- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
halaloszto
csendes tag
Nekem van egy formabonto otletem, amit nem sajnalok senkitol:
L alaku hazat kell csinalni. a baloldali allo reszben van az alaplap, a jobboldali fekvoben pedig a driveok. Ha elszallt modder vagy, akkor az allo resz lehet plexi kivilagitva, az also meg festett vagy fa. Persze az en gondolatvilagom a haztartasi szamitogep, szoval nincsenek is kartyak az alaplapban, vagy max felmagasak, igy az allo resz nem olyan szeles.
A masik otletem amire nem lesz soha energiam (es mar meg is csinaltak csak bazi dragan) hogy szerezzek sok heatpipeot kopaszon, es csinaljak egy kis lapos hazat aluminium hutoborda meg egyeb profilokbol, 5mm alulemezbol. Ugy hogy belul minden hotermelo cucc agy egybol a lemezre van csavarozva (vinyo) vagy heatpipeok veszik at a hot. Egyaltalan nem lenne benne venti, lennenek lukak hogy magatol szellozzon ha akar es kesz. Az egesz haz egy hutoborda lenne.
Amugy lehet ilyen heatpipeokat kulon venni??? Ha lenne mondjuk 30cm hosszu, 1-2 cm vastag, akkor varrnek az aljara egy tombot a procira, telepreselnem alukarika-alatet-alukarika-alatet szuperszendviccsel, megmerevitenem valahogy hogy ne torje el az alaplapot, es egyszeruen kidugnam a doboz oldalan mint egy hotrodon a hengerfej meg a vortex huto.
en ebbol nem szandekozom hiresnek lenni, viszont tok orulnek ha latnam valamalyiket megvalosulva.
vajk
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest