- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
thomeef #23980 üzenetére
Azokra a ventikre én nem költenék(vezérlő vétel),konkrétan 2 forintot se érnek véleményem szerint.3 normális venti lapról vezérelve nem drágább mint egy vezérlő és csendesebb+hatékonyabb is.
(#23981) Multirazor18
És a szabályzást állítottad bios-ban vagy gyári fan progival?Csak,mert ha biosban standard-n van,akkor csinálhatsz bármit... -
koboldcápa
csendes tag
válasz
thomeef #23937 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat, de ezek már egy kissé a költségkeretem fölött vannak.
Én hirtelen ezeket találtam (szempontok: mATX, alsó táp, odd hely, usb3, <20 Eft, i/o panel lehetőleg elöl, no led/plexi):
Zalman ZM-T1 Plus / 7 Eft
CM Silencio 352 / 17,5 EftThermaltake Versa H15 / 13 Eft (-i/o panel felül)
Corsair Carbide 88R / 16 Eft (-plexi)
Fractal Design Core 1300 v 1500 / 16 v 18 Eft (-i/o panel felül)Ezek közül valamelyik jobb az N200-nál, esetleg egyéb ötlet?
-
pc360
addikt
válasz
thomeef #23896 üzenetére
Persze, semmi olyat nem mondtam, hogy használtan is ne lennének a leghalkabbak.
És olyat se írtam, hogy x év után tönkremennének a ventik. Ne értelmezz félre direkt! Mindegy milyen ventiről van szó, annyi idő alatt hangosodik a csapágya. A Noctua egy búgást kap - persze ennek köze nincs a BQ ventik zajához. A Noctuáé nem zavaró, csak észre lehet venni a jelenlétét, míg a BQ már csak a hangerejénél fogva is az agyadba mászik.
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
thomeef #23593 üzenetére
3 venti hely elöl
Amit lehetőleg nem blokkol teljesen 90 fokkal elforgatott HDD keret, vagy ha igen, akkor a keretek felesleges része kiszedhető és/vagy a keret oldala eléggé perforált ahhoz, hogy átmenjen rajta a levegő.Rácsos legyen elöl
Teli előlappal is létezik jól szellőző ház, csak legyen az előlap és a ház között mint a négy oldalon megfelelő méretű és mennyiségű nyílás a levegő számára.oke: egyik 3 pines csatlakozó sem szabályozható, kizárólag a 4 pines, az PWM-es. Megfelelő hűtéshez (amit a VGA is meghálál) érdemes előre és hátra is ventilátort szerelni, amit PWM splitterrel tudsz megoldani az egyetlen csatlakozóról. Mivel így egyféle típust érdemes felszerelni, az amúgy sem túl acélos Arctic menjen, és a fenti topik-összefoglalóból válassz 120 mm-es PWM-es ventilátort magadnak.
-
thomeef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged