mondjam ha még soha se barkácsoltál fával akkor nem tudom mire jutsz , szerszám se árt ha van .
Az erősítöt a Kréhling Zoli csináll 06309489268 szép elő lapal álítható kereszt frekivel a hangsugárzóba építhető.
Sugárzót pedig az említet márkákból /van számos más fajta is ami jó/ vásárolhatsz 20e -és sokszázezer között .
Nézd ki magadnak a sugárzót keres rá google-vel találsz egy raklappal . linkeld be és ha akarod méretezek én rá egy dobozt .
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest