- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem tudom miért kell 100k-s. pont mondja is, hogy kb teker rajta 1/4-et és maxon megy.
Épp azért nem?Mert abban a felállásban ahogy ő használja nem ad elég ellenállást a potméter, ezért már 1/4-nél "elfogy" az ellenállása a potenciométernek ezért tud maximálódni a fordulatszám. Nagyobb ellenállású potméterrel ez mondjuk csak a 3/4-nél, vagy a 100%-os végállásnál következne be (precízebb vezérlés), ugyanakkor csökkenne az "alap" fordulatszám is pont a magasabb ellenállás miatt.
SPEEDHS: ha belefér, hogy csak holnap délután tudom megnézni, hogy nekem milyenek vannak, akkor szívesen átnézem a "készleteimet". Ecseri mellett lakom nem sokkal, szóval az átadás is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest