- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
Bocs,belekeveredtem.Szóval akkor:
Nanoxia Deep Silence 1300 rpm
Be Quiet Pure Wings 2 120
Aerocool Dead Silence(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)
Noiseblocker E-Loop B12 széria
(#22604) Apone33
Biztos,hogy a keretet éri?Akkor annak nyoma is kell legyen a kereten és mindenképp garanciális csere.Nekem is voltak felül,de ilyen gondom nem volt vele. -
Grózi
Topikgazda
"Ha jól gondolom, 4 pin-es csatira lehet 3 pin-es ventit is kötni,csak fordítva nem működik."
Rosszul gondolod,feltéve ha szabályozni is szeretnéd.Nézz utána a 2 lap user manual-jaban(gyártói oldalon letölthető) az aljzatok lábkiosztásának-segítséget találsz az Összefoglalóban.
Ha nem megy-nem vagy biztos,jelezd és holnap utánanézek. -
Grózi
Topikgazda
Fogalom zavarod van,illetve a régi berögződésekből indulsz ki.A mai modern lapok a cpu hőfok függvényében,fokra pontosan tudják szabályozni a ventiket-amit a saját kényed-kedved szerint tudsz szabályozni.A fejlettebb lapok ki is tudják kapcsolni a ventiket ha nincs szükség rá,egy bizonyos hőfok alatt(te állítod ezt is be).És mindez független attól,hogy 3 pin-s vagy pwm-s a venti.Ami nem mindegy,hogy az adott lap melyiket tudja szabályozni.Ezt úgy tudod kideríteni,hogy leellenőrzöd az adott lap lábkiosztását(lásd Összefoglaló ).
Tehát egyszer az alaplapod kéne eldönteni és ha az adott,akkor kel ventit választani.Az Asus felső közép és felső kategóriás lapjai nagyon jók,általában hybrid szabályzású aljzatokkal rendelkeznek-tehát tudsz 3 és 4 pin-s ventit is szabályozni. -
balint355
aktív tag
Ha beleszólhatok, én most vettem 2 db Alpenföhn Wing-Boost 2 ventit itteni ajánlásra, igaz egy teljesen más gépbe, de szerintem az alaplapi PWM-es ventilátor szabályzás pont nem pörgeti túl a ventiket, terhelés alatt is halkak maradnak. Egyébként be lehet állítani a szabályozást, hogy milyen hőmérséklet mellett mennyire pörögjön a venti (ASRock lapom van, ASUS-nál is biztos lehet), úgyhogy pont annyira fognak pörögni, amennyire szeretnéd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged