- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs77
tag
válasz
benceman00 #21362 üzenetére
Ilyenbe menne bele: HP Microserver N36L: [link]
A tápban van egy kis venti, ez hűti az alaplap passziv bordáit, illetve a max 4 disk-et. Nálam nem lenne bent 4, max 2db és nem is kapna nagy terhelést, főként biztonsági mentésre lenne használva, de akkor sem folyamatosan. Szerintem a gyári túl van méretezve.Az ajánlottak közül ez jó lenne erre?
Nanoxia Deep Silence PWM 120 -
szabolcs77
tag
válasz
benceman00 #21360 üzenetére
benceman00: ok, akkor az kilőve. Mit ajánlasz helyette?
-
Barokk
csendes tag
válasz
benceman00 #21348 üzenetére
Köszi a választ!
Ha Be Quiet!, akkor Pure Wings 2 vagy Silent Wings 2? Úgy látom, hogy a Silent Wings 2 drágább, akkor abban az árban inkább Noctuát vegyek vagy pedig a Pure Wings 2-n túl már lényegében pénzkidobásról (amit más alkatrészre lehetne költeni) beszélünk?
san01: igen tudom, már priviben beszéltünk, amikor vetted, csak elbizonytalanított, amikor láttam, hogy itt írtad, hogy a 3-ból az egyik furcsa zajt adott ki.
-
MasterMark
titán
válasz
benceman00 #21350 üzenetére
Hát akkor azért lett olyan.
Mivel sima sleeve bearing-es, ezért nem bírja a fektetett használatot. Egyébként amíg még jó volt, addig nem volt más gond vele?
-
MasterMark
titán
válasz
benceman00 #21348 üzenetére
Fektetve, vagy állítva használtad?
-
válasz
benceman00 #21290 üzenetére
Itt a ficko a haz elejebe rakja a 240 es radit : [link] A vege fele latszik jobban, kivette a HDD keretet .
-
válasz
benceman00 #21276 üzenetére
Es ugy sem lenne jo ,ha felcsavaroznad a tetore a radit , a ventit pedig a hazon kivul a radi fole raknad pullban ?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
benceman00 #21282 üzenetére
Ha a tetején lesz,akkor mindenképp kifelé fújjon.
(#21283) ZrogNVHa a két hütő között vacillálsz,akkor mindenképp maradj az FX70-nél-viszont sokkal olcsóbban kapsz nagyságrendekkel jobb hűtőt.Zöld led-sben jelenleg nem tudok olyat mondani amit nyugodt szívvel ajánlanék,viszont fel hívom a figyelmed a sima venti+zöld ledszalag(1K smt leddel) kombinációjára.
(#21284) laci.csabiHa a lapodon mindegyik aljzat képes feszültségalapú szabályzásra,akkor én így oldanám meg:
-Vennék 2 db 3-s elosztót és ezekre 3-3 BQ+ egy Y kábelt amire a két GP-t tenném. -
Grózi
Topikgazda
válasz
benceman00 #21280 üzenetére
Szerintem közvetlen az 5,25 box alá elfér,de te látod.Ha éppen nem akkor lehet az egyik ventit rögzíteni az előlaphoz és ahhoz a radit.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
benceman00 #21278 üzenetére
Még egy megoldás van,ha elér addig a kompakt csöve-a hdd-t egy beépítőkereten felteszed az optika alá(5,25) és kiveszed a hdd sínt.Így fel tudod rögzíteni előre.Ha szegecselt is,finoman ki lehet fúrni,így bármikor vissza építhető.
Mondjuk a kép alapján nekem úgy tűnik,hogy felül is elférne 1 db push ventivel... -
Grózi
Topikgazda
válasz
benceman00 #21276 üzenetére
Felülre fel kell hogy férjen a 140-s radi,hiszen 140-s ventit is hoz felülre a gyári spec.A helyedben oda tenném,mert ez így nagyon nem gömbölyű.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
benceman00 #21218 üzenetére
Nem véletlen nem ajánlott,ha használod a keresőt kidobja miért és a gyári adat sem fedi a valóságot.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
benceman00 #20672 üzenetére
Oké és akkor fix 12V-n fog menni?Mert az idle-ben szerintem zavarni fog..Én vennék egy vezérlőt,ha nem akarsz rá sok pénzt szánni akkor ez is megteszi:[link]
Annyi,hogy 6,5V alatt nem fog működni-de majd kitapasztalod.
(#20673) sagit Szívesen,jó lett az összkép!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- LEGO klub
- Cyberpunk 2077
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged