- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
macilaci78 #75873 üzenetére
Akkor nem kell tizen-akárhány óra hosszát tölteni?
18:30 kor tettem töltőre, úgy gondoltam, hogy reggel 8-ig mehet a töltőn az egyik akku.szerk.: Ja, most olvastam a hsz-eket, köszi az infot srácok..
Holnap rámérek multiméterrel. Ha nincs meg a 18V, vagy legalább 17,8, akkor gondolom döglött lesz az akksi.
szerk2: Most kapcsolok, hogy vagy benne egy olyan védelem, hogy a gépet leálltja, ha le van merülve az akku. Szóval nem meriti le teljesen, mert akkor annyi az akkunak. Ez igy érthető és elfogadom. Viszont. Az akkun van egy visszajelző lámpa, ami megmutatja, hogy mennyin van a töltöttség. Viszont ez a lámpa ki se gyulladt, tök sötét volt mindkettőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest