- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
koboldcápa #23953 üzenetére
Papíron hybrid szabályzásúak(feszültség és pwm alapon is tud),de az Asrock leírásait mindig fenntartásokkal kell kezelni-ezért is javasoltam 3 pin-s ventiket,azokkal nem lesz gondod.
Felőlem választhatsz pwm-st is(semmi pluszt nem nyújt),csak ne engem szidj ha feszültségalapon vezérli és motorhangja lesz a ventiknek.A DS-nek nincs pwm-s változata a többinek van,de ha ragaszkodsz a pwm-hez akkor még pár típus szóba jöhet.
(#23954) myckey
A Riing elsősorban dekorációs kellék és nem egy eget verő venti-főleg nem 120-ban.Az Enermax-al vegyesek a tapasztalatok és a Vardar teljesen felesleges kompaktra.
Ha ennyit rászánsz,akkor miért nem a legjobbat veszed?(eLoop) -
thomeef
őstag
válasz
koboldcápa #23941 üzenetére
Értem, ekkora keretből én a Corsair 88R-t venném. Vagy ha esetleg kocka ház is játszik, akkor Thermaltake CORE V21. Nem rossz ház egyébként, árában jó vétel, ha megtudod oldani a hdd rezgéscsillapítását házilag, akkor én le sem cserélném. Jah igen most már el fognak zavarni minket innen
-
fogtunder
nagyúr
válasz
koboldcápa #23941 üzenetére
a legfőbb az, hogy ne offoljuk szét egy nap alatt Grózi összes topikját, menjünk át a házasba
-
myckey
veterán
válasz
koboldcápa #23939 üzenetére
Tök jó, nekem is ez a UEFI van, meg gondolom még sok más embernek is.
Lényeg, hogy nem érzékeli a Bios szabályozást.
Ezért én Asrock progival csinálom, WINDOWS alatt.
Asrock-tuning utility.
-
thomeef
őstag
válasz
koboldcápa #23925 üzenetére
Corsair 400C, NZXT S340 amik méretben hasonlók az N200-hoz, de annál sokkal komolyabbak.
-
thomeef
őstag
válasz
koboldcápa #23919 üzenetére
Az n200-ba ha hdd-t raksz, rezonálni fog az egész ház, mivel elég szar a ház rezgéscsillapítása. Így én inkább ssd-t néznék, vagy másik házat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged